פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דקלטון |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דקלטון (נקרא 10186 פעמים) |
הדפסה |
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אני מבין שבארץ דקטלון מוגבלת מבחינת חוק ולא יכולה לייבא מותגים. קצת מהניסיון שלי עם דקטלון כדי שתדעו מה מצפה לכם בעתיד. פעם ראשונה שנכנסתי לדקטלון, לפני 11 שנים, הייתי בשוק. גן עדן למטיילים וחובבי טבע. היה שם הכל ובמחירים זולים. הכוונה באופן כללי, לאו דוקא דיג. הציוד היה איכותי, אם כי יותר מוכוון לקמפינג ופחות לטיולים רגליים. בזמנו רוב מה שעשיתי (למחייתי) היה טיולים מתגלגלים עם כל הציוד על הגב. הציוד שלי היה קל ומחושב עד רמת הגרם. ועדיין, קניתי מידי פעם דברים בדקטלון. לאורך השנים שמתי לב למגמה, ציוד הטיולים התדלדל והחליפו אותו מוצרי לבוש. אפילו האנשים שראיתי בחנות כבר לא היו חובבי טבע. החנות הפכה לחנות אופנה לכל דבר שעיקר עיסוקה בלבוש ומודה. הדרתי רגליי משם למשך כמה שנים. אכזבה גדולה מבחינתי. לאחר תקופה, שמתי לב שהחנות משתנה חזרה ולאט לאט נכנס שוב ציוד טיולים נורמלי לחנות, כולל ציוד דיג. היו עוד מספר עליות וירידות כאלו, מידי פעם חנות אופנה מידי פעם חנות ציוד טיולים. נכון לעכשיו המצב התייצב, החנות מכילה מוצרים איכותיים יחסית, זולים יחסית לשוק המקומי ומבחר די גדול של מוצרי טיולים ודיג. יש מידי פעם מציאות במחלקת הדיג. למרות שאם הייתי קונה מותג, הייתי קונה אותו בחנות דיג נטו. מחיר בדרך כלל זול יותר של המותגים, אבל מעבר לזה, בחנות ייעודית דיג יש בדרך כלל אנשי מקצוע וניסיון שניתן לדבר איתם, מה שאי אפשר למצוא בדקטלון כמעט בשום מחלקה. למה דקטלון כן טובה בדיג, לכל השאר. כל המסביב לדיג, ציוד עזר, ציוד מתכלה, דמויים זולים ללא שם, חוטים זולים, משקולות וכד׳. זה הימור כמו לקנות מוצר מדבקה באינטרנט. אבל אתה יוצא מהחנות עם המוצר ביד ויכול כבר באותו יום לנסות אותו במים. כמובן שהמחיר בהתאם ואין מה לכעוס אם קנית חוט בד או דמוי אולטרא זול שלא שווה כלום. המחירים לא כמו סין אבל גם לא כמו השוק המקומי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מכיוון שהדלקת אותי עם עניין הקיאק בדיון/מאמר שפתחת בנושא הקייאקים המתנפחים...נזכרתי שיש לדקטלון גם מתנפחים, וזה עלה ברשת. אני אבדוק אותו בהזדמנות. נכון שהוא לא ייעודי לדייג, אבל לגיחות של כמה פעמים בשנה לכינרת (לא מתכנן עליו לים), לכמה שעות של גיג לביניות, המחיר שלו קורץ מאוד. https://www.decathlon.co.il/iw/p/8387560_new-itiwit-1-.htmlגיל
|
|
עריכה אחרונה: יולי 01, 2020, 15:40:42 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אני מבין שבארץ דקטלון מוגבלת מבחינת חוק ולא יכולה לייבא מותגים. קצת מהניסיון שלי עם דקטלון כדי שתדעו מה מצפה לכם בעתיד. פעם ראשונה שנכנסתי לדקטלון, לפני 11 שנים, הייתי בשוק. גן עדן למטיילים וחובבי טבע. היה שם הכל ובמחירים זולים. הכוונה באופן כללי, לאו דוקא דיג. הציוד היה איכותי, אם כי יותר מוכוון לקמפינג ופחות לטיולים רגליים. בזמנו רוב מה שעשיתי (למחייתי) היה טיולים מתגלגלים עם כל הציוד על הגב. הציוד שלי היה קל ומחושב עד רמת הגרם. ועדיין, קניתי מידי פעם דברים בדקטלון. לאורך השנים שמתי לב למגמה, ציוד הטיולים התדלדל והחליפו אותו מוצרי לבוש. אפילו האנשים שראיתי בחנות כבר לא היו חובבי טבע. החנות הפכה לחנות אופנה לכל דבר שעיקר עיסוקה בלבוש ומודה. הדרתי רגליי משם למשך כמה שנים. אכזבה גדולה מבחינתי. לאחר תקופה, שמתי לב שהחנות משתנה חזרה ולאט לאט נכנס שוב ציוד טיולים נורמלי לחנות, כולל ציוד דיג. היו עוד מספר עליות וירידות כאלו, מידי פעם חנות אופנה מידי פעם חנות ציוד טיולים. נכון לעכשיו המצב התייצב, החנות מכילה מוצרים איכותיים יחסית, זולים יחסית לשוק המקומי ומבחר די גדול של מוצרי טיולים ודיג. יש מידי פעם מציאות במחלקת הדיג. למרות שאם הייתי קונה מותג, הייתי קונה אותו בחנות דיג נטו. מחיר בדרך כלל זול יותר של המותגים, אבל מעבר לזה, בחנות ייעודית דיג יש בדרך כלל אנשי מקצוע וניסיון שניתן לדבר איתם, מה שאי אפשר למצוא בדקטלון כמעט בשום מחלקה. למה דקטלון כן טובה בדיג, לכל השאר. כל המסביב לדיג, ציוד עזר, ציוד מתכלה, דמויים זולים ללא שם, חוטים זולים, משקולות וכד׳. זה הימור כמו לקנות מוצר מדבקה באינטרנט. אבל אתה יוצא מהחנות עם המוצר ביד ויכול כבר באותו יום לנסות אותו במים. כמובן שהמחיר בהתאם ואין מה לכעוס אם קנית חוט בד או דמוי אולטרא זול שלא שווה כלום. המחירים לא כמו סין אבל גם לא כמו השוק המקומי.
נכון מה שכתבת. יש להם לעיתים מוצרים סבירים. אבל זה באמת מביך שאין להם מושג מהם מוכרים,, הנה תיאור על רולר מהאתר שלהם: "קלאץ קדמי עם משקל הטלה של 9 קילו" זה פשוט תרגום לא טוב בחלק מהמקרים ששמתי לב אליהם.
|
|
עריכה אחרונה: יולי 01, 2020, 16:05:47 PM על ידי רותם.ב
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
מכיוון שהדלקת אותי עם עניין הקיאק בדיון/מאמר שפתחת בנושא הקייאקים המתנפחים...נזכרתי שיש לדקטלון גם מתנפחים, וזה עלה ברשת. אני אבדוק אותו בהזדמנות. נכון שהוא לא ייעודי לדייג, אבל לגיחות של כמה פעמים בשנה לכינרת (לא מתכנן עליו לים), לכמה שעות של גיג לביניות, המחיר שלו קורץ מאוד. https://www.decathlon.co.il/iw/p/8387560_new-itiwit-1-.htmlגיל הייתי ממליץ לך לחפש את הדגם x500 של איטוויט. יתאים לך גם לים וגם לשימוש בחורף. הוא אפילו מתאים לחורף יותר מקיאקי ישיבה עליונה מפני שאתה יותר מוגן בתוך הקיאק. כמובן להשתמש עם חצאית ולתרגל יציאה רטובה יחד עם עוד חבר לפני כניסה למים עמוקים. וכל ציוד הבטיחות, כאשר בקיאק ישיבה פנימית, משאבה ידנית חשובה כמו אפוד ציפה. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
 |
|
|
מכיוון שהדלקת אותי עם עניין הקיאק בדיון/מאמר שפתחת בנושא הקייאקים המתנפחים...נזכרתי שיש לדקטלון גם מתנפחים, וזה עלה ברשת. אני אבדוק אותו בהזדמנות. נכון שהוא לא ייעודי לדייג, אבל לגיחות של כמה פעמים בשנה לכינרת (לא מתכנן עליו לים), לכמה שעות של גיג לביניות, המחיר שלו קורץ מאוד. https://www.decathlon.co.il/iw/p/8387560_new-itiwit-1-.htmlגיל ועוד משהו שחשוב להגיד. לא מכיר את הדגם שצירפת וגם לא מצליח לפתוח מכאן כדי להבין מהו. מה שכן, אני חייב להזהיר. רוב הקיאקים המתנפחים לא מתאימים להרבה מצבים שאנו לעיתים קרובות נתקלים בהם, גם בים וגם בכינרת. רוב הקיאקים המתנפחים רחבים מאוד ומקשים על השליטה בהם ועל יכולת החתירה. בנוסף, הם צפים יותר מידי מעל המים, כמעט ואין להם חלק שקוע במים. המשמעות של זה, מלבד קושי ביציבות, היא שהקיאק מאוד מושפע מהרוח. זה קריטי בשעות מסויימות בכינרת בעונות הספציפיות. לכן אומר לסיכום, אל תקנה ללא המלצה ספציפית על הדגם הזה. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
אל תבנה על הכיסא הזה. הרבה אנשים מחליפים אותו לכיסא רשת עם שלדת אלומיניום מפני שהמקורי לא נוח. בנוסף, אנשים מוסיפים רצפה קשיחה מתקפלת לקיאק, בדרך כלל דיקט.
|
|
|
|
|
גיל, זה לא בשבילך..... מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב...כבר התחייבתי להקשיב לבעלי הניסיון  תודה יפתח ומארט. גיל
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יצא לי להתנסות אתמול על חכת בוס 6 מור מדקלטון. המקל היה כבד כאילו הוא ממולא בטון בערך. לדעתי לא שווה .אולי ישנם עוד דגמים אני לא יודע
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
יצא לי להתנסות אתמול על חכת בוס 6 מור מדקלטון. המקל היה כבד כאילו הוא ממולא בטון בערך. לדעתי לא שווה .אולי ישנם עוד דגמים אני לא יודע
היה צריך לבדוק בחנות, לפתוח להחזיק. באופן כללי אין מה להתפתות למקלות הבוס הזולים של 60 שקל, כי יותר מעשרים דקות לא תוכל לעבוד איתו. בוס 6 מטר צריך לשקול בממוצע 250 גרם
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה צריך לבדוק בחנות, לפתוח להחזיק. באופן כללי אין מה להתפתות למקלות הבוס הזולים של 60 שקל, כי יותר מעשרים דקות לא תוכל לעבוד איתו. בוס 6 מטר צריך לשקול בממוצע 250 גרם תודה על הטיפ ובכל מקרה המקל אינו שלי לקחתי מחבר כדי לבדוק.
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
תודה על התגובות טוב לדעת מה יותר כדאי לרכוש שם ומה לא. מישהו עבד עם החוטי בד שלהם במקרה?
בחוטי בד שלהם צריך לשים לב שיש את ה 4 גידים 8 ו 12. אני עובד עם ה 12 ואני מאוד מרוצה. מה גם שחוט של דיאווה לדוגמה של 12 גידים מתחיל ב500 שקל ל130 מטר. בדקטלון עולה 140 לאותה כמות
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תודה על התגובות טוב לדעת מה יותר כדאי לרכוש שם ומה לא. מישהו עבד עם החוטי בד שלהם במקרה?
בחוטי בד שלהם צריך לשים לב שיש את ה 4 גידים 8 ו 12. אני עובד עם ה 12 ואני מאוד מרוצה. מה גם שחוט של דיאווה לדוגמה של 12 גידים מתחיל ב500 שקל ל130 מטר. בדקטלון עולה 140 לאותה כמות מקס, הכמות היא לא כסות הכל.... אתה סבור שהחוט מדקטלון הוא שווה ערך באיכותו לחוט הדגל של דאיווה? גם יש בדקטלון מקלות ז'ירז'ור באורך 2.70 ב-300 שקל, כשזנאק מוכרים מקלות באורך 2.70 ב-3,500.... תכלס בדקטלון יש הרבה מציאות במחירים מצחיקים, אבל צריך להבין ולדעת, שהציוד בדקטלון הוא בינוני, ברמות ובאיכויות סטייל עלי אקספרס
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בחוטי בד שלהם צריך לשים לב שיש את ה 4 גידים 8 ו 12. אני עובד עם ה 12 ואני מאוד מרוצה. מה גם שחוט של דיאווה לדוגמה של 12 גידים מתחיל ב500 שקל ל130 מטר. בדקטלון עולה 140 לאותה כמות מקס, הכמות היא לא כסות הכל.... אתה סבור שהחוט מדקטלון הוא שווה ערך באיכותו לחוט הדגל של דאיווה? גם יש בדקטלון מקלות ז'ירז'ור באורך 2.70 ב-300 שקל, כשזנאק מוכרים מקלות באורך 2.70 ב-3,500.... תכלס בדקטלון יש הרבה מציאות במחירים מצחיקים, אבל צריך להבין ולדעת, שהציוד בדקטלון הוא בינוני, ברמות ובאיכויות סטייל עלי אקספרס לי יצא להתנסות עם בוס פיבר שלהם פשוט הייתה חוויה מזעזעת. השאלה אם יש למישהו נסיון עם ציוד דייג אחר שלהם שיכול להיות יותר טוב. מן הסתם יהיו מוצרים טובים יותר ופחות
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
בחוטי בד שלהם צריך לשים לב שיש את ה 4 גידים 8 ו 12. אני עובד עם ה 12 ואני מאוד מרוצה. מה גם שחוט של דיאווה לדוגמה של 12 גידים מתחיל ב500 שקל ל130 מטר. בדקטלון עולה 140 לאותה כמות מקס, הכמות היא לא כסות הכל.... אתה סבור שהחוט מדקטלון הוא שווה ערך באיכותו לחוט הדגל של דאיווה? גם יש בדקטלון מקלות ז'ירז'ור באורך 2.70 ב-300 שקל, כשזנאק מוכרים מקלות באורך 2.70 ב-3,500.... תכלס בדקטלון יש הרבה מציאות במחירים מצחיקים, אבל צריך להבין ולדעת, שהציוד בדקטלון הוא בינוני, ברמות ובאיכויות סטייל עלי אקספרס אני מאמין שהוא לא פחות טוב, כן. בסופו של דבר שניהם עשויים מאותו חומר, ושניהם שזורים מ12 גידים. החוט לא עושה לי ברולר פלונטר אחד והוא חלק כמו משי, למה שיהיה פחות טוב מחוט דיווה ב500, בגלל השם? יש בדקטלון ציוד למתחילים (הרבה מאוד מהציוד הזה) יש ציוד בינוני ויש ציוד מעולה, המחירים בהתאם כמובן.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|