פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   שוק לידר קוני - הזמנה מחו"ל |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שוק לידר קוני - הזמנה מחו"ל (נקרא 4632 פעמים) |
הדפסה |
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
במוצר שבקישור יש 5 יחידות שכל אחת מהם היא 15 מ' לרוב זה יגיע בצורה הזו
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
נסה את הקישור המצורף לאתר שאני מתמיד להמליץ עליו- tackle4all. מבחר יפה של דגמים ומידות, ומחירים מאוד יפים. שים לב שיש מינימום הזמנה באתר של 10 יורו לפני דמי משלוח וללא מס (קונים מחוץ לאיחוד האירופי פטורים מהמס המקומי). האתר/חנות נמצאים בקפריסין והמשלוח מהם מהיר מאוד. זהירות- ממכר!
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
נסה את הקישור המצורף לאתר שאני מתמיד להמליץ עליו- tackle4all. מבחר יפה של דגמים ומידות, ומחירים מאוד יפים. שים לב שיש מינימום הזמנה באתר של 10 יורו לפני דמי משלוח וללא מס (קונים מחוץ לאיחוד האירופי פטורים מהמס המקומי). האתר/חנות נמצאים בקפריסין והמשלוח מהם מהיר מאוד. זהירות- ממכר! קובי יתותחח סוף סוף מחירים שפויים ,אני אקח כמות שתפסיק להרבה זמן.
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
במוצר שבקישור יש 5 יחידות שכל אחת מהם היא 15 מ' לרוב זה יגיע בצורה הזו
תודה צור 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
5 יחידות של 15 מטר כל אחד שמתחיל מעובי שתבחר ומסתיים בעובי עבה לדעתי 0.57 ממ אישית ממליץ על שוקי לידר קוני של דאיווה , רצוי שההתחלה תיהיה לא פחות מ 0.26
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
5 יחידות של 15 מטר כל אחד שמתחיל מעובי שתבחר ומסתיים בעובי עבה לדעתי 0.57 ממ אישית ממליץ על שוקי לידר קוני של דאיווה , רצוי שההתחלה תיהיה לא פחות מ 0.26 תודה יואל 
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
נסה את הקישור המצורף לאתר שאני מתמיד להמליץ עליו- tackle4all. מבחר יפה של דגמים ומידות, ומחירים מאוד יפים. שים לב שיש מינימום הזמנה באתר של 10 יורו לפני דמי משלוח וללא מס (קונים מחוץ לאיחוד האירופי פטורים מהמס המקומי). האתר/חנות נמצאים בקפריסין והמשלוח מהם מהיר מאוד. זהירות- ממכר! תודה קובי נוסף למועדפים!
|
|
|
|
|
מעניין, לא ידעתי שבכלל קיים שוק לידר קוני לז׳רז׳ור. מישהו יכול להרחיב מה היתרונות? אני משתמש בלידר קוני לדייג פליי, שם זה הכרחי להעברת האנרגיה, אחרת הפליי לא יעוף טוב אם בכלל. אבל לז׳רז׳ור אין צורך להעביר אנרגיה בחוט בגלל המשקל של הדמוי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מעניין, לא ידעתי שבכלל קיים שוק לידר קוני לז׳רז׳ור. מישהו יכול להרחיב מה היתרונות? אני משתמש בלידר קוני לדייג פליי, שם זה הכרחי להעברת האנרגיה, אחרת הפליי לא יעוף טוב אם בכלל. אבל לז׳רז׳ור אין צורך להעביר אנרגיה בחוט בגלל המשקל של הדמוי.
יפתח, מדובר פה על שוק לידר לסרף ולא לז'ירז'ור. בז'ירז'ור אין שום צורך בלידר קוני
|
|
|
|
|
תודה קובי, הייתי בטוח שאני בפורום ז׳רז׳ור. אז בעצם הלידר הוא קוני רק בשביל הפרזנטציה?
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
תודה קובי, הייתי בטוח שאני בפורום ז׳רז׳ור. אז בעצם הלידר הוא קוני רק בשביל הפרזנטציה?
הקוני זה בשביל שמצד אחד יהיה דק והקשר יעבור חלק בטבעות ולא יפריע בזריקה ומצד שני שיהיה עבה מספיק שלא יקרע בהטלות חזקות של 150 גרם. מיועד בעיקר למקלות שהטבעות שלהם קטנות יחסית בזרזור לעומת הסרף לא צריך קוני כי בזרזור שמים בערך מטר לידר מקסימום ככה שהוא לא עובר בטבעות , בסרף הלידר ארוך הרבה יותר ככה שאם היינו קושרים חוט 0.70 על חוט 0.25 היה נוצר קשר מאוד גס ועבה, והחיכוך בטבעות היה בולם את הזריקה בצורה משמעותית
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 09, 2020, 15:25:37 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
|
אז עכשיו העלית עוד שאלה. אתה אומר בעצם שקושרים את הלידר הפוך, הצד הדק מחובר לחוט העיקרי והצד העבה מחובר לריג. אם אני מבין נכון אז זה כמו לשים את החולייה החלשה בשרשרת במרכז? כלומר, למה בכלל לשים קוני אם החוזק שלו הוא כחוזק החלק הכי דק? למה לא לשים ישירות לידר דק בעובי המינימלי של הקוני?
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
 |
|
|
אז עכשיו העלית עוד שאלה. אתה אומר בעצם שקושרים את הלידר הפוך, הצד הדק מחובר לחוט העיקרי והצד העבה מחובר לריג. אם אני מבין נכון אז זה כמו לשים את החולייה החלשה בשרשרת במרכז? כלומר, למה בכלל לשים קוני אם החוזק שלו הוא כחוזק החלק הכי דק? למה לא לשים ישירות לידר דק בעובי המינימלי של הקוני?
המטרה העיקרית של השוק לידר היא שהמשקולת לא תקרע בזריקה . עכשיו אין בעיה אם נשים חוט ראשי 0.45 אין צורך בשום שוק לידר . אבל עם חוט כזה גם ההטלה תתקצר משמעותית . בסרף קסטינג עובדים לרוב עם חוטים דקים ואני מתייחס כרגע לחוט מונו כי שפולה טפלון לא מסתדרת טוב עם חוט בד. עובדים עם חוטים מונו מ0.14 עד 0.30 החוט ראשי. עכשיו עם נזרוק בלי לידר משקולת של 150 גרם החוט יקרע. אם נשים כמו שאמרת שוק לידר בעובי מינימלי , זה לא ייתן לנו כלום . הוא לא יבלום את ההטלה והחוט יקרע. אם מחבר שוק לידר עבה ישר לחוט הראשי הקשר יהיה גס ,יעבור בטבעות ויבלום את הזריקה. עכשיו הקוני הוא בשביל שמצד אחד הקשר יהיה כמה שיותר קטן( חוט ראשי מאוד דק) מצד שני בצד השני יהיה עבה ולא יקרע ההטלה אגרסיבית. חשוב שהקוני יהיה מותאם לחוט הראשי ,נגיד אם הראשי 0.25 אז שהקוני גם יתחיל מ0.25 . שהכל יהיה אחיד
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 10, 2020, 20:55:35 PM על ידי Max
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז בעצם שמים כמה מטרים של שוק לידר, כך שנשארים כמה ליפופים שלו על השפולה גם בזמן הזריקה, וזה מה שסופג את הכוח של ההטלה, וכשהחוט יוצא, הקשר הדק עובר בקלות?
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|