פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הפתעה בזמן פציעות |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: הפתעה בזמן פציעות (נקרא 8603 פעמים) |
הדפסה |
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואווו קובי, איזה ברקודה בהמה!! מבחינת הפייט, לדגים לגמרי יש אופי, יש כאלה בהמות שמוותרים מהר ויש כאלו שנלחמים עד המוות .
שמח שהיית עם סט שנותן לך בטחון לעבוד בסבלנות ולכוון את הדג לאן שצריך, סחטיין על הקור רוח עד להחפה של הדג.. מאברוק.
שי
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
נזכר בברקודה שלי באילת שגם היא הייתה סדר גודל של 6 ק"ג אצלי זה היה על ציוד הרבה יותר כבד ועל דג חי.. מתאר לעצמי פייט על ציוד קל הרבה יותר ועוד מהחוף.. פשוט חלום. כן ירבו 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
גורן
|
לעולם אל תמעיט בערכו של הטימטום הצפוי מראש.... חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד  איזה דוח !!!
|
אם לא תוותר לעצמך , אף אחד לא יוותר לך ! ! !
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
חשוב לציין, שאחת הסיבות שבגללה הפייט היה אקסטרא קשוח, היא שהדמוי נתפס על הדג הפוך, כלומר הנעיצה היתה כך שהקרס האחורית נעוצה מתחת לקדמת הפה, הקרס הקדמית מתחת לצוואר, והטבעת פונה אחורה, וככה היה קשה במיוחד לסובב את הדג ולבלום אותו. בסוף בנחישות וברגישות הצלחתי להביא אותו עד החוף, ואז הסתבר שהסבלנות השתלמה פעמיים, גם כי הקרסים היו עלולים להיפתח, וגם כי יכול מאוד להיות שאם הייתי מפעיל יותר מדי כח הייתי פשוט תולש את הדמוי...
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
קובי, אחלה מתנה ליום ההולדת  כיף שיש פייט ארוך ומהנה עם הדג  חבל שהשחרור לא הצליח, אבל כפי שרשמת, יהיה לו שימוש טוב 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
על זה אני מדבררררר  קובי אחי שיחקת אותה גבר ,איזה חלום המון מזל טוב אח והמשך להרעיד את הים הדרומי 
|
|
|
|
|
ואו קובי, איזו מתנה סידרת לעצמך! שאפו! נהנתי מהדוח מאוד! זאת תשובה טובה יותר לשאלה שלי לגבי הטסט של המקל, הכל מסתדר. מחכה לדוח הבא! דני.  היי דני. כשכתבתי את הדו"ח נזכרתי בשאלה שלך על הציוד. האם הייתי יכול להוציא את אותו הדג גם עם הסט מדיום שלי (15-50)? כנראה שכן, כבר הוצאתי איתו דגים גדולים לא פחות, אבל על הסט הזה יש לי ביטחון מלא בהתנהלות מול בהמות בגדלים האלה, והביטחון הזה מאפשר לי לנהל את הפייט בתנאים שלי ולא לתת לדג לנהל אותי, אני יכול ללחוץ את הדג כשאני רוצה, לשנות לו כיוון בזמן ריצה, לתת הוקסט אגרסיבי ברגע הנעילה וגם להחיף את הדג בתנופה של המקל ולפעמים אפילו להניף דגים מכובדים משובר הגלים במקום להיעזר ברשת או גאנצ', וזה לפעמים עושה את ההבדל בין סיום מוצלח של הפייט עם דג על החוף, לבין בריחה מתסכלת... את כל הלקחים הפקתי מניסיון, איבדתי הרבה דגים בהרבה סיטואציות, ואני משתדל להפחית את הממוצע הזה  איך אני אוהב את התגובות שלך. אינפורמטיביות מאוד!!! תודה  דני. 
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
קובי  אתה תותח. דוח מדהים אין מילים
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
שלישי פעמיים כי טוב דו"ח דליקטס אחלה ברקודה שבעולם 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
קובי השנה קיבלת שתי מתנות ליום הולדת 1. יצאת לדוג 2.תפסת אחלה ברקודה תודה על הדוח והשיתוף ושכל שמה תחגוג כך ביום הולדת
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
קובי השנה קיבלת שתי מתנות ליום הולדת 1. יצאת לדוג 2.תפסת אחלה ברקודה תודה על הדוח והשיתוף ושכל שמה תחגוג כך ביום הולדת
אכן, לא יכולתי לבקש יותר מזה ליומולדת, חשבתי סתם לנקות את הראש בערב שקט, אבל קיבלתי סיום פנטסטי שכל דייג חולם עליו- נעילה, פייט ארוך ומותח, ריצות וצרחות של הרולר, ודג ביריון על החוף! לזה אני קורא, להתחיל את השנה ברגל ימין.....
|
|
|
|
|
קובי זאת ברקודה של השמחות!!!! המשך הצלחות חבר יקר 
|
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
מתנה מהסרטים ועוד דו"ח משובח. ממש תענוג לעקוב אחריך קובי.
|
|
|
|
yaakov
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואי וואי יפה מאוד תענוג לקרוא את הדוח לי באילת עוד לא יצא דג מכובד רק מפגשים מעצבנים עם אדון פקח שיהיה בהצלחה
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
וואי וואי יפה מאוד תענוג לקרוא את הדוח לי באילת עוד לא יצא דג מכובד רק מפגשים מעצבנים עם אדון פקח שיהיה בהצלחה
תפיסות של דגים מכובדים באילת הן די נדירות, אבל מפגשים עם היהיר והמתנשא שלנו- לא נדירים בכלל....
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|