אחד הדגים המוצלחים ביותר לעישון בגלל רמת השומן שבו
הדג מגיע באריזות של שלושה דגים קפואים ולא מנוקים כולל עברי הפנים
עלות 1ק''ג עולה בין 20 ל 25 שח תלוי באיזה סופר קונים
מנקים ושוטפים טוב את הדגים

לאחר היבוש פותחים את הדגים מהבטן מוציאים את עמוד השידרה ומנקים את האידרות
ולאחר מיכן מפזרים בנדיבות מלח גס מעורב בסוכר חום ביחס של 4 כפות מלח 1 כף סוכר חום
ומכניסים למקרר למשך 12 שעות

לאחר 12 שעות במקרר שוטפים את הדגים ומניחים ליבוש

בזמן שהדגים מתיבשים מדליקים את המעשנת ומיצבים אותה על טמפרטורה של 90 עד 100 מעלות
ברגע שמגיעים לטמפרטורה הרצויה מכניסים את הדגים בתליה שהם קשורים מהזנבות למשך 1 שעה

לאחר שעה עישון מוציאים את הדגים מקררים ואורזים

