פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   כמה סירטוני צלילה + מכות... |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: כמה סירטוני צלילה + מכות... (נקרא 1897 פעמים) |
הדפסה |
|
|
מני אוסי
|
מדריך צלילה חופשית Free diver חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 01, 2012, 22:01:12 PM על ידי מני אוסי
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יופי של סרטונים מה המקסימום מבחינת זמן מתחת למים ..ואיזה עומק ? !!
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
|
מני אוסי
|
מנותקגיל:
50
|
|
יופי של סרטונים מה המקסימום מבחינת זמן מתחת למים ..ואיזה עומק ? !! תודה, עד 2 דקות בעומקים של עד 20 מטר. אבל איני סבור שהזמן הוא פקטור לתפיסת דגים. לגביי דגים פילגיים למשל, רוב התפיסות שלי קורות בין חצי דקה לדקה הראשונה, אם יש פלמוד גדול או אינטיאס באזור אז הוא בד"כ יגיע אליך די מהר מסקרנות. תודה מוטי, ילד לא ילד, כשמדובר בתאילנדי אין חוכמות...ראיתי כבר זרים שזילזלו בתאילנדי קטן והוציאו אותם בסוף על אלונקה..
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה מוטי, ילד לא ילד, כשמדובר בתאילנדי אין חוכמות...ראיתי כבר זרים שזילזלו בתאילנדי קטן והוציאו אותם בסוף על אלונקה.. במיוחד אם אתה עושה איתם תחרות אכילה  יופי של סרטונים  מצלמה חדשה דחוף... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
למה "מכות"?!  היית כותב "מכות וריקודים"  תן איזה הסבר על קטע הריקודים שלפני...  לגבי סרטוני הצלילה, זוכר את סרטונייך מתקופת IKF- בקרוב הולך להתענג על כל אלו שבשרשור הזה... מוטי, לך תראה בושידו- איך ימזקי וטקדה הורידו הרי אדם כפולים מהם בגודל...  אגב מני, כמקורב לתחום- בבושידו זה אמיתי או ביום מצוין?! 
|
|
|
|
|
|
מני אוסי
|
מנותקגיל:
50
|
|
רפי שלום  , הריקוד הזה נקרא בתאית "ראם מואי". הריקוד מכניס אותך ל"דרייב" של הקרב, מרגיע אותך ומכין אותך לקרב מבחינה מנטאלית. אם נכנס למסורת של תאי בוקס, אז הריקוד הוא מעיין מחווה שהתלמיד מעניק למאמן שלו, בה הוא מודה לו על כל מה שהמאמן לימד אותו ומראה לו שהוא מוכן להילחם ואפילו למות למען כבודו של המאמן. לכל מיתאגרף תאי יש סיגנון ריקוד משלו, ומיתאגרפים ממציאים כל מיני דברים כמו למשל מה שאני עשיתי, מין תנועות כאלו של קשת וחץ שאני יורה עליו, וראית מה הוא עשה? כאילו שבר לי את החץ... 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי שלום  , הריקוד הזה נקרא בתאית "ראם מואי". הריקוד מכניס אותך ל"דרייב" של הקרב, מרגיע אותך ומכין אותך לקרב מבחינה מנטאלית. אם נכנס למסורת של תאי בוקס, אז הריקוד הוא מעיין מחווה שהתלמיד מעניק למאמן שלו, בה הוא מודה לו על כל מה שהמאמן לימד אותו ומראה לו שהוא מוכן להילחם ואפילו למות למען כבודו של המאמן. לכל מיתאגרף תאי יש סיגנון ריקוד משלו, ומיתאגרפים ממציאים כל מיני דברים כמו למשל מה שאני עשיתי, מין תנועות כאלו של קשת וחץ שאני יורה עליו, וראית מה הוא עשה? כאילו שבר לי את החץ...  מסתבר שבחרת ריקוד מצוין מני, אם לשפוט לפי הדרייב שנכנסת אליו..... הוא "שבר לך ת'חץ" - לא שזה מנע ממך מלשבור אותו.... ולא ממש עזר לו להתמודד עם מסת האגרופים שלך...  כבוד לישראל  אגב, לא ענית לי על הבושידו- בתור מי שהיה חסיד נלהב של הבושידו (כצופה...) בהחלט מסוקרן, אם הקרבות בין טקדה לימזקי ואולברייט, היו אמיתיים או מבוימים...
|
|
|
|
|
|
מני אוסי
|
מנותקגיל:
50
|
|
רפי שלום  , הריקוד הזה נקרא בתאית "ראם מואי". הריקוד מכניס אותך ל"דרייב" של הקרב, מרגיע אותך ומכין אותך לקרב מבחינה מנטאלית. אם נכנס למסורת של תאי בוקס, אז הריקוד הוא מעיין מחווה שהתלמיד מעניק למאמן שלו, בה הוא מודה לו על כל מה שהמאמן לימד אותו ומראה לו שהוא מוכן להילחם ואפילו למות למען כבודו של המאמן. לכל מיתאגרף תאי יש סיגנון ריקוד משלו, ומיתאגרפים ממציאים כל מיני דברים כמו למשל מה שאני עשיתי, מין תנועות כאלו של קשת וחץ שאני יורה עליו, וראית מה הוא עשה? כאילו שבר לי את החץ...  מסתבר שבחרת ריקוד מצוין מני, אם לשפוט לפי הדרייב שנכנסת אליו..... הוא "שבר לך ת'חץ" - לא שזה מנע ממך מלשבור אותו.... ולא ממש עזר לו להתמודד עם מסת האגרופים שלך...  כבוד לישראל  אגב, לא ענית לי על הבושידו- בתור מי שהיה חסיד נלהב של הבושידו (כצופה...) בהחלט מסוקרן, אם הקרבות בין טקדה לימזקי ואולברייט, היו אמיתיים או מבוימים... רפי תודה על הפירגון  איני מבין גדול בבושידו אך שאלתי חבר שנמצא ביפן, הוא אומר שרוב הקרבות בבושידו אמיתיים אבל חלק מהם הינם קרבות ראווה.
|
|
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29