התענגתי על הסרטון.. נוסטלגיה...
ואילו גדלים יפים....
בימים שהייתי דג מרמירים - לא היה צריך לדעת או להבין יותר מידי...
כל פתיון בשרי וכל ריג היה עובד - עשרות בכל יציאה... היו ימים...
שיתוף נהדר מקס ויישר כוח על התרגום

אגב, הייתי בטוח שאתה ממוצע מזרחי - מסתבר שאתה ואשתי מדברים אותה שפה...

בכל אופן, לגבי הריג אז דעתי שונה מדעתו -
אם קרקעית חולית אז מוסיף קרס מתחת לעופרת שעובדת נהדר למרמיר + 3 מעל לעופרת...
לגבי העונות הוא צודק - אך דווקא לעולם לא אשכח איזה יום עצמאות עם מתקפה מטורפת...
דלי מלא במרמירים של 150 - 300 גרם (300 גרם היו כמה בודדים שנשקלו, למרמיר זה מפלצתי...)
ככלל, בקרבת החוף תמיד נתפסו אצלי טוב יותר ביום...
אך בבולוס (מהסירה) עבד מצוין בכל היממה וטוב יותר בלילה...
בזמנו גיליתי אזור חביב והייתי מוציא שם עשרות רבות בשעתיים-שלוש (גמברי וקלמרי)...