פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   האם מומלץ בעת הזו ללכת לדיג חוף |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: האם מומלץ בעת הזו ללכת לדיג חוף (נקרא 4188 פעמים) |
הדפסה |
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
68
פלא- 0503800055
|
|
שלום חברים , האם אפשר ללכת לדייג חןף ? על פי המלצת משרד הבריאות יש לשמור על מרחק שני מטר מאדם לאדם. ובחוף המרחק בין דייג לדייג מחייב שמירה על מרחק זריקה , בהנחה שהתנאים טובים האם אפשר לשקול בכלל לצאת לדוג . אשמח לקבל את דעתכם. ? זמן בעת הזו יש אך הוראות משרד הבריאות מאוד חד משמעיות השארו בבית....... מה אתם אומרים ? שמואל ברקן
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
המקום הכי בטוח להיות בו זה הים בתנאי שאין אף אחד לידך
והעונה הכי טובה לדיג זאת העונה הזאת
צא לדוג
|
-------------------------------
|
|
|
|
כרגע ההנחיות הם בגדר המלצה, אין שום דבר שאוכף אותם.
בנוסף מותרת פעילות ספורטיבית לא מאורגנת עד 5 אנשים ככול שמקפידים מרחק אחד מהשני, דייג ספורטיבי הוא פעילות ספרוטיבית בין אם מקיאק/סירה או מהחוף.
בכול זאת הייתי נמנע כרגע ככול היותר לצאת החוצה ואם לצאת לדוג אז לחופים פתוחים ולא לשוברים מרינות וכו שמה יש יותר צפיפות.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בדיוק מה שעידן אמר.... לפעול בשכל, לא להצטרף להתקהלויות (מי בכלל אוהב לדוג בהתקהלויות?), כל עוד אפשר- ממליץ לנצל את זה, כי בקרוב כבר לא נוכל לצאת מהבית 
|
|
|
|
|
אני יוצא. ההעדפה שלי היא חופים ריקים מאדם גם ככה... דואג לבחור מקום ללא אנשים. ויוצא בשעות הערב המאוחרות כדי לוודא שזה יהיה ככה.
לא ראיתי נפש חיה כבר חודש.
למשל, היתי לפני כמה ימים על מזח. היה נטוש- אז יצאתי מהרכב והתחלתי לדוג(סבידות)...הגיעו אנשים(ב0100 בלילה) והתקפלתי מהמקום. נכון, זה לא לפי הנחיות...אבל היתנהלות שפוייה
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 18, 2020, 15:26:36 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
אין בעיה לצאת לדוג אבל כמובן לא בתחבורה ציבורית , ועדיף כמו שאמרו חופים מבודדים, ריפים ,שוברי גלים כמו רידינג שובר יפו , ולא מקומות יחסית צפופים כמו נמל תא טיילת יפו , חופי ת"א
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
המקום הכי בטוח להיות בו זה הים בתנאי שאין אף אחד לידך
והעונה הכי טובה לדיג זאת העונה הזאת
צא לדוג
מסכים לגמרי עם אלון. אין בעיה לצאת לדוג אבל כמובן לא בתחבורה ציבורית , ועדיף כמו שאמרו חופים מבודדים, ריפים ,שוברי גלים כמו רידינג שובר יפו , ולא מקומות יחסית צפופים כמו נמל תא טיילת יפו , חופי ת"א
ומסכים עם מקס... לא בשוברי גלים צפופים ומזחים היכן שאנשים נצמדים זה לזה - אך בחוף ועל הריפים ובשוברי גלים לא צפופים שאפשר לשמור מרחד - ממש לא רואה בעיה, להיפך
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לצאת לחוף זה הכי טוב אתה מבודד ובשקט (כמבון לא בחופי רחצה אלא במקומות השקטים )
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בעקבות ההנחיות החדשות שאסור לשהות בחוף הים כבר לא נראה לי שמותר לדוג
תיזהרו כי הקנסות הם גבוהים!!!
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
לא משנה מה ההנחיות... אני חושב שעדיף לכל מי שיכול שפשוט לא יצא מהבית. זה לטובתו, לבריאותו, ולבריאות משפחתו. אם נשמור על הכל כמו שצריך, אנחנו יכולים תוך שבועיים לסיים עם זה. חבל, חבל, חבל, חבל על כל ההסתובבויות האלו שלא לצורך. דייג זה תחביב ספורט ופנאי, ולדעתי רצוי לשים אותה עכשיו בצד ולהתרכז בלעבור את התקופה הזו כמו שצריך.
שנהיה כולנו בריאים, אמן!
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
בס"ד
לא משנה מה ההנחיות... אני חושב שעדיף לכל מי שיכול שפשוט לא יצא מהבית. זה לטובתו, לבריאותו, ולבריאות משפחתו. אם נשמור על הכל כמו שצריך, אנחנו יכולים תוך שבועיים לסיים עם זה. חבל, חבל, חבל, חבל על כל ההסתובבויות האלו שלא לצורך. דייג זה תחביב ספורט ופנאי, ולדעתי רצוי לשים אותה עכשיו בצד ולהתרכז בלעבור את התקופה הזו כמו שצריך.
שנהיה כולנו בריאים, אמן!
אברהם, בריאות זה גם חוסן נפשי. להישאר סגור בבית, רצוף, עם ה"תקשורת" העודפת אולי ירחיק אותך מהנגיף, אך יחליש אותך נפשית וחרדות ויפגעו במערכת החיסונית שלך. אני יוצא כל יום לטיול רגלי ביער, ללא מפגש עם אנשים. שעה וחצי, עושה פלאים. חושב לצאת מחר לדייג חופי, רק להתנתק. לא סגור סופית. חייבים לצאת.
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
בס"ד
שנהיה כולנו בריאים, אמן!
אברהם כל מילה בסלע יצאתי אתמול פעם אחת לים אחרי שבוע שלא ראיתי ים אבל הקפדתי מאוד על ההנחיות . חשכו עיני ממה שראיתי בחוץ אנשים מתקהלים מסתובבים אין טווח קרוב בכלל לשתי מטר בין אדם לאדם , כל הדרך חוץ ממני ראיתי רק 3 אנשים במסיכה , כל אזור נמל יפו מלא באנשים . אני כמובן לא התקרבתי ונסעתי למקום אחר . אבל זה פשוט גועל נפש , ממה שאני רואה אנחנו רק בתחילת הדרך ההתפשטות המחלה והלוואי שאני טועה
|
|
|
|
driver36
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
להיות לבד בחוף זה מקום הכי בטוח. לפי דעתי דייג זה פעילות ספורטיבית לכל דבר. השאילה היא מה דעת המשטרה בנושא
|
|
|
|
|
driver36
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|