משה אמרגי
|
בונסאי ארט חבר פורום   
מנותקגיל:
62
בונסאי זה המקצוע שלי ,דייג זה התחביב שלי
|
|
אבי מה יהיה? אין לנו את כל היום!!!!!!!  משה ברוך הבא לפורום ולצוות wow ברכות על פתיחת העונה אם זה לא מגיע בנקודה הצפונית..קיבלת את זה בנקודה הדרומית ברכות אחי..וניפגש שוב בקרוב  [/quote] תודה אחי.סוף סוף נישבר הנחס אצלי.מחכה בקוצר רוח ליציאה הבאה בשבוע הבא ....................................
|
-------------------------------
משה אמרגי -http://www.bonsaiart.co.il/site2/the_page.asp?page_lang=he&page_id=1
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
שעיבי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
41
|
|
משה מברוק על שבירת המנחוס מעכשיו יהיה בלאגן..... בקרוב דוח מים מתוקים
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
הדו"ח עלה , הסרטון אוטוטו גומר להעלות אותו ליוטיוב.. 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
צריך להפסיק עם הטיזרים האלה  ..לחלק מהאנשים אין סבלנות סחתין על התפיסות חברה בהצלחה בבאות
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחלה דוח,חכם וגם יפה...  אני מבין שנכנסתם לעומק בכדי לזרוק ממש רחוק אם לשפוט לפי המכנסיים הרטושים של הדיג הראשון בסרטון...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אחלה דוח,חכם וגם יפה...  אני מבין שנכנסתם לעומק בכדי לזרוק ממש רחוק אם לשפוט לפי המכנסיים הרטושים של הדיג הראשון בסרטון... הבנת נכון  בתקופה הזאת שהיא ממש תחילת עונה הטרכון נמצא מעבר לקו שבירת הגלים.. עם הזמן הוא ממש מתקרב ואין צורך להיכנס. היו פעמים שהיו כמה חכות במים , את חלקם זורקים קרוב ואת השאר רחוק ודווקא על הקרוב "דפק".. אין חוקים ! בכל מקרה , בתקופה הזאת רצוי להיכנס עד לגובה הברך / ביצים (למי שיש כמובן  ) ולהטיל את החכה..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אותי שלחתם לסרוק את הנקודה הצפונית.. שתי מקלות 4 קרסים ו4 ראשי קלמרי שפשוט נעלמו כלא היו חידוש וחימוש ללא כל נגיעה רק איזה גיטרן שעלה לנשום אוויר ושוחרר במידי אחלה צוות בנקודה הדרומית וברכות לכולם אגב סרטון יפה אהבתי בפעם הבאה אני עורך לך את הסרטון שבוע הבא נתן 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 06, 2011, 21:26:18 PM על ידי חסדייה
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דוח,חכם וגם יפה...  שכחת את המבריק 
|
|
|
|
|
רק בתחילת השבועעעעעעע:(  מקווה להביא גם דגים בשבוע הבא ביחד עם הצוות שלי.... צוות המובחרים שבוע נפלא לכולם עם הרבה דגים! דוד שובל
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אבי, יצאת זכאי בקשר לאישום בייבוש החברים  הדו"ח נהדר וביחד עם הסרטון אז כמו שאומרים: "פצצה לגבות".... סרטון יפיפה ואיזו בחירה הולמת לשיר הרקע, "הנה זה בא"- ובא הטרחון, ועוד טרחון, ובא הסרטון עם צילומי הדג נלחם על חייו, ובא הדו"ח הנהדר הזה...  אגב, אתה בטוח שזה טרולוסים ולא טרחונים? 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
כמה כמה כמהההה חיכית לזה  דוח מהסרטים ופשוט גורם לי לרצות גםםםםםם ! אהבתי שסוף סוף מישהו כותב דוח שבפירוט הציוד לא כתוב MAYA ורואים ציוד של דוגית אלא ניתן להנות ולראות שאפשר לדוג גם עם ציודים טובים לא פחות שעושים את העבודה בצורה טובה ומוצלחת מאחל לכם עוד ימים רבים כאלו .
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמה כמה כמהההה חיכית לזה  דוח מהסרטים ופשוט גורם לי לרצות גםםםםםם ! אהבתי שסוף סוף מישהו כותב דוח שבפירוט הציוד לא כתוב MAYA ורואים ציוד של דוגית אלא ניתן להנות ולראות שאפשר לדוג גם עם ציודים טובים לא פחות שעושים את העבודה בצורה טובה ומוצלחת מאחל לכם עוד ימים רבים כאלו . יינון, אתה מושחז..... אבל למען ההגינות יש לומר שגם על מקלות MAYA כמו על מקלות רבים וטובים, פשוטים, ויקרים, מקרבון ופיבר, עם טבעות פוג'י ועם טבעות סיניות או קוריאניות, ארוכים וגם קצרים - על כולם נתפסים דגים.
|
|
|
|
|
יופי של דוח ,אהבתי את הסרטון 
|
|
|
|
בוף