GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של חגיגה שרגא. תזמון מושלם לפגישה עם הלהקה  כמו שהציעו למעלה...אם הם לא בטווח הרחוק, יותר כיף בלייט או אולטרה. גיל
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יופי של חגיגה שרגא. תזמון מושלם לפגישה עם הלהקה  כמו שהציעו למעלה...אם הם לא בטווח הרחוק, יותר כיף בלייט או אולטרה. גיל היו רחוקים יחסית . מכיוון שאני עם חכת חוף רגילה 8-32, אני דג עם מה שיש לי באותו רגע
|
-------------------------------
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היו רחוקים יחסית . מכיוון שאני עם חכת חוף רגילה 8-32, אני דג עם מה שיש לי באותו רגע העיקר שנשמת אויר וגם כמה דגים נשמו אויר...  מקווה לבקר אותם בקרוב 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 21, 2020, 17:15:34 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
חתיכת כיף איתם.. מה שיפה בכל הסיפור הוא שאתה מתמיד ומתעקש ובא על שכרך! ומה שמצחיק הוא שרוב האנשים שעוגנת להם יאכטה מפוארת כשלך ינסו להתארגן על טרכונים כפתיון חי... אבל אתה בשלך.......... מיוחד 
|
|
|
|
|
כיף גדול שרגא כל הכבוד. הטרכונים נכנסו חזק בדרום ונותנים יופי של אקשן על סטים קלים. מקווה שבקרוב יכנסו גם החתיכות הגדולות שמספקות את האקשן של הקיץ.
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
חתיכת כיף איתם.. מה שיפה בכל הסיפור הוא שאתה מתמיד ומתעקש ובא על שכרך! ומה שמצחיק הוא שרוב האנשים שעוגנת להם יאכטה מפוארת כשלך ינסו להתארגן על טרכונים כפתיון חי... אבל אתה בשלך.......... מיוחד  אני נהנה מכל הסגנונות  גם בתקופה של האלבקור, אני יכול לצאת יום אחד אליהם ואחרי יומיים לעדדים
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
כיף גדול שרגא כל הכבוד. הטרכונים נכנסו חזק בדרום ונותנים יופי של אקשן על סטים קלים. מקווה שבקרוב יכנסו גם החתיכות הגדולות שמספקות את האקשן של הקיץ.
תודה, מחכה בסבלנות ובתקווה שיגיעו הגדולים יותר 
|
|
|
|
|
איזה כיף, אבל ככה להתקפל בלי לתפוס אף אראס?? טעים בטיגון? תודה על השיתוף 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
איזה כיף, אבל ככה להתקפל בלי לתפוס אף אראס?? טעים בטיגון? תודה על השיתוף  בהחלט טעים ועסיסי. לא לייבש. הגודל הזה עוד טובים
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אכן חגיגה לשמה שרגא, כל הכבוד
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בשעה טובה הגעתי לסרטון (וקראתי את הדו"ח פעם נוספת...)... יופי של יום שרגא - זה כבר בהחלט אקש'ן יפה... וגם יופי של דו"ח - לטעמי מושלם: סרטון נהדר עם תפיסות בלייב... תמונות נהדרות - תעדכן עם איזו מצלמה או איזה נייד אתה מצלם  אינפורמטיבי ומשתף הכי שאפשר... סידרת גם ארוחה - הדגים המטוגנים נראים נהדר... ולא יכול להתאפק ולהימנע מעקיצה -  טרחונים מנוקים ועולים לטיגון בזמן שאתה מוותר על אראסים ומרמיר מטוגנים...  סורי, אך בטיגון - אראס ומרמיר עולים בטעמם על הטרחון ודי בפער...
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
בשעה טובה הגעתי לסרטון (וקראתי את הדו"ח פעם נוספת...)... יופי של יום שרגא - זה כבר בהחלט אקש'ן יפה... וגם יופי של דו"ח - לטעמי מושלם: סרטון נהדר עם תפיסות בלייב... תמונות נהדרות - תעדכן עם איזו מצלמה או איזה נייד אתה מצלם  אינפורמטיבי ומשתף הכי שאפשר... סידרת גם ארוחה - הדגים המטוגנים נראים נהדר... ולא יכול להתאפק ולהימנע מעקיצה -  טרחונים מנוקים ועולים לטיגון בזמן שאתה מוותר על אראסים ומרמיר מטוגנים...  סורי, אך בטיגון - אראס ומרמיר עולים בטעמם על הטרחון ודי בפער... שרגא עוד דוח יפה וסרטון שכיף לצפות  תודה רבה על השיתוף. חייב להסכים איתך רפי, המרמיר לדעתי לפחות עולה בטעמו על הרוב המוחלט של הדגים, גם היוקרתיים, הבעיה במרמירים בניגוד לסרגוסים ובורים זה לתפוס אותם בכמות גדולה, אם כבר אני קונה מתישהו דגים זה רק מרמירים וגם במחירים מצחיקים של כ30 שקל לקילו
|
|
עריכה אחרונה: מאי 13, 2020, 06:59:26 AM על ידי Max
|
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
בשעה טובה הגעתי לסרטון (וקראתי את הדו"ח פעם נוספת...)... יופי של יום שרגא - זה כבר בהחלט אקש'ן יפה... וגם יופי של דו"ח - לטעמי מושלם: סרטון נהדר עם תפיסות בלייב... תמונות נהדרות - תעדכן עם איזו מצלמה או איזה נייד אתה מצלם  אינפורמטיבי ומשתף הכי שאפשר... סידרת גם ארוחה - הדגים המטוגנים נראים נהדר... ולא יכול להתאפק ולהימנע מעקיצה -  טרחונים מנוקים ועולים לטיגון בזמן שאתה מוותר על אראסים ומרמיר מטוגנים...  סורי, אך בטיגון - אראס ומרמיר עולים בטעמם על הטרחון ודי בפער... רפי, לגבי הטעם אתה צודק בהחלט  הטרחונים הקטנים האלו עוד עם בשר עסיסי ולא יבש כמו הגדולים. המצלמה היא של הטלפון S9+ והוידאו עם Go Pro 8 black
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
בשעה טובה הגעתי לסרטון (וקראתי את הדו"ח פעם נוספת...)... יופי של יום שרגא - זה כבר בהחלט אקש'ן יפה... וגם יופי של דו"ח - לטעמי מושלם: סרטון נהדר עם תפיסות בלייב... תמונות נהדרות - תעדכן עם איזו מצלמה או איזה נייד אתה מצלם  אינפורמטיבי ומשתף הכי שאפשר... סידרת גם ארוחה - הדגים המטוגנים נראים נהדר... ולא יכול להתאפק ולהימנע מעקיצה -  טרחונים מנוקים ועולים לטיגון בזמן שאתה מוותר על אראסים ומרמיר מטוגנים...  סורי, אך בטיגון - אראס ומרמיר עולים בטעמם על הטרחון ודי בפער... שרגא עוד דוח יפה וסרטון שכיף לצפות  תודה רבה על השיתוף. חייב להסכים איתך רפי, המרמיר לדעתי לפחות עולה בטעמו על הרוב המוחלט של הדגים, גם היוקרתיים, הבעיה במרמירים בניגוד לסרגוסים ובורים זה לתפוס אותם בכמות גדולה, אם כבר אני קונה מתישהו דגים זה רק מרמירים וגם במחירים מצחיקים של כ15 שקל לקילו תודה מקס. בדיוק מה שאמרת מבחינת הכמות 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|