פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הגדולים כבר פה |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: הגדולים כבר פה (נקרא 4701 פעמים) |
הדפסה |
|
|
או-לה-לה סיר משובח ודו"ח עוד יותר. כמה אינפורמציה ופירוט איכותי..המשך הצלחות שרונאס, סחתיין!
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
שם על הסביבל התחתון טבעת ספליט וקרס משולשת מס׳ 4 או 6(תלוי אם הולך על לברק או גומבר)קושר חוט פלורו קרבון מס׳ 5(0.37 ממ) באורך 2 מטר (חשוב העובי שלא יסתבך עם הקרס)לקרס ומחבר סיליקון רצוי.
ושיטת העבודה שלך? (איזור בחוף/עומק/שיטת גלגול) אם יהיה לך כח לשים תמונה מתישהו זה יהיה נחמד.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שרון, כיף לראות אותך שוב עם חזרה מכובדת כזו  אחלה פתיחת עונה של הגדולים  בתאבון ותודה על השיתוף והתשובות
|
-------------------------------
|
|
|
|
שם על הסביבל התחתון טבעת ספליט וקרס משולשת מס׳ 4 או 6(תלוי אם הולך על לברק או גומבר)קושר חוט פלורו קרבון מס׳ 5(0.37 ממ) באורך 2 מטר (חשוב העובי שלא יסתבך עם הקרס)לקרס ומחבר סיליקון רצוי.
ושיטת העבודה שלך? (איזור בחוף/עומק/שיטת גלגול) אם יהיה לך כח לשים תמונה מתישהו זה יהיה נחמד. שיטת העבודה לפי דג המטרה: לברק גלגול איטי ביותר עם עצירות,נותן תוך כדי הגלגול טויצים מידי 3-4 גילגולים לעורר את הלברק. גומבר גילגול בינוני עם ג׳ארקים (טוויץ אגרסיבי)כל כמה גלגולים וגם שהגומבר תוקף ולא ננעל,ממשיך באותה מהירות, עד שננעל. טרחון דוראדו טונית גילגול בינוני עד מהיר מאוד,לפי הים,וטוויצים. בים שקוף עובד יותר מהר ,לא לאפשר לדג לבחון את הסילקון יותר מידי,בים עובד יורד לבינוני ומאפשר לדג לזהות ולקחת את הסילקון.
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
דוח משובח ומחכים. תודה רבה שרון על השיתוף והסבלנות 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחחח שרון שרון.. כמה ידע בבן אדם אחד, והנכונות לשתף..אין עליך. כבוד על נקבה יפייפיה, מקווה להגיע לחוף השבוע ולמצוא גם איזו אחת.. טוב שחזרת מלך. נ.ב. התמונה של הסיר..וואעליה  שי
|
|
|
|
|
דוח משובח ומחכים. תודה רבה שרון על השיתוף והסבלנות  תודה לאל  בכיף מור אחחח שרון שרון.. כמה ידע בבן אדם אחד, והנכונות לשתף..אין עליך. כבוד על נקבה יפייפיה, מקווה להגיע לחוף השבוע ולמצוא גם איזו אחת.. טוב שחזרת מלך. נ.ב. התמונה של הסיר..וואעליה  שי מה העניינים שי? תודה גבר ,ים קצת קשה ,יום שלישי נרגע קצת. שיהיה בהצלחה מחכים לדוח 
|
|
|
|
|
יופי של דג  תודה על כל הטיפים, ועל הכרזת פתיחת עונת הטרכונים 
|
|
|
|
|
דוח יפה ומלא מידע. תודה רבה וכל הכבוד
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד איזה יופי של דוח שרון... וכמה התגעגעתי לראות אותך כאן. דרך אגב, לא יודע כמה זמן אני לא ראיתי אותך כאן, אבל שמתי לב שהסתפרת... ואצלנו נוהגים מיד להקדים ב "עם חוקים"  תשמע, התגובות שלך בדוח הזה, מלמדות הרבה יותר מהדוח עצמו, וזה רק תזכורת קטנה לכמה אתה היית כל כך חסר כאן לאחרונה. לגבי הדג, הוא נראה מעולה, וזה ללא ספק יכול להסביר למה לא נשארו קציצות לסעודה שלישית  יאללה, לעוד דוחות רבים וטובים ממך בקרוב 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה יופי של דוח שרון כיף לקרוא
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
יופי של דג  תודה על כל הטיפים, ועל הכרזת פתיחת עונת הטרכונים  בכיף ניר  דוח יפה ומלא מידע. תודה רבה וכל הכבוד
תודה וכבוד לאל,בכיף צביקה  בס"ד איזה יופי של דוח שרון... וכמה התגעגעתי לראות אותך כאן. דרך אגב, לא יודע כמה זמן אני לא ראיתי אותך כאן, אבל שמתי לב שהסתפרת... ואצלנו נוהגים מיד להקדים ב "עם חוקים"  תשמע, התגובות שלך בדוח הזה, מלמדות הרבה יותר מהדוח עצמו, וזה רק תזכורת קטנה לכמה אתה היית כל כך חסר כאן לאחרונה. לגבי הדג, הוא נראה מעולה, וזה ללא ספק יכול להסביר למה לא נשארו קציצות לסעודה שלישית  יאללה, לעוד דוחות רבים וטובים ממך בקרוב  ואני התגעגעתי לתגובות שלך אברהם שמת לב נכון,בצער הסתפרתי כי לא נשאר הרבה שיער  לגבי הקציצות היום מיכה הבן הביא גומבר יפיוף וטרחון מחפוף ,כך שהשבת יהיה דגים לסעודה שלישית ב״ה. תודה אברהם
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
יופי של דוח שרון, מקצוען אמיתי 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
משלים פער של כמה שבועות ומגיע עמוד השני ו... רואה דוח של דוראדו על החוף  ציפיתי... נכנסתי... וממש לא התאכזבתי... עוד דו"ח בונבוניירה מבית היוצר של שרון  תפיסה מרשימה ומכובדת של טרחון כבד... וכמובן פירוט והסברים עם כל מה שקשור לטרחונים.... עם תגובות משלימות - שיתוף במיטבו... וסיבוב קטן לרגעי התפיסה... מושלם 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]