פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   בצער מודיע על פרישה מניהול |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בצער מודיע על פרישה מניהול (נקרא 3514 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שלום לכל חברי הפורום זה מספר חודשים שאינני מצליח להגיע לפורום בצורה סדירה לפורום הגעתי כמעט מתחילת דרכו אי שם בשנת 2011 לאורך כל השנים נתתי את כולי למען הפורום והחברים שעות של חיבור און ליין כולל בזמן עבודה ושעות לילה מאוחרות עשיתי זאת באהבה וכיף כחבר וגם כמנהל עקב מספר סיבות אחת מהן רפואית שאותה גם חשפתי בפניכם אינני מוצא את היכולת לשבת מול המחשב ולהקדיש את מלא ההשקעה ותשומת הלב שתפקיד המנהל דורש ממני לאור המצב אני חושב שלא יהיה נכון שאמשיך להיות מנהל בפורום מפאת הכבוד לחברי הפורום וחברי לצוות הניהול צר לי שאני נאלץ לכתוב את הדברים הנ''ל אבל טובת הפורום עומדת בפני ואשמח שבמקומי יכנס חבר בעל מוטבציה ויכולת להצעיד את הפורום קדימה במידה ובהמשך ארגיש שוב שיש לי הכוחות והיכולת לשוב לתפקיד אשמח להודיע על כך כרגע גם בשביל הפורום וגם בשבילי הדבר הנכון ביותר יהיה לחזור לפורום כחבר מן המניין ולפנות את המקום לחבר או חברים עם מוטיבציה גבוהה משלי בכל מקרה אני לא נעלם אשמח לעזור במה שאוכל אוהב ומעריך כל אחד ואחד ממכם
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
צור אין ספק שהיית מנהל מדהים תרמת המון ונתת מעצמך את המקסימום. לפעמים בחיים אנחנו מקבלים מכות כאלה ואחרות ואני בטוח שאתה תתחזק מזה ותחזור אלינו במלוא הכוח והעצמה. תודה רבה על כל התרומה שלך אין עליך אוהב ומעריך מאוד!
|
|
|
|
|
מצטער לשמוע על פרישתך תנוח,שמור על עצמך ודיר באלק להעלם מהפורום
|
|
|
|
|
בריאות ורק בריאות, ידידי היקר, מי כמוני יודע. כל השאר זה בונוס. מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
|
בריאות צורקה זה הכי חשוב מצער לשמוע על הפרישה ומבין מכל הלב הלב הענק שלך הוא עמוד תווך מרכזי פה בפורום, במהלך השנים ראינו את תרומתך האדירה ,את הרצון ללמד לשתף ולתת בלי שום תמורה ואנחנו זכינו להכיר אותך,זכיתי אישית להכיר איש יקר שהזמין אותי להתארח אצלו יותר מפעם אחת,מקוה שתשמור על רוח הנתינה המאפיינת אותך ונראה אותך פה בפורום עוד הרבה שנים טובות 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 29, 2020, 22:17:42 PM על ידי דוראדו על החוף
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
צור, מעבר לשותפות בניהול הפורום, מבחינתי אתה קודם כל חבר. היית ועודך עמוד תווך פה בפורום, ואני בטוח שתמשיך ותהיה, גם כשאינך מנהל, דמות בולטת פה בפורום, תמיד שמח לייעץ, לסייע, והכווין ולתת. הנסיבות לעזיבתך ברורות ומובנות, אבל למרות היציאה הפורמלית מהתפקיד, אין לך אישור להתרחק  תחסר לנו בצוות הניהול, אבל אני משוכנע שתישאר נוכח בינינו כחבר פורום פעיל, וגם כחבר אישי... בהצלחה, ובריאות טובה 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
צור היקר, אתה רק נפרד מהצבע הכחול. כל השאר נשאר אותו דבר  תודה לך על התקופה שהיית שותף לניהול  הכי חשוב הבריאות ולא לשכוח לבקר כאן בקצב שלך 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
צור, מאחל לך רק בריאות, ואני בטוח שתמשיך להרעיף את הידע שלך במתוקים פה ושם
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
צר לקרוא צור אבל מבין ללבך. מאחל לך רק בריאות, שמור על עצמך ותןדה על כל מה שנתת עד כה 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
צור תרמת המון ונתת מעצמך את המקסימום מאחל לך רק בריאות  תודה רבה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צור, קודם כל המון בריאות, ותודה על כל העזרה, התרומה והזמן שהשקעת בפורום ובעזרה לחברים  כמו שכבר כתבו, אני בטוח שזה שאתה נפרד מהניהול לא אומר שאתה נפרד מהפורום, אז מחכה לקרוא את התגובות המחכימות שלך. ותמיד לזכור שהירידה היא רק לצורך צבירת תנופה לעלייה  גיל
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צור,
מאחל לך בריאות איתנה, תודה על כל התמיכה,העזרה והתרומה שלך כאן בפורום, בטוח שתמשיך לעשות את שתוכל כשתוכל.
שוב, המון בריאות!!
שי
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
צור קודם כל ולפני הכל זה הבריאות כשאי אפשר אז אי אפשר ולא עושים דברים בכח אתה מהמנהלים הותיקים ויהיה קצת קשה להתרגל שאתה לא בניהול יאלה תיפרד מהדם הכחול ובוא תרד לעם 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
צור חבר יקר....  מורגש היטב כי הדברים שכתבת מגיעים עמוק מהלב... מבחינת התחושה שלי - הדברים שכתבת מרגשים... הכרנו כאו אי שם כשהוקם הפורום לפני כמעט 9 שנים... וכמדומני המפגש הראשון היה כשטעמתי מקציצות הבשר המיוחדות שלך במפגש הראשון בכנרת..  לא בכדי נבחרת בזמנו בתור איש השנה של הפורום - משום נתינה עד אין קץ לפורום ולחברי הפורום..... וכפי שנתת בתור חבר בפורום הדיג הספורטיבי - נתת ביתר שאת בתור מנהל פורום: מכל הלב, מכל הנשמה ועם המון נשמה, עם ים של אכפתיות... הבריאות לפני הכל - והאירוע החולף היה איתות להאט קצב... הרבה לא השתנה מאז הצטרפת לניהול - פשוט נתת בעוד פונקציה אך המשכת לתת לפורום ולחברי הפורום... מן הסתם הרבה לא ישתנה - היית ותשאר אחד מעמודי התווך של הפורום ללא קשר ל"צבע הבגדים"... הפורום יישאר ביתך השני גם ל-9 השנים הבאות  בריאות טובה לפני הכל... נמשיך להתראות בים, בכנרת וביבשה
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 31, 2020, 00:38:00 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
צור, תודה רבה עם כל מה שנתת לפורום עד עכשיו. אבל אני לא מספיד אותך, אתה נשאר איתנו ולא עוזב. לכן, מעכשיו יותר רגוע וכמו שאמרו לפני, בריאות מעל הכל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2