פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   המלצה\דיסהמלצה על waveinn |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה\דיסהמלצה על waveinn (נקרא 2155 פעמים) |
הדפסה |
|
shy360
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שבוע טוב,
ראיתי חכת + רולר מהאתר waveinn, האתר מומלץ? אני רואה שאפשר לשלוח עם דואר ישראל, תוך כמה זמן עד שיגיע להערכתכם? תודה רבה!
|
|
|
|
|
האתר נהדר אך החכות לא ארזות בטיובות או קופסאות מרבודות מה שקרה ללא מעט חברים שהגיע להם מקל שבור מהאתר אך הם קיבלו החזר למרות זאת עדיין מבאס.
|
|
|
|
shy360
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה. הזמנתי, רשום לי: Estimated delivery date: 19-06-2020 / 24-06-2020
להערכתך, מתי יגיע? משלוח ע"י דואר ישראל
|
|
|
|
vaknin
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה. הזמנתי, רשום לי: Estimated delivery date: 19-06-2020 / 24-06-2020
להערכתך, מתי יגיע? משלוח ע"י דואר ישראל
הזמנתי מהם מקל לפני כמה חודשים המקל הגיע ארוז בצינור קרטון וללא שום פגיעה לגבי זמן המשלוח התאריך המשוער המופיע באתר שלהם תלוש לגמרי מהמציאות המקל רק יצא לדרך יום אחד לפני התאריך המשוער. הם מתנערים לחלוטין מהתאריך המשוער ובכללי השירות לקוחות שלהם על הפנים. את המקל קיבלתי בדיוק אחרי חודש כל עוד אתה לא לחוץ על המשלוח זה אתר מומלץ הזמנתי מהם עוד כמה פעמים זמן המשלוח היה תמיד בערך חודש גם לחבילות קטנות יותר תתחדש
|
|
עריכה אחרונה: יוני 10, 2020, 15:11:43 PM על ידי vaknin
|
|
|
|
|
|
כמו שרשמו לך, מקלות הם לא אורזים טוב ויצא לי להזמין מהם פעמיים . פעם אחת המקל הגיע עם קרטון מעוך במזל המקל שלם והפעם השניה בסדר רק שוב מקל בקרטון. עם רולרים ודמויים שהזמנתי לא הייתה בעיה. זמן משלוח כחודש (לפני הקורונה, לא יודע מה עכשיו)
|
|
עריכה אחרונה: יוני 11, 2020, 11:50:21 AM על ידי TzvikaR
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כנ"ל אצלי, שני משלוחים בהפרש של שבוע הגיעו עם קרטון מעוך ומקל שבור. התכתבות איתם כולל שליחת תמונות וקיבלתי זיכוי בתוך כשבוע. במשלוח החוזר ביקשתי שיארזו יותר טוב, הגיע ארוז באותה הצורה אבל הפעם שלם ובריא. זמן המשלוח לפני הקורונה היה כשלושה שבועות. לדעתי גם זמן המשלוח וגם המעיכות הם בזכות דואר ישראל. החבילה יצאה לארץ בתוך כשבוע/שבוע וחצי, אבל מהרגע שקיבלתי הודעה שהמקל בארץ עד שהוא הגיע לנקודת החלוקה עבר יותר משבוע.
מצד שני, בגלל זה שהם שלחו מקלות בדואר רגיל, לא היה תשלום מיסים ועמלות שונות. לא יודע איך זה היום עם החוק החדש שכל חבילה נבדקת.
|
עריכה אחרונה: יוני 11, 2020, 07:49:18 AM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
בבדיקה שלי בשבוע האחרון משלוי חכות רק עם DHL - כ 250 ש"ח.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אתר מאוד פופולארי שמוכר המון לישראלים. אין שום סיבה לחשוש ממנו. גם במצבים שהגיעו לחברים מקלות שנשברו, וקרו מקרים, המוכר עמד מאחורי הקונים והמקלות הוחלפו. דרך אגב, הדיון מועבר למקומו המתאים, פורום "על החוף"
|
|
|
|
shy360
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה על התגובות הוזמן מקל+רולר+פנס ראש. נמתין שיגיע
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בזמנו העליתי פוסט בנושא, משלוח שהזמנתי התעכב יובלות, הבירורים מולם היו מעצבנים, הבעתי תרעומת - ביטלו את ההזמנה וזיכו... אינני היחיד שמשלוחים התעכבו יובלות או לא הגיעו - מכיר עוד... אני שמתי עליהם איקס. תודה רבה על התגובות הוזמן מקל+רולר+פנס ראש. נמתין שיגיע
בכל מקרה תתחדש שי - ומאחל לך שאליך הציוד יגיע... 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 19, 2020, 02:37:18 AM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|