פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   המלצה לחוט |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה לחוט (נקרא 5025 פעמים) |
הדפסה |
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחרי התשובה של רפי בקשר לפלונטריםמשיש לי בחוט של הבנייה בבולונז אשצח להמלצה לחוט בנייה לקרסים שפחות מסתלסל. העובי בערך 0.18 -0.20
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
אחרי התשובה של רפי בקשר לפלונטריםמשיש לי בחוט של הבנייה בבולונז אשצח להמלצה לחוט בנייה לקרסים שפחות מסתלסל. העובי בערך 0.18 -0.20
ברח לי שם של חוט שאני עובד בבניות אני אבדוק ואעדכן. מה שכן, החוט הכי *מסתלסל* מכל החוטים שעבדתי איתם זה טרבוקו. ישלו יחסי ציבור מעולים ותמיד ינסו לדחוף לך אותו בחנות, אבל אני התאכזבתי ממנו בצורה קשה כמה וכמה פעמים. אני עובד עם חוט ניילון שאני לא זוכר עכשיו את השם אבל זה חוט עם 0 זיכרון. שאהיה בבית אעדכן
|
|
עריכה אחרונה: מאי 15, 2020, 08:10:47 AM על ידי Max
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברח לי שם של חוט שאני עובד בבניות אני אבדוק ואעדכן. מה שכן, החוט הכי *מסתלסל* מכל החוטים שעבדתי איתם זה טרבוקו. ישלו יחסי ציבור מעולים ותמיד ינסו לדחוף לך אותו בחנות, אבל אני התאכזבתי ממנו בצורה קשה כמה וכמה פעמים. אני עובד עם חוט ניילון שאני לא זוכר עכשיו את השם אבל זה חוט עם 0 זיכרון. שאהיה בבית אעדכן מעולה תודה. אולי אשקול להחליף חוא ברולר גם כן
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
חוט אמנזיה
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
בטרבוקו יש כמה סוגים של חוטים אבל כן הם ממש גמישים ונמתחים ולכן מסתבכים הם סבבה לפיתיונות קל כמו סרגוסים ליותר מזה לא עבד אצלי
|
-------------------------------
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
בטרבוקו יש כמה סוגים של חוטים אבל כן הם ממש גמישים ונמתחים ולכן מסתבכים הם סבבה לפיתיונות קל כמו סרגוסים ליותר מזה לא עבד אצלי
למילוי רולרים יש את הלונג קאסט שמגיע בגליל של 1200
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
Amnesia/abrasion חוטים יותר מעולים מתנהגים כמו חוט בד, בלי פלונטרים, מתיישרים. יותר ממליץ
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חוט אמנזיה
Amnesia/abrasion חוטים יותר מעולים מתנהגים כמו חוט בד, בלי פלונטרים, מתיישרים. יותר ממליץ
מצטרף להמלצות, אכן - חוט מאוד "לא מסתלסל"... אולי יש עוד - בעובי הזה לא ממש מכיר...
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חוט אמנזיה
מצטרף להמלצות, אכן - חוט מאוד "לא מסתלסל"... אולי יש עוד - בעובי הזה לא ממש מכיר... הענין זה צבע החוט. אני צריך חוט שקוף ולא צבעוני
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אמנזייה יש בשקוף ,
כך ברצינות את האופצייה של פלורוקרבון לקרסים
אין צורך בלעלות בעובי החוט
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על הטיפים. נ .ב איפה אפשרי לקנות חוט אמנזיה בארץ?
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן,
שמתי לב שכולכם דברתם על חוטי מונו, למה לא ללכת על בד עם שוק לידר?
כמות חוט גדולה יותר, זריקה רחוקה יותר, אין גמישות כך שכל נגיעה של דג יותר מורגשת.. נכון שצריך להבין איפה הבחור דג כי זה פחות יהיה מומלץ באיזורים סלעיים אבל בכל זאת היתרונות בחוט בד גדולות על החסרונות...אני טועה?
שי
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אהלן,
כמות חוט גדולה יותר, זריקה רחוקה יותר, אין גמישות כך שכל נגיעה של דג יותר מורגשת.. נכון שצריך להבין איפה הבחור דג כי זה פחות יהיה מומלץ באיזורים סלעיים אבל בכל זאת היתרונות בחוט בד גדולות על החסרונות...אני טועה?
שי
מדובר על חוט לקרסים ולא לראשי ,
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן,
שי
צודק, לא שמתי לב.. מחילה. פשוט מחפש חוט לסרף , כנראה השתלט עלי. שי מדובר על חוט לקרסים ולא לראשי ,
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|