פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   טופווטר מבובמט |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: טופווטר מבובמט (נקרא 4565 פעמים) |
הדפסה |
|
manu
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
45
בריא על הים
|
|
ואו, נהניתי ממש מההסברים המפורטים והדיון פה. רפי תודה שהארכת בהסבר, בהחלט מבין את ההפרדה בין שני הטרגוטים. מקס, איך שאתה מתאר את העבודה עם הבומבט ככלב, זה משהו שאני חייב לנסות. קובי, זה נראה מדהים, אתה אומן.
אני חייב להשיג כבל פלדה, כדי לבנות לי שניים כאלה בתור התחלה. תוהה לעצמי אם יש מינימום לגודל הבומבט הנדרש? מניח שאשתמש בחכת מדיום לייט כדי לטרגט דגים כאלו...
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
ואו, נהניתי ממש מההסברים המפורטים והדיון פה. רפי תודה שהארכת בהסבר, בהחלט מבין את ההפרדה בין שני הטרגוטים. מקס, איך שאתה מתאר את העבודה עם הבומבט ככלב, זה משהו שאני חייב לנסות. קובי, זה נראה מדהים, אתה אומן.
אני חייב להשיג כבל פלדה, כדי לבנות לי שניים כאלה בתור התחלה. תוהה לעצמי אם יש מינימום לגודל הבומבט הנדרש? מניח שאשתמש בחכת מדיום לייט כדי לטרגט דגים כאלו...
20 גרם פצצה. 40 זה גדול מידי ויעניין כבר טורפים גדולים יותר, 20 גרם גם ללברקים יהיה מעולה
|
|
|
|
manu
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
45
בריא על הים
|
|
תודה מקס, אנסה להכין לי ואעדכן. מחכה לעדכון שלך על התפיסות כמובן 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב, ברור שאהבתי את הרעיון שלך, מקס, והחלטתי לקחת אותו לשלב הבא.... לקחתי בומבט 20 גרם, שיטחתי אותו גב וגחון בהשחזה, שתלתי משקולת קליע 7 גרם חצי שקועה בזנב, עם כבל פלדה מצופה שעובר דרכו וסביבל, ועיניים כמובן....  קובי יש לך ידיים של אומן. יצא פצצה אבל זה בובמט שקוף (צף) שצבעת ללבן, או לבן (לא צף ולא שוקע)? תנסה אותו בים תוליך כמו כלב תראה איזה טופווטר פצצה יש לך במחיר אפסי. אני בהחלט הולך ללת לו זמן בים.. ( בזמן האחרון עובד גיגים נטו) יאללה, הצפוניות היום לטובתכם באילת. קובי, בקיצור עשית GT ICE CREAM. רעיון מוכר ומעולה שי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
טוב, ברור שאהבתי את הרעיון שלך, מקס, והחלטתי לקחת אותו לשלב הבא.... לקחתי בומבט 20 גרם, שיטחתי אותו גב וגחון בהשחזה, שתלתי משקולת קליע 7 גרם חצי שקועה בזנב, עם כבל פלדה מצופה שעובר דרכו וסביבל, ועיניים כמובן....  קובי יש לך ידיים של אומן. יצא פצצה אבל זה בובמט שקוף (צף) שצבעת ללבן, או לבן (לא צף ולא שוקע)? תנסה אותו בים תוליך כמו כלב תראה איזה טופווטר פצצה יש לך במחיר אפסי. אני בהחלט הולך ללת לו זמן בים.. ( בזמן האחרון עובד גיגים נטו) יאללה, הצפוניות היום לטובתכם באילת. קובי, בקיצור עשית GT ICE CREAM. רעיון מוכר ומעולה שי עד שקובי לא מציג תפיסה על היצירה - זה לא נחשב למוצלח  מנסה לאתגר אותך קובי... זה יהיה קטע נהדר אם הדמוי הזה יככב בתפיסה של דג מרשים... תוכל להקדיש את הדו"ח למקס ש"בגללו" ייצרת את הדמוי בומבט... 
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]