פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   היי, חופי ת"א בשעות הבוקר המאוחרות. |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: היי, חופי ת"א בשעות הבוקר המאוחרות. (נקרא 2379 פעמים) |
הדפסה |
|
Yaronb87
|
בס"ד חבר פורום 
מנותקגיל:
38
|
|
בס"ד
היי שמי ירון ואני חדש פה. טירון בתחום הז'ירז'ור והדיג בכלל. אני מאזור המרכז, מגיע עם האופניים לחופי ת"א. האם שייך להגיע בשעות הללו לסשן שעתיים שלוש על החוף או שכבר מאוחר? תודה.
|
-------------------------------
מי שאוכל דג ביום דג (ד=4+ג=3=7) ניצל מדג (ר"ת דיני גיהנום).
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני לא מזרזר ולא בקיא בשעות הייעודעות לזרזור אבל אם יש לך הזדמנות לצאת להתנסות ולהנות בים למה לא. בהצלחה
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
ברוך הבא לפורום ירון.
תמיד יכולות להיות הפתעות בים , אומנם יש את השעות "המסורתיות" בהם הסיכוי גדול יותר לתפיסה. אבל להיות בים ולדוג זה כל העניין , דגים זה בונוס.
אז צא ותהנה , וכמובן ספר לנו ביומן אם יצא משהו
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
די בית קברות בתל אביב כרגע אבל היות ואתה חדש הזדמנות לצאת להתאמן על הטכניקה שלך ועל הכרת החופים. בהצלחה
|
|
|
|
Yaronb87
|
בס"ד חבר פורום 
מנותקגיל:
38
|
|
תודה למגיבים. שאלה היפוטטית, יהיה מותר לז'רז'ר על החוף כשיש שם מציל ומתרחצים (כמובן לא לידם כדי לא לפצוע מישהו חס ושלום) או שיעיפו אותי משם בבעיטה?
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
תודה למגיבים. שאלה היפוטטית, יהיה מותר לז'רז'ר על החוף כשיש שם מציל ומתרחצים (כמובן לא לידם כדי לא לפצוע מישהו חס ושלום) או שיעיפו אותי משם בבעיטה?
עדיף למען הנפש והשקט לא לדוג בחוף מוכרז וכן , יכולים לומר לך להתפנות
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
ביפו הרבה יותר מעניין  בהצלחה
|
|
|
|
Yaronb87
|
בס"ד חבר פורום 
מנותקגיל:
38
|
|
ביפו הרבה יותר מעניין  בהצלחה תודה. איפה ביפו? יום שישי הייתי כל היום בשובר בחלק הכי צפוני שלו לא היתה אפילו תקיפה. היו כמה שדגו אראסים עם בוס אבל חוץ מזה נאדה
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
ביפו הרבה יותר מעניין  בהצלחה תודה. איפה ביפו? יום שישי הייתי כל היום בשובר בחלק הכי צפוני שלו לא היתה אפילו תקיפה. היו כמה שדגו אראסים עם בוס אבל חוץ מזה נאדה מצפון לנמל אין לך מה לחפש. השובר מול הנמל נותן תוצאות, והמזבלה מדרום לנמל. ועדיף כמובן את השקיעה ואת הזריחה לטעמי לנסות לזרזר ביום זה רק להתאמן על תפעול הדמויים.
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
היי ירון ברוך הבא  קודם כל, אם יש זמן פנוי ללכת לים להתאורר קצת, כבר בונוס נכון שהשעות המקובלות הם זריחה ושקיעה אבל היסטורית התפיסות מוכיחה שדגים טורפים אפשר למצוא גם באמצע היום העיניין הוא שלא תמיד יש תנאים נוחים לדוג באמצע היום, אז יש לבדוק את התחזית טוב-טוב לפני שיוצאים לדוג ציינת שאתה מתחיל את דרכך בעולם הזרזור, אז קודם כל המון בהצלחה דבר שני, כל זמן שאתה יכול לצאת לדוג ולהתמקצע - ברכה! זה עולם גדול, שמצריך גם ללמוד ידע תאורטי וגם ליישם אותו בשטח בהצלחה
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
המון תשובות מקצועיות ורציניות זרמו כאן, תודה לכל החברים. אני אוסיף ואומר, שיש דגים שדווקא מעדיפים את השעות היותר מאוחרות של הבוקר, למשל לברקים, וגם פלמידות (שאולי הן כבר לא כל כך כאן עכשיו, לא שמעתי על תפיסות מהחוף לאחרונה בים התיכון), שלהן אין שעה ביום, יכולות להתפוצץ בבליץ מטורף גם ב-12 בצהריים. לדעתי השיטה הבדוקה ביותר לא לתפוס דגים היא להישאר בבית, וכל מי שיוצא כבר מכפיל בהרבה את הסיכוי של לתפוס. מעבר לזה, ההזדמנות לתרגל את העבודה עם הציוד בטכניקות השונות, ולנשום אוויר של ים- זה בפני עצמו מספיק כדי להזיז אותי לים....
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
המון תשובות מקצועיות ורציניות זרמו כאן, תודה לכל החברים. אני אוסיף ואומר, שיש דגים שדווקא מעדיפים את השעות היותר מאוחרות של הבוקר, למשל לברקים, וגם פלמידות (שאולי הן כבר לא כל כך כאן עכשיו, לא שמעתי על תפיסות מהחוף לאחרונה בים התיכון), שלהן אין שעה ביום, יכולות להתפוצץ בבליץ מטורף גם ב-12 בצהריים. לדעתי השיטה הבדוקה ביותר לא לתפוס דגים היא להישאר בבית, וכל מי שיוצא כבר מכפיל בהרבה את הסיכוי של לתפוס. מעבר לזה, ההזדמנות לתרגל את העבודה עם הציוד בטכניקות השונות, ולנשום אוויר של ים- זה בפני עצמו מספיק כדי להזיז אותי לים....

|
|
|
|
Yaronb87
|
בס"ד חבר פורום 
מנותקגיל:
38
|
|
תודה לכולם על המידע המועיל.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|