בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  723 דקות של תקווה !
עמודים: 1 2 [3] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: 723 דקות של תקווה !  (נקרא 5538 פעמים) הדפסה
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

בעניין: 723 דקות של תקווה !
« הגיב #30 ב- : מרץ 07, 2012, 09:16:30 AM »
תאמין לי שאני מסכים עם כל מילה שלך  אתה בסדר

אני רק לא מבין על סמך מה אתה טוען ש "אין מקום לשום קבוצה בשום ענף ובשום מקום בעולם שמסיתה לאלימות ולא מונעת אלימות של אוהדייה , במגרשה או במגרשים אחרים,
"

איזה קבוצה בעולם או בארץ אתה מכיר שמסיתה לאלימות  מה?

שדוחפת לזה  מה?

שמממנת קהל אלים  מה?

לשמחתי הרבה לא מכיר קבוצה אחת כזאת  וואלה לא יודע

איך בידיוק אתה מצפה מקבוצה שתמנע אלימות במגרשים שלה או לא שלה  מה?

האם זו לא תפקידה של המשטרה והמערכת השופטת  מה?

האם לדעתך הייתי זורק רימון ב"הבימה" היו מענישים בצורה כל שהיא את הנהלת "הבימה"

את שחקניה ? את קהל הצופים שמגיע מדי שבוע לצפות בהצגה ?

האם לדעתך ראוי היה לתת רדיוס לשחקני הבימה להופיע בהיכל התרבות של ירוחם

כי אחד הצופים זרק חזיז באולם ?

לדעתי זו לא תפקידה של הקבוצה , חד משמעית  וואלה לא יודע

זו תפקידה של המשטרה לתפוס את הזורק או הפורע ולהרחיקו ממגרשי הכדורגל לצמיתות  אתה בסדר

אחרי שריצה עונש מאסר ממושך ושילם קנס בסדר גודל של משכנתא..

אולי רק אז הקהל היה חושב אם שווה לו לבצע עבירה שיכולה להרוס לו את החיים..

הבעיה היא שלא קורה עם זה כלום ומי שנתפס מורחק (עלאק מורחק  דופק את הראש ) לתקופה

מצחיקה של 3 חודשים או אולי לשנה אם זו עבירה שניה או שלישית..

אבל יש מי יבדוק אם האוהד הגיע או לא ? גורנישט..
-------------------------------
יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
 IP: [ מחובר ]
mwmw
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #31 ב- : מרץ 07, 2012, 09:54:03 AM »
לא חייבים לתמוך בצורה ישירה וגלויה, יש אלף דרכים שונות שאני מכיר ועוד אלף שאני לא מכיר,  גם להתנהג כמו  שלושת הקופים זה תמיכה.
קבוצות שלא עושות מאומה חוץ מלגלגל עינים לשמיים ולא נלחמות בתופעה הופכות לחלק מהבעיה, קבוצות שמפחדות לקחת אחריות על מעשיהן
ומטילות האחריות על המשטרה, בית המשפט , על בורא עולם , על מזג האויר , על יום שישי ה 13 לחודש ופשוט מפחדות להתעמת עם הקהל הזה  מלבות  את הבעיה

ביתר לא היחידה, גם אחרים מפחדים ומאבדים את זכות הקיום שלהם מפני שבסוף, כאשר חס וחלילא יקרה אסון כמו במצרים, המגרשים  והקבוצות ייסגרו לצמיתות.

הדוגמא שלך לא במקום ולא רלוונטית. אין אחריות שילוחית, אין קשר בין הפושע לשחקנים.
בקבוצות ספורט זה שונה, יש קשר בין הקבוצות לאוהדים, הקבוצות תומכות באוהדים ומתפרנסות מהם, הנעשה במגרש באחריות הקבוצה וכמו התנהגות האוהדים ובטחון הצופים.
מפני שאם ניקח את טענתך שלב אחד קדימה אפשר לטעון שהעיריה אחראית לכל תאונת דרכים בשטח שיפוטה.

את הכלל של האחריות הכוללת של הקבוצה כבר מזמן עברנו,  הטענות מעידות שוב על בריחה מאחריות ולצערי זה לא רק בספורט, זה מגיע עד למנהיגי המדינה,
אף אחד לא אחראי על כלום, כולם אחראים רק על קבלת טובות ההנאה . טביב רוצה תמונה בעיתון ושכל היתר ....קורנפיין רוצה שכר של מנהל תאגיד עסקי גדול והשחקנים רוצים לקום ב 12 בצוהרייםוכך הלאה
ובסוף אנו מתפלאים ולא מבינים ושוב תירוצים מהגנון

אפס סובלנות כלפי השחקנים, כלפי האוהדים וכלפי הקבוצות ובעליהם, אולי ישנה את המצב ויגרום לכך שילדים קטנים יהיו בטוחים במגרש.

יש מקומות בעולם שעושים כך וזה נראה אחרת,  כמו הביסבול והפוטבול בארה"ב,  לפעמים זה חגיגת ענק ביציעים, פיקניקים בחוץ  ומשפחות שלמות ביציעו ועונשים שאתה לא מעלה בדעתך על כל חריגה אפילו קטנה
בפנים או בחוץ לכל המעורבים כולל השהייה למנהלים שלא מסוגלים לספק את הסחורה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #32 ב- : מרץ 14, 2012, 05:10:43 AM »
שלום רפי
אם אוהדי הפועל הידרדרו למצב שבו הם נמצאים, אני מקווה שבית הדין שמתכנס ביום א הקרוב , ימצא לנכון להפעיל את את ארסנל הנשק
שלו כדי למגר התופעה אצלהם ולקבוע תמרור אזהרה חד משמעי לבריוני מגרשי הספורט באשר הם.

הטענה שלי כנגד אגודת בית"ר היא היותה סמןימיני ופורצי דרך בנושא, הבכיינות הבלתי פוסקת , אנשים מבוגרים שאמורים להיות אחראיים מתנהגים כילדי כיתה א
ומלינים למורה על העונש שקיבלו ולמה שרה או שושנה או יורם קיבלו עונש אחר, ראה איציק קורנפיין שמיד קפץ כמו תיש עם יבבות הקוזאק הנגזל.

בניגוד לך ולאחרים אני חושב שפרות קדושות יש רק בהודו.
אין מקום לשום קבוצה בשום ענף ובשום מקום בעולם שמסיתה לאלימות ולא מונעת אלימות של אוהדייה , במגרשה או במגרשים אחרים,

אין אצלי 4 גדולות או אימרה שקבוצה כזאת או אחרת צריכה להתקיים.  אם אפשר למנוע פגיעה באדם אחד בלבד אני מעדיף שביתר/מכבי ת"א/מכבי חיפה/הפועל ת"א,  ברצלונה/ריאל/מנסצטר ואחרים ודומיהם יסגרו
ברגע זה לעולמי עד.

שום דבר לא יקרה, למען השם חברים, זה בסך הכל ספורט מחורבן שצריך להעניק לנו הנאה ושמחה ולא הרוגים ופצועים. ומי שלא יכול, הביתה ומיד!

מסכים עם החלק האחרון של דבריך,
לא עם החלק הראשון...
ביתר מתבכינים?! זוכר איך בשעתו לוני הרשליקוביץ התבכיין וטען כי "דופקים במיוחד את מכבי תל אביב...".
בכיינות בלתי פוסקת זו תכונת רובם המכריע של העסקנים- כשהקבוצה נענשת...
תזכיר מתי קבוצה נענשה בחומרה- ומי מנציגיה לא התבכיין?!!!

שותף לדעתך העקרונית-
חושב שביתר ואוהדיה אינם לבד בצד המכוער...
-------------------------------
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 [3] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!