פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   קצת טלוויזיות |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: קצת טלוויזיות (נקרא 2533 פעמים) |
הדפסה |
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 17/7/2020 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | פתיון בשרי אחר - | טלויזיה (סילגו נודד) | | לא נשקל |
הדו"ח:דוח קצת ישן מלפני כשבועיים שלוש, יצאתי פעם ראשונה הקיץ לדיג טלוויזיות, חוף חצי חולי (סי פאלאס בת ים) עבודה עם סביקי של 5 קרסים מעל משקולת 10 גרם עם חתיכות קטנות של חזה הודו שהומלח לילה לפני כן. בהחלט סגנון דיג מהנה(הניקוי קצת פחות) זרקתי למרחק של כ10 מטרים מקו החוף, והחזרה בגלגול איטי. לעיתים הזריקה התבצעה לאורך החוף.
|
|
|
|
|
כל הכבוד מקס אחלה כמות בהחלט הניקיון הוא החלק הפחות כיף  שבת שלום. דני. 
|
-------------------------------
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
טלויזיות זה אחלה דג, אבל כמו שרשמת הניקוי של כזו כמות קצת מבאס  שלל מכובד 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
מקס, תודה רבה על הדו"ח. אני רואה שעכשיו זאת עונת הטלויזיות... כנראה שיום אחד אנסה אותו.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
כמות מכובדת. תודה רבה על השיתוף
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שלל יפה מקס, הארוחה בסופה תהיה פיצוי הולם לניקוי
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דווקא הניקוי של טלוויזיות זכור לי בתור אחד הקלילים.... הקשקשים יורדים בקלות, והבטן קצרה מאוד, הייתי פשוט חותך את כולה בחיתוך אלכסונים שממשיך לעריפת הראש, חצי דקה לכל אחד.... העיקר, יציאה יפה לנפש, ארוחה יפה לבטן  יופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יפה לך מקס.... אקש'ן ללא הפסקה וערימה טעימה של דג שמצוי בשפע - לטיגון עם בירה וסלט, מושלם... הדו"ח קצר אך מאוד לעניין, עם הסבר מלא של איך עושים את זה והיכן... עשית לי חשק 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דווקא הניקוי של טלוויזיות זכור לי בתור אחד הקלילים.... הקשקשים יורדים בקלות, והבטן קצרה מאוד, הייתי פשוט חותך את כולה בחיתוך אלכסונים שממשיך לעריפת הראש, חצי דקה לכל אחד.... העיקר, יציאה יפה לנפש, ארוחה יפה לבטן  יופי של דו"ח, תודה על השיתוף! חצי דקה כל דג כפול 60 דגים - חצי שעה של ניקיון... ואם אחד כמוני שפחות זריז ממך - בשקט שעה...  אך מה לא עושים למען ארוחת דגים טעימה...
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דווקא הניקוי של טלוויזיות זכור לי בתור אחד הקלילים.... הקשקשים יורדים בקלות, והבטן קצרה מאוד, הייתי פשוט חותך את כולה בחיתוך אלכסונים שממשיך לעריפת הראש, חצי דקה לכל אחד.... העיקר, יציאה יפה לנפש, ארוחה יפה לבטן  יופי של דו"ח, תודה על השיתוף! חצי דקה כל דג כפול 60 דגים - חצי שעה של ניקיון... ואם אחד כמוני שפחות זריז ממך - בשקט שעה...  אך מה לא עושים למען ארוחת דגים טעימה... רפי, שעה של ניקיון זה כמעט מה שלוקח לי לפרק יפה-יפה ברקודה גדולה אחת, כולל ניקוי בטן, פילוט, הורדת עור, פירוק למנות ועצמות אחרונות, והניקיונות שאחרי.... דג אחד!!
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 13, 2020, 06:54:28 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
רפי, שעה של ניקיון זה כמעט מה שלוקח לי לפרק יפה-יפה ברקודה גדולה אחת, כולל ניקוי בטן, פילוט, הורדת עור, פירוק למנות ועצמות אחרונות, והניקיונות שאחרי.... דג אחד!!
שעה? בואנה, פתח יוטיוב! 5 דקות בלחץ 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
מקס, אחלה דו"ח שעושה פשוט חשק לקחת עכשיו את הציוד ולעוף לים... כמו כל הדו"חות שלך האמת...
בתיאבון !
ד"א, אתם אוכלים אותה עם העצמות אחרי הטיגון, או מפרקים את הבשר מהעצם?
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
מקס, אחלה דו"ח שעושה פשוט חשק לקחת עכשיו את הציוד ולעוף לים... כמו כל הדו"חות שלך האמת...
בתיאבון !
ד"א, אתם אוכלים אותה עם העצמות אחרי הטיגון, או מפרקים את הבשר מהעצם?
תודה אלדד. הקטנות שבגודל אצבע + אוכלים עם העצמות, לפעמים יוצאות יותר גדולות עד 20 ס"מ ואותם כבר אי אפשר לאכול בשלמות.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
רפי, שעה של ניקיון זה כמעט מה שלוקח לי לפרק יפה-יפה ברקודה גדולה אחת, כולל ניקוי בטן, פילוט, הורדת עור, פירוק למנות ועצמות אחרונות, והניקיונות שאחרי.... דג אחד!!
שעה? בואנה, פתח יוטיוב! 5 דקות בלחץ  אפשר לחיות ביוטיוב, או בעולם האמיתי... אני משקיע בפירוק של הדגים שלי, גם כדי לא לבזבז כלום, וגם כדי להוציא תוצאה מקסימלית, נתחים מדוייקים, חתוכים יפה ונכון ונקיים מעצמות. לחתוך מהר ומחורבן גם אני יודע, זה לא ממש מרשים אותי...
|
|
|
|
|
אחלה שלל מקס ודייג מהנה ביותר, ניקוי כל כך הרבה דגים תמיד קצת מבאס אבל הארוחה של דגים שאתה הבאת מפצה על הכל.  בטוח שאם הזמן תפתח טכניקות לעשות את המלאכה יותר מהר וביעילות. המשך הצלחות 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|