פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   האנט האוס |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: האנט האוס (נקרא 2046 פעמים) |
הדפסה |
|
חרבונא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
האנט האוס
« ב- : יולי 27, 2020, 23:17:52 PM » |
|
למישהו יצא לקנות מאלי אקספרס מוצרים שלהם? יש להם משהו שמזכיר את הדואו מאניק ועוד טופווטרים למיניהם אשמח לחוות דעת
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
יש להם המון חיקויים לדמויים מוכרים. המאניק, סאנדיל, ריוקי, בלאק מינו ועוד. מהניסיון שלי ושל חברים- חיקויים ברמה גבוהה אבל את הקרסים והספליטים תצטרך להחליף בתדירות גבוהה מדמויים יפניים. סך הכל תמורה טובה מאוד לעלות שלהם ובמיוחד למי שמאבד הרבה דמויים וחדשים בעולם הז'ירז'ור. יש בנתניה מי שמוכר דמויים שלהם במחירים הוגנים מאוד. אם המיקום מתאעם לך ואתה מעוניין שלח לי בפרטי ואתן לך פרטים שלו. לרוב זה משתלם יותר מלהמזין מחו"ל וגם להמתין עד שיגיעו. אולי אפילו עושה משלוחים.
|
|
|
|
|
הדמויים שלהם בהחלט לא רעים בכלל אמנם האיכות לא יפנית (קרסים חלשות, צבע מתקלף, כדוריות נופלות מהחיקוי של האקסלייר וכו') אבל סה"כ בשביל המחיר שמשלמים מקבלים תמורה טובה למי שלא רוצה לשפוך המון כסף על דמויים ב90-120 שקל לאחד. ספיציפית את החיקוי של הדו מאניק יש לי הוא מצוין אתה יכול להזמין בכיף.
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
באופן כללי בדמויים הסינים, וגם בהאנט האוס, יש מוצלחים יותר ויש פחות. המניק שלהם מוצלח, אבל יש לי דמויי מינו גדולים יותר שלהם שיצאו פעם אחת לשחיה ומאז נשארים במגירה. בעיקר בגלל יכולת התעופה החלשה שלהם. מבחינת גיגים, רובם חיקויים מוצלחים.
|
|
|
חרבונא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
דמויים מעולים ומשתווים ליפנים
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לגבי הדמויים הסינים אני ממליץ לנקוט בגישת "כבדהו וחשדהו". לומר את האמת- מעטים הם החיקויים שנתקלתי בהם שמתפקדים באותה הרמה כמו המקור. הסינים מעתיקים את מתבניות יפה, וצובעים בצבעים אטרקטיבים, אבל בסוף התנועה של הדמויים והעברת המשקלים בזמן ההטלה לוקים בחסר ונופלים משמעותית מהמקור, ובשורה התחתונה- הדמויים ה-כמו-יפנים, תופסים פחות דגים. בג'יגים ובסיליקונים המצב שונה, הרבה יותר קל להעתיק אותם ומה שנשאר זה איכות הפיניש, שם היצרנים הסינים הרציניים עושים עבודה טובה. יכול להיות שיש פה ושם הברקות, אבל זו דעתי מניסיון רוחבי עם מגוון די גדול של דמויים ויצרנים
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
לגבי הדמויים הסינים אני ממליץ לנקוט בגישת "כבדהו וחשדהו". לומר את האמת- מעטים הם החיקויים שנתקלתי בהם שמתפקדים באותה הרמה כמו המקור. הסינים מעתיקים את מתבניות יפה, וצובעים בצבעים אטרקטיבים, אבל בסוף התנועה של הדמויים והעברת המשקלים בזמן ההטלה לוקים בחסר ונופלים משמעותית מהמקור, ובשורה התחתונה- הדמויים ה-כמו-יפנים, תופסים פחות דגים. בג'יגים ובסיליקונים המצב שונה, הרבה יותר קל להעתיק אותם ומה שנשאר זה איכות הפיניש, שם היצרנים הסינים הרציניים עושים עבודה טובה. יכול להיות שיש פה ושם הברקות, אבל זו דעתי מניסיון רוחבי עם מגוון די גדול של דמויים ויצרנים
אני מסכים איתך ב100 אחוז דמויים יפנים סיליקון סיני ככה לפחות החלוקה אצלי....אני מקפיד לא להשתגע במחיר הדמויים היפנים שלא יכאב מדי
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני מסכים איתך ב100 אחוז דמויים יפנים סיליקון סיני ככה לפחות החלוקה אצלי....אני מקפיד לא להשתגע במחיר הדמויים היפנים שלא יכאב מדי אם שניכם אומרים רן וקובי - השתכנעתי  מבחינתי, כל ההשקעה והמשאבים בהצטיידות וביציאה לים - ויש המון, היא למקסם תקיפות... מקלות, חוטים, זמן היציאה לדיג ועוד הרבה... אז אישית לא אחסוך בקטנה ואפסיד תקיפות... אם דמוי מסוים יביא ליותר תקיפות - אעדיף אותו גם אם עולה פי 3... גישתי בכל אופן...
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]