בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  כתבה אנטי דייגים ספורטיבים בוואלה-כותרות שאין להתבלבל איתן
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: כתבה אנטי דייגים ספורטיבים בוואלה-כותרות שאין להתבלבל איתן  (נקרא 2526 פעמים) הדפסה
ארז.ד.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

המלחמה נגדנו בהילוך 6 כבר, כותרות  בהן אנו מחריבים את הים , לא פחות מכך , כתבה שהתפרסמה היום בוואלה מדברת בגנות שיטת התפוס ושחרר, טוענת בין היתר שאנו אחראים על לקיחת שלל של בין 15-36 אחוז משלל הים התיכון ועם כותרת של " כך הורס הדיג הספורטיבי את הים " אני מבין שהמלחמה נגדנו גלויה לכל
לכתבה
 IP: [ מחובר ]
GilH99
חבר פורום
*

מנותק מנותק

זו לא כתבה.
זו פרסומת במסווה של כתבה, שאני מניח שהיא ממומנת.

Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

הכתבה היא חלק מקמפיין מתוזמר ומתוכנן לחיסול הדיג הספורטיבי, אנחנו על הכוונת במקביל לתכנית שכבר מתקדמת לחיסול הציד הספורטיבי. החברה להגנת הטבע מכינים את דעת הקהל באמצעות הסתה ודה-לגיטימציה, מפיצים שקרים והונאות בלי למצמץ, ומבחינתם המטרה מקדשת את כל האמצעים
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

מה זה החארטה הזה?!?! זאת הכפשה מנוולת מעין כמוה.
חייב לצאת באופן דחוף סרטון תדמית לדייג הספורטיבי בישראל.

רפי, אני חושב שיעד צריכה להחליט על הקמה של סרטון שכזה ולראות איך מתקדמים עם זה באופן רציני.
פרסומות באתר לדעתי הם (לדעתי ממזמן) כבר MUST. הם חשובות יותר מתמיד למימון המאבק הזה.
לצערי ההסיטוריה מלמדת שלגופים בעלי אידיאולגיה וללא אמצעים מסודרים, קשה להילחם נגד רשויות בעלי תקציב אין סופי שמשרת את המטרה שלהם. ולכן, חייבים לעשות משהו בתגובה ומהר.

יש כאן בפורום וביעד מספיק ידע שיכול בנקל לסתור את כל הדה לגיטימציה שרט"ג וכל השאר מפרסמים.
ועם המימון נוכל לא רק להכין את החומר הפרסומי אלא גם להגיע איתו לקהל היעד
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
Max

חבר פורום

מנותק מנותק

Buri buri vien to papa

בס"ד

רפי, אני חושב שיעד צריכה להחליט על הקמה של סרטון שכזה ולראות איך מתקדמים עם זה באופן רציני.
פרסומות באתר לדעתי הם (לדעתי ממזמן) כבר MUST. הם חשובות יותר מתמיד למימון המאבק הזה.
לצערי ההסיטוריה מלמדת שלגופים בעלי אידיאולגיה וללא אמצעים מסודרים, קשה להילחם נגד רשויות בעלי תקציב אין סופי שמשרת את המטרה שלהם. ולכן, חייבים לעשות משהו בתגובה ומהר.

יש כאן בפורום וביעד מספיק ידע שיכול בנקל לסתור את כל הדה לגיטימציה שרט"ג וכל השאר מפרסמים.

מסכים לחלוטין!!!
רותם.ב
חבר פורום
*

מנותק מנותק

עצבן
dan
מתעניין
*

מנותק מנותק

שלום רב. בד"כ אינני כותב ומסתפק בקריאה, אבל אחרוג ממנהגי - אכן נוטה להסכים עם מי שהגדיר את המהלך כהכרזת מלחמה. יתרה מכך, לטעמי זה עלול לחשוף גם דייגי חוף להתנכלויות. על פניו נראה כי העובדות המובאות בכתבה אינן מבוססות, בלשון המעטה. אציין כי הכתבה מופצת באגרסיביות בפייסבוק על ידי גוף בשם "החצי הכחול". מבדיקתי - גוף הפועל תחת כנפי החברה להגנת הטבע אך ממומן על ידי תורמים חיצוניים.
אני סבור שמלחמת תודעה כאן היא אבודה שכן אין לנו אמצעים להתחרות. יחד עם זאת ייתכן מאוד שיש פוטנציאל למהלך משפטי (אינני עורך דין), בכלל זה פנייה לואללה וחברה להגנת הטבע ול"חצי הכחול" בדרישה להוריד את הקמפיין ולייצר גילוי נאות לגבי מסד הנתונים עליו מבוססים הפרסומים. ניתן לפנות גם לתורם - פרטיו מופיעים באתר של "החצי הכחול".
מעלה רעיונות אלה כחומר למחשבה
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

שלום רב. בד"כ אינני כותב ומסתפק בקריאה, אבל אחרוג ממנהגי - אכן נוטה להסכים עם מי שהגדיר את המהלך כהכרזת מלחמה. יתרה מכך, לטעמי זה עלול לחשוף גם דייגי חוף להתנכלויות. על פניו נראה כי העובדות המובאות בכתבה אינן מבוססות, בלשון המעטה. אציין כי הכתבה מופצת באגרסיביות בפייסבוק על ידי גוף בשם "החצי הכחול". מבדיקתי - גוף הפועל תחת כנפי החברה להגנת הטבע אך ממומן על ידי תורמים חיצוניים.
אני סבור שמלחמת תודעה כאן היא אבודה שכן אין לנו אמצעים להתחרות. יחד עם זאת ייתכן מאוד שיש פוטנציאל למהלך משפטי (אינני עורך דין), בכלל זה פנייה לואללה וחברה להגנת הטבע ול"חצי הכחול" בדרישה להוריד את הקמפיין ולייצר גילוי נאות לגבי מסד הנתונים עליו מבוססים הפרסומים. ניתן לפנות גם לתורם - פרטיו מופיעים באתר של "החצי הכחול".

אתייחס לכמה דברים שכתבת, אך לדעתי היית מגיע למסקנה הזו הרבה לפני כן אם היית קורא כאן (הרבה) יותר על מה שרט"ג ומשרד החקלאות מנסים לעשות בכמה השנים האחרונות כאן - ואני מתייחס גם לדייג החופי, שלטעמך הוא רק עכשיו עלול להיחשף להתנכלויות - כשבעובדה מזהירים על זה כאן במשך שנים.

לגבי זה שמלחמת התודעה לטעמך היא אבודה - אני כלל וכלל לא מסכים. והרי אמצעים יש לנו, הכל תלוי למה אתה קורא אמצעים.
לא לשכוח שואללה, YNET או כל גוף פרסומי אחר יפרסם (בגדול) כל דבר שתבקש ממנו כל עוד שמת כסף על השולחן בעבורו. כך שגם אנחנו טכנית (על ידי מימון) יכולים לפרסם בעיתונים.
לגבי מהלכים משפטיים, רפי ושאר חברי י.ע.ד עושים לילות כימים בשביל זה, מוסרים את כל כולם בעבור המאבק הזה, שלנו, לצערי הרב הוא שקוף לחלוטין.
מה שאני כן חושש ממנו הוא זה שככל שהדבר ידחה (ובזה אני מתכוון לקמפיינים פרסומיים שלנו), כך יהיה יותר קשה להשפיע באופן נכון ואמיתי על הציבור. זאת מאחר שדעתם כבר תתגבש ע"י פרסומים שקריים. ולכן עלינו להשיב למלחמה שאותם גופים מושחתים החלו - ויפה שעה אחת קודם.
עריכה אחרונה: אוגוסט 03, 2020, 12:32:22 PM על ידי אברהם כהן
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

מקיאים
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

זו לא כתבה.
זו פרסומת במסווה של כתבה, שאני מניח שהיא ממומנת.

בדיוק כך גיל, או ממומנת או מכוונת (=מגמתית מראש)...
גיבוב כזבים מבית היוצר של החלה"ט,
הדייג איתו שוחחה הכתבת (אור השף) - הבהיר שעיוותו וסילפו את דבריו...

הכתבה היא חלק מקמפיין מתוזמר ומתוכנן לחיסול הדיג הספורטיבי, אנחנו על הכוונת במקביל לתכנית שכבר מתקדמת לחיסול הציד הספורטיבי. החברה להגנת הטבע מכינים את דעת הקהל באמצעות הסתה ודה-לגיטימציה, מפיצים שקרים והונאות בלי למצמץ, ומבחינתם המטרה מקדשת את כל האמצעים
הגדרה מדויקת.
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

בס"ד

דבריך נכונים אברהם...
וזה לא עניין של סרטון -
יהיה צריך לצאת בקמפיין מסודר למיצוב תדמית הדיג הספורטיבי במובן החיובי - שזה המובן הנכון והאמיתי.
עניין של זמן והתארגנות...
מקווה שלא רחוק היום שזה יתחיל לזוז

אגב, בין היתר בדקנו העסקת משרד יח"צ...
נשמע טוב מה שהציעו - אך מדובר בלא מעט כסף אז בינתיים הקפאנו את זה...

בס"ד

אתייחס לכמה דברים שכתבת, אך לדעתי היית מגיע למסקנה הזו הרבה לפני כן אם היית קורא כאן (הרבה) יותר על מה שרט"ג ומשרד החקלאות מנסים לעשות בכמה השנים האחרונות כאן - ואני מתייחס גם לדייג החופי, שלטעמך הוא רק עכשיו עלול להיחשף להתנכלויות - כשבעובדה מזהירים על זה כאן במשך שנים.

לגבי זה שמלחמת התודעה לטעמך היא אבודה - אני כלל וכלל לא מסכים. והרי אמצעים יש לנו, הכל תלוי למה אתה קורא אמצעים.
לא לשכוח שואללה, YNET או כל גוף פרסומי אחר יפרסם (בגדול) כל דבר שתבקש ממנו כל עוד שמת כסף על השולחן בעבורו. כך שגם אנחנו טכנית (על ידי מימון) יכולים לפרסם בעיתונים.
לגבי מהלכים משפטיים, רפי ושאר חברי י.ע.ד עושים לילות כימים בשביל זה, מוסרים את כל כולם בעבור המאבק הזה, שלנו, לצערי הרב הוא שקוף לחלוטין.
מה שאני כן חושש ממנו הוא זה שככל שהדבר ידחה (ובזה אני מתכוון לקמפיינים פרסומיים שלנו), כך יהיה יותר קשה להשפיע באופן נכון ואמיתי על הציבור. זאת מאחר שדעתם כבר תתגבש ע"י פרסומים שקריים. ולכן עלינו להשיב למלחמה שאותם גופים מושחתים החלו - ויפה שעה אחת קודם.

לא היתה כזו בהילות...
היה ברור שזה קמפיין נקודתי ולא משהו שירוץ לאורך זמן,
אם כי יש להניח שיהיה עוד גל כזה כשיתאים להם...

יש כמה כיוונים ובין היתר במישור הפוליטי -
כיוון בו צריך לרכז מאמץ...

בתקופה בה ממשלות מתחלפות כל שנה, קצת קשה לייצב כיוון,
אך ננסה בקדנציה הזו לקדם...
עריכה אחרונה: יולי 28, 2021, 17:07:03 PM על ידי rafi
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

שלום דן,
ראשית - אתה יותר ממוזמן לחרוג ממנהגך...
בוודאי שכך נוכח כתיבתך העניינית שיש בה טעם רב...
העלית רעיונות ראויים בהחלט...

אתה מוזמן לכתוב יותר גם מסיבה נוספת:
אם כולנו נסתפק בקריאה - לא יהיה מה לקרוא....
יש מה לקרוא ויש את הפורום שלנו - רק ולפני הכל כי אנשים כותבים..

לעצם העניין -
אין גוף בשם החצי הכחול...
יש דף פייסבוק בשם הזה -
הדף מופעל וממומן ע"י החלה"ט - החב' לספסור הטבע שמכונה החב' להגנת הטבע)
בעבר שם הדף היה "דגים באחריות", בשלב מסוים הם שינו את השם...

מבחינת "הכרזת מלחמה" -
המלחמה הוכרזה מזמן והרבה לפני פרסום הכתבה/ות,
הכתבה היא עוד שלב או עוד נקודה בבחינת חלק ממהלכי המלחמה לחיסול הדיג..
ושלא נטעה - זה מגיע לא מכיוון ירוק או כחול של שמירת הטבע...
הקשר העיקרי לירוק הוא צבע שטרי הדולר ולכחול - צבע שטרי ה-200...
יש כאן אינטרסים כלכליים וזה מה שמניע אותם..

דייגי החוף בוודאי על הכוונת - והדברים יגיעו גם לדייגי החוף...

מבחינת מלחמת תודעה -
אכן יש להם הרבה יותר משאבים, עדיין אפשר לעשות וצריך לעשות גם במישור זה..

מבחינת מהלך משפטי וכו' כנגד הכתבה,
בסופו של דבר זו כתבה שאחרי שבועיים נשכחת...
מקומם, אך לא מצדיק השקעת משאבים גדולים בכתבה כוזבת זו או אחרת...
אם כי וכפי שאברהם ציין - צריך לחשוב על הנושא בגדול ואיך בונים מנגנון יעיל -
גם לשיפור התדמית שלנו וגם למתן מענה מהיר לכתבות כוזבות שכאלו...

ולנקודה חשובה:

כתבת: "ניתן לפנות גם לתורם - פרטיו מופיעים באתר של "החצי הכחול".
ידוע לי מי התורם שלהם אך לא ראיתי זאת בדף של "החצי הכחול",
לפי ידיעתי - התורם גם מעדיף להישאר אנונימי , כך שהופתעתי...
אשמח אם תעדכן מי הוא "התורם" לפי מה שראית -
ואם תוכל לכוון אותי היכן מופיעים פרטיו או פשוט להעלות תמונה..
dan
מתעניין
*

מנותק מנותק

רפי תודה על תגובתך המפורטת. לבקשתך בסוף, באתר "החציה הכחול" כתוב שהמיזם ממומן בידי קרן יד הנדיב:
הפרויקט ממומן ע״י תכנית הסביבה הימית של קרן יד הנדיב ועל ידי החברה להגנת הטבע.
.
לקרן יש אתר. מתוכו להלן פרטי קשר:
יד הנדיב
ג'ורג וושינגטון 4
ירושלים, 9418704
ישראל

פקס: 97225610028+
טלפון: 97225665107+
ilan62
חבר פורום
*