בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  המלצה לטופווטר
עמודים: 1 [2] 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: המלצה לטופווטר  (נקרא 10422 פעמים) הדפסה
SHAYU**
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: המלצה לטופווטר
« הגיב #15 ב- : יולי 22, 2020, 12:00:24 PM »
אם אני לא טועה הסיגר שוקל 24 ג', אני עבדתי איתו עם מקל קורסטאז עד 23, העפתי בלי לחשווש ( אני לא עדין) , עף מעולה, תפס גומברים, אחלה פופר בכלום כסף.
נכון שיש מתקדמים יותר אבל גם יקרים יותר,  היתרון בפנסילים שהם צרים, עדינים ואולי ימשכו דגים שהפופר לא ימשוך.

אם אתה רוצה משהו ביניים הייתי ממליץ על המאניק 115, שוקל 16 ג' עף מעולה, העלה גומברים, דוראדו, טרכונים ועוד..

שי
 IP: [ מחובר ]
חרבונא
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #16 ב- : יולי 22, 2020, 14:09:41 PM »
תודה לכל התותחים שלנו אנחנו מספר 1
SHAYU**
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : יולי 22, 2020, 14:41:24 PM »
אישית הפייבוריט שלי זה duo realis pencile עף מעולה ושחוה מדהים ויש עליו ים תוצאות. לא מחליף אותו בשום כלב אחר.

לגבי המרחק הבובה הקטנה שעפה כמו טיל זה כנראה skagit lipslide דמוי ותיק שעושה עכשיו קאמבק ועף כמו ג'יג. כל החונויות דוחפות אותו עכשיו אז הוא נהיה נפוץ ובאמת עובד יפה בקיץ על טרכונים.  יש לי אותו ב2 צבעים באמת עף מדהים אבל הוא שוקע ורק בעבודה מהירה הוא טופווטר.

הלפיסליד אחלה דמוי, 13 גרם וקטנטן, עף מעולה ואכן חביב על טרכונים בעיקר..

שי
חרבונא
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : יולי 22, 2020, 15:02:55 PM »
הסיגר הקובני המפורסם של סטרייק פרו...
אחלה פופר, חגג עם גומברים לפני עידן הטאקל האוס.
אבל אם משקלי הזריקה שלך הם עד 25, יהיה לך קשה לתפעל אותו אלא אם המקל הוא ממש קשיח. וקח בחשבון שברוח נגדית (מערבית) הוא לא עף רחוק.

למי שלא מכיר את דראגון זה מקל שיכול לזרוק גם 60גרם הטסט זה לרשמיות ואגב הוא פאסט
עריכה אחרונה: יולי 22, 2020, 15:03:40 PM על ידי חרבונא
חרבונא
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : יולי 22, 2020, 15:23:52 PM »
אגב לגומברים שמים כבל? זה לא פוגע בשחיה של הדמוי?
xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

« הגיב #20 ב- : יולי 22, 2020, 16:34:35 PM »
אבל אם משקלי הזריקה שלך הם עד 25, יהיה לך קשה לתפעל אותו אלא אם המקל הוא ממש קשיח. וקח בחשבון שברוח נגדית (מערבית) הוא לא עף רחוק.

למי שלא מכיר את דראגון זה מקל שיכול לזרוק גם 60גרם הטסט זה לרשמיות ואגב הוא פאסט
דרגון זה לא המותג של רמי הכריש?
-------------------------------
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
SHAYU**
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #21 ב- : יולי 22, 2020, 19:22:45 PM »
אגב לגומברים שמים כבל? זה לא פוגע בשחיה של הדמוי?

פעם הייתי שם, גם לפלמידה,  היום לא עובד עם כבל , מעדיף להשאר עם תלאי ומקסימום לאבד דמוי, חלק מהמשחק..

חרבונא
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #22 ב- : יולי 22, 2020, 19:33:46 PM »

דרגון זה לא המותג של רמי הכריש?
ניחשת נכונה  באמת כריש..... וסליחה על הפרסומת
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #23 ב- : יולי 22, 2020, 20:12:33 PM »
לא שמתי לב שאתה עובד עם מקל עד 60 גרם.... אין מצב שתפעיל איתו ביעילות ולאורך זמן כלב של 10-15 גרם, פשוט לא יקרה. תתחיל מ-30 גרם ומעלה, מה שאומר שלברקים וטרכונים- out, וחוץ מזה, העבודה ב-wtd עם מקל כזה תהיה מעייפת, תרצה או לא.
SHAYU**
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #24 ב- : יולי 22, 2020, 20:16:38 PM »
לא שמתי לב שאתה עובד עם מקל עד 60 גרם.... אין מצב שתפעיל איתו ביעילות ולאורך זמן כלב של 10-15 גרם, פשוט לא יקרה. תתחיל מ-30 גרם ומעלה, מה שאומר שלברקים וטרכונים- out, וחוץ מזה, העבודה ב-wtd עם מקל כזה תהיה מעייפת, תרצה או לא.

קובי, המקל שלו עד 25 אבל אומר שהטווח העליון הוא רק כדי שיהיה רשום טווח עליון ולהרגשתו בתכלס אפשר לזרוק גם 60 ג'. אגב לא נשמע להיט מקל כזה שאמור להיות מדיום וכיפי ובסוף אתה מקבל מקל כבד.

בכל מקרה לא הייתי מנסה לזרוק ככ הרבה מעל הטסט המוצהר.

שי
xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

« הגיב #25 ב- : יולי 22, 2020, 22:03:42 PM »

קובי אני יודע שמה שאני הולך לומר יזעזע אותך עד עומק נשמתך אבל מנסיון עם המקל הנ"ל ומאיפה הוא בא
אמת המשקל זריקה הוא המלצה יש ל2 חברים שלי מקלות של דרגון לכאורה זהים כל אחד מתנהג אחרת ומרגיש אחרת
ואחד גם זורק סיליקונים של 6 גרם חחחחח

אבל המקלות איכותיים ונוחים בצורה שהפתיעה אותי ומכמה ביקורים אצל רמי המחירים שלו יותר מהוגנים ונותן עצות וטיפים איכותיים
לא פעם נכנסתי תוך כדי הדרכות בתפעול דמויים וקשירות .......אדם זהב
-------------------------------
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #26 ב- : יולי 23, 2020, 09:20:56 AM »
טוב, סיפור מסקרן, אני יכול רק לשער שמדובר במותג מדבקה שבקרת איכות היא ממנו והלאה... אבל כל עוד שמי שמשתמש בו מרוצה ממנו- קטונתי. בכל מקרה, מניסיוני, מקל עם רצועת טווחים רחבה, בין אם זו הרצועה הרשומה ובין אם אלה הטווחים בפועל ועל המקל כתבו משהו אחר, יתקשה להפעיל הפעלה טכנית של דמויים בטווח הנמוך, גם בגלל חוסר הרגישות, וגם בגלל שבדרך כלל המשקל העצמי של המקל\הסט יהיה גבוה מול משקל דמוי נמוך מאוד, דבר שמקשה על ביצוע תנועות מדוייקות ומעייף לאורך זמן. בכל זאת, החיים הם תמיד תמרון בתוך מכלול של אילוצים, אז פשוט עובדים עם מה שיש ומנסים להפיק את המירב.....
TzvikaR

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #27 ב- : יולי 23, 2020, 13:41:14 PM »
טוב, סיפור מסקרן, אני יכול רק לשער שמדובר במותג מדבקה שבקרת איכות היא ממנו והלאה... אבל כל עוד שמי שמשתמש בו מרוצה ממנו- קטונתי. בכל מקרה, מניסיוני, מקל עם רצועת טווחים רחבה, בין אם זו הרצועה הרשומה ובין אם אלה הטווחים בפועל ועל המקל כתבו משהו אחר, יתקשה להפעיל הפעלה טכנית של דמויים בטווח הנמוך, גם בגלל חוסר הרגישות, וגם בגלל שבדרך כלל המשקל העצמי של המקל\הסט יהיה גבוה מול משקל דמוי נמוך מאוד, דבר שמקשה על ביצוע תנועות מדוייקות ומעייף לאורך זמן. בכל זאת, החיים הם תמיד תמרון בתוך מכלול של אילוצים, אז פשוט עובדים עם מה שיש ומנסים להפיק את המירב.....

לרב זה נכון אבל יש חריגים.
מזמין אותך לנסות את הלטאו R החדש 10-50 אני עובד איתו גם בבובות של 15 גרם לא פחות ממדהים.
Fish
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #28 ב- : יולי 27, 2020, 22:22:15 PM »
אני מנחש שהדמוי שראית אצל הבחור הוא duo bay ruf manic, פנסיל דקיק ושוקע שעובד יפה על פני המים ותחת פני המים. יעלה קצת יותר מ-50 שקלים, אבל שווה אותם.
חוץ ממנו אני יכול להמליץ לך על ima pugachev's cobra, יש ב-60 ו-90 ממ, ועל zipbaits fakie dog, שניהם כלבים מעולים, עפים נהדר ומזגזגים מצויין על פני המים.
לגבי ההתעייפות בהולכה, זה יכול להיות בגלל הרגלים לא מלוטשים, טכניקה לא נכונה, או אולי סט לא מתאים או לא מאוזן. לזה אין פיתרון בהתכתבות, אולי רק המלצה לעבוד עם דמויים שלא מצריכים walk the dog אלא מפעילים את עצמם....

תשובה מעולה כמו תמיד מבית היוצר של קובי  בירה
Fish
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #29 ב- : יולי 27, 2020, 22:27:12 PM »
אם כבר מדברים על פופר איך זה גדול מדי?
הוא ודאי יעוף רחוק הוא משהו כמו 24גרם לדעתי

סטינו מעט מהנושא שחברינו פתח עבורו את השירשור, אבל שתדע שזה אחלה פופר הסיגר הקובני. בזמנו עבד היטב, המון גומברים קיפחו את חייהם בגללו גיחוך .
 מעבר לגומברים, זכורים לי כמה תפיסות אפילו של לברקים עליו (אחת התפיסות אפילו מתועדות כאן ביומן, דו"ח של שרגא, לברק שנתפס על סיגר קובני שחור עם פסים).

באופן אישי היום אני פחות עובד איתו, מעדיף את ההלקו רוסטה 30 ג' וטוטו 131.
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!