פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   GPS משולב מומלץ |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: GPS משולב מומלץ (נקרא 3403 פעמים) |
הדפסה |
|
עומרי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם יש לי סירת חסקה 7 מ. אני מחפש מכשיר משולב שיהיה קל להפעלה (עדיף עיברית גם אנגלית זה בסדר) צבעוני ואמין. כמו כן איזה עינית מומלצת?
|
|
|
|
פליפר
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ערב טוב
גם לי יש חסקה 7 מטר, מכשירים טובים יש הרבה לי יש נסיון בעיקר עם גרמין וסימרד ולורנס כולם טובים,ועם כולם לא היו לי אישית בעיות סימרד תומך בעברית,וכולם ידידותיים למשתמש באנגלית בסיסית לחלוטין אישית מעדיף פישפיינדר וגי.פי.אס בנפרד מסך אני ממליץ 7 אינטש וצפונה (במיוחד אם אתה הולך על מכשיר אחד משולב עם מסך מפוצל עינית 600W מספיקה לחלוטין עד עומקים של 50מ׳ ( ואפילו יותר) מכשיר הייתי הולך על אנטנה פנימית,פחות חיבורים,פחות תקלות,במיוחד עם אתה מפרק ומרכיב מכשיר כל פעם עינית ממליץ להרכיב על מוט מתכוונן בחלק האחורי של החסקה שמאפשר להרים ולהוריד עינית לפי הצורך צבעוני חד משמעי ! יש אפשרות גם להביא מחו״ל,אישית מעדיף בארץ מסיבות עקרוניות של העדפה לפרנס את העסקים בארץ( בגדר הסביר כמובן) מי שמטפס על עץ גבוה מידי מבחינת מחיר ושירות,מדיר רגליים משם ! אבל כן מעדיף לעשות את הרכישות שלי כאן בארץ,במקרה הזה גם אחריות צריך לקחת בחשבון,למרות שטכנית אפשר לשלוח מכשיר לחו״ל אבל לא נראה לי פרקטי אני לא יודע איפה אתה עוגן,אבל בכל מרינה בארץ יש חנות או שניים שמוכרים מכשירים בהצלחה ...
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
כדי לקבל עברית, אתה צריך לקנות מכשיר בארץ (לפי מה שידוע לי רק לורנס עם תפריט בעברית)
המלצה שלי כמו של פילפר לורנס, סימרד או גרמין. כולם נוחים וקלים, לורנס וסימרד די דומים מבחינת תפעול ותפריטים, גרמין שונים.
אם אתה באזור חיפה, תקפוץ לקישון לפישלס או לחיפי מרין ותראה את הדגמים (שני היבואנים למכשירים הנ"ל שנמצאים אחד ליד השני).
|
-------------------------------
|
|
|
עומרי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה על התשובות
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
גארמין באמזון, עלויות פחות מחצי מהארץ. אמין מדוייק וזול בהרבה מהמתחרים. אבל תתחיל מתקציב. ואחרי זה שימושים
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
ערב טוב
גם לי יש חסקה 7 מטר, מכשירים טובים יש הרבה לי יש נסיון בעיקר עם גרמין וסימרד ולורנס כולם טובים,ועם כולם לא היו לי אישית בעיות סימרד תומך בעברית,וכולם ידידותיים למשתמש באנגלית בסיסית לחלוטין אישית מעדיף פישפיינדר וגי.פי.אס בנפרד מסך אני ממליץ 7 אינטש וצפונה (במיוחד אם אתה הולך על מכשיר אחד משולב עם מסך מפוצל עינית 600W מספיקה לחלוטין עד עומקים של 50מ׳ ( ואפילו יותר) מכשיר הייתי הולך על אנטנה פנימית,פחות חיבורים,פחות תקלות,במיוחד עם אתה מפרק ומרכיב מכשיר כל פעם עינית ממליץ להרכיב על מוט מתכוונן בחלק האחורי של החסקה שמאפשר להרים ולהוריד עינית לפי הצורך צבעוני חד משמעי ! יש אפשרות גם להביא מחו״ל,אישית מעדיף בארץ מסיבות עקרוניות של העדפה לפרנס את העסקים בארץ( בגדר הסביר כמובן) מי שמטפס על עץ גבוה מידי מבחינת מחיר ושירות,מדיר רגליים משם ! אבל כן מעדיף לעשות את הרכישות שלי כאן בארץ,במקרה הזה גם אחריות צריך לקחת בחשבון,למרות שטכנית אפשר לשלוח מכשיר לחו״ל אבל לא נראה לי פרקטי אני לא יודע איפה אתה עוגן,אבל בכל מרינה בארץ יש חנות או שניים שמוכרים מכשירים בהצלחה ...
בס"ד סחטיין על תשובה מפורטת. לגבי מימוש אחריות על מכשיר שנקנה בחו"ל... זה לא שווה כלכלית כי: 1. אתה צריך לשלם את המשלוח הלוך וחזור שלו. 2. אתה גם עלול לשלם במכס על זה כשזה יחזור.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
 |
|
|
ערב טוב
בס"ד סחטיין על תשובה מפורטת. לגבי מימוש אחריות על מכשיר שנקנה בחו"ל... זה לא שווה כלכלית כי: 1. אתה צריך לשלם את המשלוח הלוך וחזור שלו. 2. אתה גם עלול לשלם במכס על זה כשזה יחזור. אני יכול לקנות שלושה מכשירים בעלות של מכשיר אחד בארץ. אם הלך רק הראש ולא הענית אז 4-5 מכשירים. לי זה נראה אחלה אחריות 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
ערב טוב
הסבר נהדר וכלל אני בגישתך... מה קורה עומרי, אפשר כבר לומר לך "תתחדש" או אתה עדיין בהתלבטויות?
|
|
|
|
עומרי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עוד מתלבט בין מכשיר משולב ,ואיזה. או רק מגלה דגים ולהמשיך לעבוד עם הגי פי אס שלי.
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
עוד מתלבט בין מכשיר משולב ,ואיזה. או רק מגלה דגים ולהמשיך לעבוד עם הגי פי אס שלי.
עומרי, כל הפישפיינדרים כמעט הם משולבים. אתה יכול להמשיך לעבוד עם ה GPS שלך ולהשתמש בפיישפיינדר רק כמגלה דגים. ככה אני עושה, מעדיף את הגרמין הנייד שלי 78 כ GPS והפיישפיינדר רק משמש כמפה + גלאי דגים. (מרוויח עוד מקום במסך  והרבה יותר קל לי לעבוד איתו)
|
|
|
|
עומרי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
באיזה מכשיר אתה משתמש והעם אתה משתמש במפות ימיות של נובינקס
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עומרי, כל הפישפיינדרים כמעט הם משולבים. אתה יכול להמשיך לעבוד עם ה GPS שלך ולהשתמש בפיישפיינדר רק כמגלה דגים. ככה אני עושה, מעדיף את הגרמין הנייד שלי 78 כ GPS והפיישפיינדר רק משמש כמפה + גלאי דגים. (מרוויח עוד מקום במסך  והרבה יותר קל לי לעבוד איתו) מסכן חסר לך מקום על המסך 50 אינץ׳
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
באיזה מכשיר אתה משתמש והעם אתה משתמש במפות ימיות של נובינקס
יש לי לורנס HDS9 GEN3 ואת הגרמין הידני
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 29, 2020, 16:50:50 PM על ידי shragam
|
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
עומרי, כל הפישפיינדרים כמעט הם משולבים. אתה יכול להמשיך לעבוד עם ה GPS שלך ולהשתמש בפיישפיינדר רק כמגלה דגים. ככה אני עושה, מעדיף את הגרמין הנייד שלי 78 כ GPS והפיישפיינדר רק משמש כמפה + גלאי דגים. (מרוויח עוד מקום במסך  והרבה יותר קל לי לעבוד איתו) מסכן חסר לך מקום על המסך 50 אינץ׳ צור, אני שומע קצת צליל של זלזול  אין מקום לשים עוד מסך על הדשבורד. כל מסך זה רבה כסף 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 29, 2020, 16:51:38 PM על ידי shragam
|
|
|
|
|
|
הייתי מוסיף שה KODEN מכשיר מעולה וברמה, במיוחד ה 128, קצת מסובך בתפעול בגדול מסכים עם מור, לקנות מחול עדיין שווה יותר הג'רמין מכשיר קל לשימוש עם הרבה פונקציות וזול
בהצלחה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]