פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דקלטון |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דקלטון (נקרא 10184 פעמים) |
הדפסה |
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
דקלטון
« ב- : יוני 24, 2020, 09:53:35 AM » |
|
אשמח לדעת מי מכיר או יש לו נסיון עם ציוד דייג מדלקטון? האם שווה לנסות ציוד שלהם? גם ברמת המקךות וגם ברמת חוטים ושער ציוד משלים.
|
|
|
|
|
ציוד ברמה בינונית מינוס, מיועד בעיקר למים מתוקים. יש לי משם 2 חכות שמשמשות בעיקר את הילדים ועוד כמה קשקושים כמו חוטים וקרסים סה"כ מספיק ומושטים, בורי סרגוסים וכו' לא מעבר.
בנוסף יש לי כסאות מתקפלים צידנית ותיקים שהם אחלה.
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
יש חוק שלדעתי קצת מטומטם אבל הוא אומר שחברה חדשה שנכנסת לישראל לא יכולה להביא מותגים שמישהו אחר ממביא במשך 3 שנים. כמו שימאנו דיוואה וכו' אני מקווה שכאשר הם יביאו את המותגים משהו קצת יזוז
יש להם ציוד מעולה וציוד פשוט מאד.
לי יש ארגז עם קופסאות שלהם ב- 200 שקל. הארגז הכי טוב שהיה לי ! ציוד הדייג עצמו נחות כרגע אבל יש להם כמה הפתעות.
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יש להם דמויים טובים למתוקים Bran 40 עובד יופי על ביניות בכנרת ובירדן (היכן שאין זרימה חזקה). תסתכל בדוחות הכנרת שלי השנה ומהירדן בשנה שעברה
|
|
|
|
|
הרשתות ההרמה נחמדות במחיר שלא שורף את הכיס
וגם השוק לידרים די נחמדים.
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על התגובות טוב לדעת מה יותר כדאי לרכוש שם ומה לא. מישהו עבד עם החוטי בד שלהם במקרה?
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני רכשתי תא אטום מים לפלאפון מאד נחמד נסגר יפה ומחזיק טלפון ומפתחות.
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בקיצר לא כדאי ליקנות שם חכות ורולרים כי הסחורה לא משהו אז מקסימום אים זה לילדים כן יש שם דברים אחרים זולים שמתאימים מסביב לדייג זה בעצם המסקנה ?? 
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בקיצר לא כדאי ליקנות שם חכות ורולרים כי הסחורה לא משהו אז מקסימום אים זה לילדים כן יש שם דברים אחרים זולים שמתאימים מסביב לדייג זה בעצם המסקנה ??  ככה זה נראה. אלא אם כן יש עוד מישהו שהתנסה?
|
|
|
|
|
תודה על התגובות טוב לדעת מה יותר כדאי לרכוש שם ומה לא. מישהו עבד עם החוטי בד שלהם במקרה?
הי כן, אני קניתי שם חוט בד דק ועובד אתו כבר כמה חודשים. לא פחות טוב לדעתי מ POWER PRO שעבדתי אתו קודם, אבל אני לא בררן... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הי כן, אני קניתי שם חוט בד דק ועובד אתו כבר כמה חודשים. לא פחות טוב לדעתי מ POWER PRO שעבדתי אתו קודם, אבל אני לא בררן...  חוט תוצרת NO NAME?  יש שם ומחיר (וכמה מטרים בגליל)?
|
|
|
|
|
הי כן, אני קניתי שם חוט בד דק ועובד אתו כבר כמה חודשים. לא פחות טוב לדעתי מ POWER PRO שעבדתי אתו קודם, אבל אני לא בררן...  חוט תוצרת NO NAME?  יש שם ומחיר (וכמה מטרים בגליל)? לא זוכר ולא שמרתי את הקופסה... לא היה מבחר. לקחתי את הסוג היחיד שהיה (בד ודק). לא הצלחתי לשחזר עכשיו באתר של דקטלון.
|
|
|
|
|
 |
|
|
אני מבין שבארץ דקטלון מוגבלת מבחינת חוק ולא יכולה לייבא מותגים. קצת מהניסיון שלי עם דקטלון כדי שתדעו מה מצפה לכם בעתיד. פעם ראשונה שנכנסתי לדקטלון, לפני 11 שנים, הייתי בשוק. גן עדן למטיילים וחובבי טבע. היה שם הכל ובמחירים זולים. הכוונה באופן כללי, לאו דוקא דיג. הציוד היה איכותי, אם כי יותר מוכוון לקמפינג ופחות לטיולים רגליים. בזמנו רוב מה שעשיתי (למחייתי) היה טיולים מתגלגלים עם כל הציוד על הגב. הציוד שלי היה קל ומחושב עד רמת הגרם. ועדיין, קניתי מידי פעם דברים בדקטלון. לאורך השנים שמתי לב למגמה, ציוד הטיולים התדלדל והחליפו אותו מוצרי לבוש. אפילו האנשים שראיתי בחנות כבר לא היו חובבי טבע. החנות הפכה לחנות אופנה לכל דבר שעיקר עיסוקה בלבוש ומודה. הדרתי רגליי משם למשך כמה שנים. אכזבה גדולה מבחינתי. לאחר תקופה, שמתי לב שהחנות משתנה חזרה ולאט לאט נכנס שוב ציוד טיולים נורמלי לחנות, כולל ציוד דיג. היו עוד מספר עליות וירידות כאלו, מידי פעם חנות אופנה מידי פעם חנות ציוד טיולים. נכון לעכשיו המצב התייצב, החנות מכילה מוצרים איכותיים יחסית, זולים יחסית לשוק המקומי ומבחר די גדול של מוצרי טיולים ודיג. יש מידי פעם מציאות במחלקת הדיג. למרות שאם הייתי קונה מותג, הייתי קונה אותו בחנות דיג נטו. מחיר בדרך כלל זול יותר של המותגים, אבל מעבר לזה, בחנות ייעודית דיג יש בדרך כלל אנשי מקצוע וניסיון שניתן לדבר איתם, מה שאי אפשר למצוא בדקטלון כמעט בשום מחלקה. למה דקטלון כן טובה בדיג, לכל השאר. כל המסביב לדיג, ציוד עזר, ציוד מתכלה, דמויים זולים ללא שם, חוטים זולים, משקולות וכד׳. זה הימור כמו לקנות מוצר מדבקה באינטרנט. אבל אתה יוצא מהחנות עם המוצר ביד ויכול כבר באותו יום לנסות אותו במים. כמובן שהמחיר בהתאם ואין מה לכעוס אם קנית חוט בד או דמוי אולטרא זול שלא שווה כלום. המחירים לא כמו סין אבל גם לא כמו השוק המקומי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
 |
|
|
אני מבין שבארץ דקטלון מוגבלת מבחינת חוק ולא יכולה לייבא מותגים. קצת מהניסיון שלי עם דקטלון כדי שתדעו מה מצפה לכם בעתיד. פעם ראשונה שנכנסתי לדקטלון, לפני 11 שנים, הייתי בשוק. גן עדן למטיילים וחובבי טבע. היה שם הכל ובמחירים זולים. הכוונה באופן כללי, לאו דוקא דיג. הציוד היה איכותי, אם כי יותר מוכוון לקמפינג ופחות לטיולים רגליים. בזמנו רוב מה שעשיתי (למחייתי) היה טיולים מתגלגלים עם כל הציוד על הגב. הציוד שלי היה קל ומחושב עד רמת הגרם. ועדיין, קניתי מידי פעם דברים בדקטלון. לאורך השנים שמתי לב למגמה, ציוד הטיולים התדלדל והחליפו אותו מוצרי לבוש. אפילו האנשים שראיתי בחנות כבר לא היו חובבי טבע. החנות הפכה לחנות אופנה לכל דבר שעיקר עיסוקה בלבוש ומודה. הדרתי רגליי משם למשך כמה שנים. אכזבה גדולה מבחינתי. לאחר תקופה, שמתי לב שהחנות משתנה חזרה ולאט לאט נכנס שוב ציוד טיולים נורמלי לחנות, כולל ציוד דיג. היו עוד מספר עליות וירידות כאלו, מידי פעם חנות אופנה מידי פעם חנות ציוד טיולים. נכון לעכשיו המצב התייצב, החנות מכילה מוצרים איכותיים יחסית, זולים יחסית לשוק המקומי ומבחר די גדול של מוצרי טיולים ודיג. יש מידי פעם מציאות במחלקת הדיג. למרות שאם הייתי קונה מותג, הייתי קונה אותו בחנות דיג נטו. מחיר בדרך כלל זול יותר של המותגים, אבל מעבר לזה, בחנות ייעודית דיג יש בדרך כלל אנשי מקצוע וניסיון שניתן לדבר איתם, מה שאי אפשר למצוא בדקטלון כמעט בשום מחלקה. למה דקטלון כן טובה בדיג, לכל השאר. כל המסביב לדיג, ציוד עזר, ציוד מתכלה, דמויים זולים ללא שם, חוטים זולים, משקולות וכד׳. זה הימור כמו לקנות מוצר מדבקה באינטרנט. אבל אתה יוצא מהחנות עם המוצר ביד ויכול כבר באותו יום לנסות אותו במים. כמובן שהמחיר בהתאם ואין מה לכעוס אם קנית חוט בד או דמוי אולטרא זול שלא שווה כלום. המחירים לא כמו סין אבל גם לא כמו השוק המקומי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נכון מה שכתבת. יש להם לעיתים מוצרים סבירים. אבל זה באמת מביך שאין להם מושג מהם מוכרים,, הנה תיאור על רולר מהאתר שלהם: "קלאץ קדמי עם משקל הטלה של 9 קילו"
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|