שלום לכולם
מסקרן אותי אחרי שהוצאתם דג שראוי לבוא למחבת. איך אתם משמרים אותו עד לבית?
ראיתי אנשים שנותנים לדגים לגסוס למוות בחוץ (האמת, כאב לי הלב).
ראיתי שהורגים אותם במקום ע"י נעיצת מברג בין העיניים אבל זה נראה לי מצריך מיומנות מה שאין לי.
ראיתי שפשוט נותנים להם מכה חזקה בראש ומיד שמים אותם בשקית.
וראיתי שפשוט מניחים את הדג בצידנית עם קרח עד שהוא קופא למוות.
אשמח לדעת מה השיטה שהכי פחות גורמת סבל לדגים ואנחנו נקבל מקסימום טעם.
תודה והמשך יום נפלא.