בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
| | |-+  פרדוקס איסור דיג בתקופת הרביה והמכסות לדיג הספורטיבי
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: פרדוקס איסור דיג בתקופת הרביה והמכסות לדיג הספורטיבי  (נקרא 1665 פעמים) הדפסה
ruviva
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דיג ספורטיבי מסירה, מוגבל לחמישה קילו דגים או שני דגים גדולים.

בתקופת הרביה, הנמשכת 45 ימים יש איסור דיג, הנימוק לאיסור הוא שמירה על משאב הדגה, בתואנה שלאחר האיסור, הדיג מתאושש ונוכל לתפוס דגים רבים יותר.

אך מצד שני, באה המכסה של הדייגים הספורטיביים ומגבילה אותנו, אז אני תוהה, אם לא היה האיסור והדגה היתה מדלדלת לכאורה, היינו תופסים חמישה קילו דגים, נניח, בחמש שעות ועכשיו עם הגידול בדגה לכאורה נתפוס את אותם חמישה קילו דגים בארבע וחצי שעות. אני לא מכיר דייג שמעדיף את צמצום זמן הדיג גם אם יתפוס את אותה כמות הדגים.

45 ימים הם כ 12 אחוזים משנה שלמה, ולכן אם אנו מנוטרלים במשך 12 אחוזים מהשנה, יש לעשות שני דברים. האחד להפחית את מחיר רישיונות הדיג הספורטיביים הן האישיים והן לסירות ב 12 אחוזים. והשני להגדיל את מכסות הדיג הספורטיבי ב 12 אחוזים כך שהמכסה לא תהיה 5 ק"ג אלא 5.5 ק"ג.

אבל הגיון לחוד ומעשה לחוד.
 IP: [ מחובר ]
SHAYU**
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אני לא דג מסירה ולכן שואל..

את ההגבלות שהפילו על דיג ספורטיבי מסירה אני מכיר, האם נעשו הגבלות חדשות  כאלה או אחרות על דיג מסחרי? הגבלת גודל? משקל? גודל עין ברשתות, פיקוח על מה נתפס ומה נזרק חזרה לים או שהם פועלים תחת אותם חוקים משכבר הימים שאף אחד לא אכף ולא אוכף ומבחינת המדינה רק בעלי הסירות בדיג ספורטיבי  הם אלו שיטו את הכף בכל הנוגע לשמירה על הדגה..?

שי
TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

את ההגבלות שהפילו על דיג ספורטיבי מסירה אני מכיר, האם נעשו הגבלות חדשות  כאלה או אחרות על דיג מסחרי? הגבלת גודל? משקל? גודל עין ברשתות, פיקוח על מה נתפס ומה נזרק חזרה לים או שהם פועלים תחת אותם חוקים משכבר הימים שאף אחד לא אכף ולא אוכף ומבחינת המדינה רק בעלי הסירות בדיג ספורטיבי  הם אלו שיטו את הכף בכל הנוגע לשמירה על הדגה..?

שי

מבחינת אגף הדייג ( וזה נאמר ע"י פקיד הדייג ) , הוא נותן רשיון מסחרי וזהו , אין מכסות

ראובן -
המכסה עצמה היא האיוולת , העובדה שמותר לדייגים מסחריים עם מערך חכות ( אלפי קרסים ) לדוג דגים פילאגיים בעומק 40+ מראה שלפקיד הדייג אין שום עניין בממשק דייג בריא
זה גם מראה אותו הדבר על ה"ירוקים" למיניהם שדחפו את התקנות ההזויות
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

שי

מבחינת אגף הדייג ( וזה נאמר ע"י פקיד הדייג ) , הוא נותן רשיון מסחרי וזהו , אין מכסות

ראובן -
המכסה עצמה היא האיוולת , העובדה שמותר לדייגים מסחריים עם מערך חכות ( אלפי קרסים ) לדוג דגים פילאגיים בעומק 40+ מראה שלפקיד הדייג אין שום עניין בממשק דייג בריא
תשובה מדויקת והגדרה קולעת אתה בסדר
-------------------------------
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

שי

ראובן -

הזייה רצינית   

מה הקטע הזה שהירוקים מחליטים על הדייג ?  זה חתיכת הזייה   עצבן
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for