חרבונא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קניתי את החוט החדש של דיוואה 0.06ממ ושמתי לידו חוט של 0.10ממ והדיוואה היה פי שנים בעובי אם מישהו מכיר את התופעה אשמח לתגובה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
א. קשה לי להאמין שהצלחת לראות הבדל כל כך משמעותי בעובי כזה קטן ב.יש חוטים עגולים ויש חוטים שטוחים עכשיו השאלה לאיזה מימד בחוט השטוח התיחסו אם לצר אז תקבל מידה קטנה אם לרחב תקבל מידה גדולה יותר וגם במראה תלוי איזה מיצד אתה רואה
|
|
|
|
|
אני מצטער אבל קשה לי לקחת אותך ברצינות עם השם הזה. מה דעתך לרשום את השם האמיתי שלך, או לפחות שם מזוייף אבל ריאלי. מודה שצחקתי בהתחלה וזה עדיין קצת משעשע, אבל עד כאן מבחינתי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
גם חרבונא זכור לטוב... שים לב, ידידי, שבחוטים של j-braid יש 2 ליינים של מוצרים, שוק אירופאי ושוק אמריקאי. חוט באותו טסט של השוק האמריקאי העובי שלו גדול משמעותית ממקבילו המיועד לשוק האירופאי. וזה בלי להכניס למשוואה את החוטים המזוייפים מעלי אקספרס, אין שום מדד לאמינות הנתון המוצהר שלהם....
|
|
|
|
חרבונא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
החוט באמת מאלי אקספרס אתה באמת חושב שזה מזויף ? וקניתי גם ygkמהם והוא נראה לי מעולה ומקורי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
זכור לי שהועלה כאן בזמנו על חוטי דאיווה מאוד זולים - ומאוד מחורבנים, כמדומני זיוף של דאיווה...
בכל אופן, כתבת "חוט חדש" ולא ברור איזה בדיוק, בכאלו מקרים תמונה עוזרת - או לציין את הדגם...
וכמי שרגיל לפנות אל אנשים בשמם - מאוד בעד שם פרטי, לא מרגיש לי בנוח לפנות אליך בכינוי בו בחרת...
|
-------------------------------
|
|
|
חרבונא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חדש הכוונה לj brid grand
|
|
|
|
|
אני רק יכול להניח שקנית אותו מאליאקספרס ונפלת על חיקוי. חשוב להקפיד על חנויות מוכרות המלצות קונים. יש לי חוט 10LB של J BRAID GRAND על האולטרה לייט והוא דקיק כמו שערה.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בעלי אקספרס יש גם וגם וגם.... הבעיה היא שהאתר הרבה פחות מפוקח ועוד יותר פחות שקוף מאיביי, ולכן מוצרים משמעותיים (שלא עולים נניח 5-10$), אני לא אקנה שם ממוכר עלום שם אלא רק מאחד שיש לי ניסיון חיובי איתו או לפחות המלצות. בהחלט יכול להיות שקנית חוט מקורי ואיכותי ממוכר אחד בעלי אקספרס, וחוט מזוייף ומחורבן עם תווית יפה ממוכר שני בעלי אקספרס
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|