תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
הודעות: 78
|
|
טוב אביחי בפעם הקודמת ביקשת מתכון ללוושי(לא לבשי) אז הנה קיבלת וככה זה נראה ולכל האופים והאופות,בעיקר אישתו של חסדייה היקרה ביקשת ממני מתכון לחצ'אפורי וקיבלת מקווה שתנסי ותעלי תמונות,אביחי בתיאבון מאמי ותודה על כל הפירגונים שאתה נותן לי כשאתה משוחח עם בעלי היקר  והרי המתכון: ל 4 מנות קמח 1 ק"ג מלח 1/2 1 כפות שמרים יבשים 1/2 1 כפות שמן 3 כפות מים פושרים 3 כוסות אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך למגע, מכסים ומניחים לו לתפוח כשעה. לשים שוב את הבצק (מומלץ למרוח את השכבה העליונה בשמן) מכסים ומניחים לו לתפוח שעה נוספת. יש לחזור על הפעולה עוד פעם ולאחר מכן לחלק את הבצק לארבעה כדורים ולהניחם על מגש. מומלץ לתת להם צורה מלבנית בעזרת לחיצה קלה עם האצבעות מאמצע הבצק לצדדיו. מניחים כ 10 דקות. חשוב לדעת שאת כדורי הבצק לפני האפיה יש לטבול בקערת מים ואז להניח על תבנית יש לאפותו בחום גבוה בתבנית שחוממה מראש ל - 200 מעלות . אין צורך לשמן את התבנית ,אופים במשך 20-30 דקות.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
הודעות: 7592
|
|
לזה חיכיתי  תודה רבה תותי  אלופה 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
הודעות: 6434
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
טוב אביחי בפעם הקודמת ביקשת מתכון ללוושי(לא לבשי) אז הנה קיבלת וככה זה נראה ולכל האופים והאופות,בעיקר אישתו של חסדייה היקרה ביקשת ממני מתכון לחצ'אפורי וקיבלת מקווה שתנסי ותעלי תמונות,אביחי בתיאבון מאמי ותודה על כל הפירגונים שאתה נותן לי כשאתה משוחח עם בעלי היקר  והרי המתכון: ל 4 מנות קמח 1 ק"ג מלח 1/2 1 כפות שמרים יבשים 1/2 1 כפות שמן 3 כפות מים פושרים 3 כוסות אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך למגע, מכסים ומניחים לו לתפוח כשעה. לשים שוב את הבצק (מומלץ למרוח את השכבה העליונה בשמן) מכסים ומניחים לו לתפוח שעה נוספת. יש לחזור על הפעולה עוד פעם ולאחר מכן לחלק את הבצק לארבעה כדורים ולהניחם על מגש. מומלץ לתת להם צורה מלבנית בעזרת לחיצה קלה עם האצבעות מאמצע הבצק לצדדיו. מניחים כ 10 דקות. חשוב לדעת שאת כדורי הבצק לפני האפיה יש לטבול בקערת מים ואז להניח על תבנית יש לאפותו בחום גבוה בתבנית שחוממה מראש ל - 200 מעלות . אין צורך לשמן את התבנית ,אופים במשך 20-30 דקות. אין כמוך בעולם תודה תודה 
|
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
הודעות: 78
|
|
בכיף חמודים בתיאבון,לא זהו בעזרת השם שמזג האוויר יהיה בהיר יותר ונעים יותר אני עושה מפגש אצלי בבית ומפנקת אתכם מגיע לכם,אתם ממש חמודיםםםםםםםםםםםםםם והפורום הזה הוא מדהים כי- 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
הודעות: 6434
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 15290
יש אכילות ???
|
|
יש מצב שאת שולחת במסר איזה 2 מוכנים ?  עם מה זה הולך? בשר טחון? ירקות? גבינה צהובה? אבקת סוכר ?? כדאי אולי לתת כמה מילים על המאכל שאת מעלה לו מתכון כי יש כאלו שהבישול הביתי שלהם מסתכם ב"שוגי"  תודה!
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
הודעות: 78
|
|
יש מצב שאת שולחת במסר איזה 2 מוכנים ?  עם מה זה הולך? בשר טחון? ירקות? גבינה צהובה? אבקת סוכר ?? כדאי אולי לתת כמה מילים על המאכל שאת מעלה לו מתכון כי יש כאלו שהבישול הביתי שלהם מסתכם ב"שוגי"  תודה!
|
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
הודעות: 78
|
|
יש מצב שאת שולחת במסר איזה 2 מוכנים ?  עם מה זה הולך? בשר טחון? ירקות? גבינה צהובה? אבקת סוכר ?? כדאי אולי לתת כמה מילים על המאכל שאת מעלה לו מתכון כי יש כאלו שהבישול הביתי שלהם מסתכם ב"שוגי"  תודה! חחחחחחחחחחחח אין לך מושג איזו עוגה טעימה אני מכינה משוגי,נו אתה רואה בשביל זה אני כאן,ואיפה במסר לא ניתן לשלוח דברים טעימים רק מילה טובה,אבל מבטיחה לענות לך לכל שאלה,בונפיטי 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
הודעות: 5426
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 7274
|
|
יש מצב שאת שולחת במסר איזה 2 מוכנים ?  עם מה זה הולך? בשר טחון? ירקות? גבינה צהובה? אבקת סוכר ?? כדאי אולי לתת כמה מילים על המאכל שאת מעלה לו מתכון כי יש כאלו שהבישול הביתי שלהם מסתכם ב"שוגי"  תודה! חחחחחחחחחחחח אין לך מושג איזו עוגה טעימה אני מכינה משוגי,נו אתה רואה בשביל זה אני כאן,ואיפה במסר לא ניתן לשלוח דברים טעימים רק מילה טובה,אבל מבטיחה לענות לך לכל שאלה,בונפיטי  לכל שאלה תשובה... משהו את 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
הודעות: 39113
|
|
בכיף חמודים בתיאבון,לא זהו בעזרת השם שמזג האוויר יהיה בהיר יותר ונעים יותר אני עושה מפגש אצלי בבית ומפנקת אתכם מגיע לכם,אתם ממש חמודיםםםםםםםםםםםםםם והפורום הזה הוא מדהים כי-  בקצב הזה תותי, החברים ישבו במטבח להכין מטעמים- במקום ללכת לדוג...  בינתיים, אני מצפה להגיע כדי לטעום ולדווח לחבר'ה... 
|
-------------------------------
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
הודעות: 721
אתם חולמים אני מגשים
|
|
הבצק נישמע טוב בקרוב אני מנסה . אני ממליץ לרסס מים העל הבצק או לזרוק קרח לתנור לפני אפיה זה עושה פלאים לכול סוג לחם .
|
-------------------------------
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 7274
|
|
הבצק נישמע טוב בקרוב אני מנסה . אני ממליץ לרסס מים העל הבצק או לזרוק קרח לתנור לפני אפיה זה עושה פלאים לכול סוג לחם .
רמי מה הקרח עושה?
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
הודעות: 721
אתם חולמים אני מגשים
|
|
קוביות קרח נמסות ויש לך לחות מוגברת בזמן אמת . אישית אני מרסס מים לפחות 3 פעמים .
|
-------------------------------
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
הודעות: 2028
|
|
הייתה לי מתחת לבית מאפייה גרוזינית למשך שנתיים הייתי קם כל בוקר לריח המדהים של הלחם הזה  זה ממכר בטירוף הייתי אוכל את זה עם כל דבר לא משנה עם מה גם ככה סתם בתור חטיף זה גרם לי להשמין בטירוף אבללל ברגע שאתה מריח את זה אין דרך חזרה
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|