פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   סובל מפלונטרים |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סובל מפלונטרים (נקרא 7700 פעמים) |
הדפסה |
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מתן, לשים דיסקיות זה לא מספיק, עכשיו אתה צריך להוריד את החוט ולהחזיר אותו שוב במתיחה כך שהוא יסתדר מחדש בצורה שווה ואחידה. דרך אגב, לא שמים בדרך כלל 2 דיסקיות מההתחלה, אלא מתחילים באחת, ממלאים חוט, ורק אם החוט עדיין מסודר בצורה לא שווה מוסיפים עוד אחת. ההשפעה של הדיסקיות האלה מאוד מסמעותית גם כשהן מאוד דקות, ועלול להיווצר לך מצב הפוך, במקום קונוס כלפי מעלה יהיה לך קונוס כלפי מטה... ואם לא היה ברור, הפלונטרים הם תוצאה של סידור החוט הבעייתי, בזריקה החוט מושך איתו כמה כריכות מהחלק העליון וכולן מסתבכות יחד. אם פתרת את עניין סידור החוט- פתרת גם את בעיית הפלונטרים
בדיוק 
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה רבה לכולם על העזרה שמתי דיסקית אחת הורדתי את כל החוט והחזרתי זה לא פתר את הבעיה אותו דבר בדיסקית השניה ורק בדיסקית השלישית הקונוס התיישר. עדיין יש צורה קצת מוזרה לחוט נראה כאילו יש בליטה קטנה בחלק העליון ובחלק התחתון, האמצע ישר אבל זה ממש ממש בקטנה אז שאני חושב שאשאיר את זה ככה בכל זאת אני אזמין לי חוט ספייר על כל מקרה מתלבט בין כמה חוטים שנעים פחות או יותר על אותו מחיר החוט שקובי הציע shimano tanatoru x8 DUEL HARDCORE X8 5color KUREHA SEAGUAR PEX8 SUNLINE SIGLON PE X8 Multi Color תודה חברים
נשמע ממש קיצוני, לא נתקלתי אף פעם שצריך 3 דיסקיות. זה כמעט תמיד נגמר באחת. שמת משהו מתחת לחוט בד? לידר אולי עבה מדי? איך קשרת אותו? יכול להיות שהמסדר חוט לא ישר תבדוק את זה גם. שים לב להערה וקנין, הגיוני וחשוב... ומעניין לשמוע איך העסק עבד בחוף הים - בעת ההטלה... שאלה לחברים, האם יתכן שיש "פאק" בייצור, ברולר עצמו?
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
לפי דעתי יש בעיה בשפולה היא יושבת לא טוב או בגלל חיבור לא נכון או בגלל שהיא לא ישרה ( אפילו ברמה שאולי לא רואים בעין
תחשוב על זה ש99.9 מהרולרים לא צריכים אפילו דיסקית אחת ופתאום רולר חדש צריך 3
|
|
|
|
vaknin
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האמת שגם לי זה נראה מוזר שזה כל כך קיצוני באף רולר חדש שקניתי לא הייתי צריך לעשות את זה אז בטח שלא רווח כזה של 3 דיסקיות מקווה ששום דבר לא דפוק ברולר מצרף לכם תמונות של המצב עכשיו אחרי ששמתי 3 דיסקיות
|
|
עריכה אחרונה: יוני 30, 2020, 14:41:23 PM על ידי vaknin
|
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
מצטער אבל התמונות לא עוזרות ככה צריך תמונה של השפולה מבפנים של הפיץ הקליקר לראות מה הולך שם ולא יודע משהו נראה לי לא ישר ......הרולר קיבל מכה אולי בשפול במוט  מישהו פתח אותו אולי לגירוז או שימון ( אולי לא חיברו אותו חזרה נכון )
|
|
עריכה אחרונה: יוני 30, 2020, 18:19:59 PM על ידי xRoronoax(רן)
|
|
|
|
|
vaknin
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מצטער אבל התמונות לא עוזרות ככה צריך תמונה של השפולה מבפנים של הפיץ הקליקר לראות מה הולך שם ולא יודע משהו נראה לי לא ישר ......הרולר קיבל מכה אולי בשפול במוט  מישהו פתח אותו אולי לגירוז או שימון ( אולי לא חיברו אותו חזרה נכון ) הרולר חדש לחלוטין הגיע אלי לפני בערך חודש אולי קצת יותר שימש עד עכשיו למשהו כמו 6 או 7 יציאות. אף אחד לא פתח ולא נגע בכלום אני אנסה לראות מה קורה ביציאה הבאה עם הדיסקיות פתרו את הבעיה
|
|
|
|
|
עכשיו זה לא נראה קיצוני מאוד, בהחלט אפשר לדוג ככה. עדיין 3 דיסקיות זה הרבה אבל הבליטות סבירות, הייתי בודק אם מתחתיהן קשר או לידר לא ישר. אגב למה לא מילאת עוד חוט? נראה שיכנס לך עוד כמה עשרות מטר בשקט ואז אולי החוט אפילו עוד יותר יתיישר.
|
|
|
|
vaknin
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עכשיו זה לא נראה קיצוני מאוד, בהחלט אפשר לדוג ככה. עדיין 3 דיסקיות זה הרבה אבל הבליטות סבירות, הייתי בודק אם מתחתיהן קשר או לידר לא ישר. אגב למה לא מילאת עוד חוט? נראה שיכנס לך עוד כמה עשרות מטר בשקט ואז אולי החוט אפילו עוד יותר יתיישר.
בזמן המילוי הראשוני היה לי את הקונוס אז לא הייתה לי ברירה הורדתי אורך של הבקינג כרגע אחרי כמה פלונטרים זה מה שנשאר, בגלל זה ביקשתי המלצה לחוט
|
|
|
|
vaknin
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אחד החוטים הפופולארים פה בארץ כבר כמה שנים. חוט טוב.
|
|
|
|
vaknin
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחד החוטים הפופולארים פה בארץ כבר כמה שנים. חוט טוב. אה מעולה, אני מכיר את super x-wier השחור שלהם ולא ידעתי מה ההבדל בין החוטים. הוא יוצא בערך אותו מחיר של השימאנו שהמלצת לי מה טוב יותר משניהם?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אחד החוטים הפופולארים פה בארץ כבר כמה שנים. חוט טוב. אה מעולה, אני מכיר את super x-wier השחור שלהם ולא ידעתי מה ההבדל בין החוטים. הוא יוצא בערך אותו מחיר של השימאנו שהמלצת לי מה טוב יותר משניהם? אף פעם לא עבדתי עם הדואל, רק שמעתי עליו דברים טובים. לא יודע להשוות ביניהם
|
|
|
|
vaknin
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחד החוטים הפופולארים פה בארץ כבר כמה שנים. חוט טוב. אה מעולה, אני מכיר את super x-wier השחור שלהם ולא ידעתי מה ההבדל בין החוטים. הוא יוצא בערך אותו מחיר של השימאנו שהמלצת לי מה טוב יותר משניהם? אף פעם לא עבדתי עם הדואל, רק שמעתי עליו דברים טובים. לא יודע להשוות ביניהם תודה קובי
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|