בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  הזמנה מאתר waveinn
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: הזמנה מאתר waveinn  (נקרא 3302 פעמים) הדפסה
vaknin
חבר פורום

מנותק מנותק

הזמנה מאתר waveinn
« ב- : פברואר 04, 2020, 17:36:32 PM »
שלום לכולם
הזמנתי בתאריך ה9/1 מקל וכמה דמויים מהאתר
בהזמנה התאריך המשוער היה בין ה21/1 ל 24/1 מה שהתברר כפנטזיה בלבד
בפניה לחברה הם טוענים שזה רק תאריך משוער ושהמשלוח שלהם זה עד 15 ימי עסקים מה שגם התברר שלא נכון
היום פניתי לדואר והם אומרים שהחבילה נשלחה רק ב20/1 וסוג המשלוח שנבחר הוא עד 30 ימי עסקים
בקיצור אני לא אראה את המשלוח שלי בזמן הקרוב
למה אני מבלבל לכם את המוח עם זה?! אני רוצה לדעת אם קרה למישהו מקרה כזה עם האתר והאם יש איזה פיתרון או פיצוי שמישהו קיבל
תודה
 IP: [ מחובר ]
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: הזמנה מאתר waveinn
« הגיב #1 ב- : פברואר 04, 2020, 17:52:23 PM »
בס"ד

אתחיל ואומר שאתר WaveInn הוא אתר ידוע וטוב.
אישית הזמנתי ממנו מספר פעמים ללא שום בעיה.
כמה נקודות שחייבים לקחת בחשבון. האתר הזה הוא גדול ועמוס, ועם כל זה לא מנוהל כמו מחסני אמזון (כלומר ע"י רובוטים).
לגבי השאלה שלך לדואר ישראל. ובכן אני אישית לא סומך עליהם בגרוש. הלוואי ותהיה כבר הפרטה של דואר ישראל.
ד"א תציץ בסרטון הזה ותבין טיפה...
<a href="https://www.youtube.com/embed/ZkFHWB-Vdj4" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/ZkFHWB-Vdj4</a>

לי אישית יש משלוח מארה"ב שנחת בישראל ב- 3 לינואר ועד היום עוד לא הגיע למרכז מיון. אין לי מה להאשים את מי ששלח. זה המחיר של השימוש בדואר ישראל. כלומר הוא לא רשום בדואר ישראל עדיין.
דואר ישראל - בעצלנות שלהם יאשימו את כולם...

עם כל זה, צריך לזכור שעיכובים יכולים להיות מצד החנויות, וזה חלק מה"חבילה" כשמחליטים לבצע הזמנה מהאינטרנט. מבחינתי - חייבים להיות עם סבלנות. זה המחיר של רכישה מהאינטרנט - אחרת גש לחנות הקרובה ותרכוש שם.

ד"א רפי הזמין מהם גם כן - וגם לו היה עיכוב באספקה שלה. אתה יכול לקרוא על זה כאן:
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=31787.0
עריכה אחרונה: פברואר 04, 2020, 17:56:31 PM על ידי אברהם כהן
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
vaknin
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : פברואר 04, 2020, 18:21:06 PM »
היי קודם כל תודה על התשובה
אז ככה מה שהכי מרגיז שהם טוענים שהתאריך המשוער שהם מציגים מתבסס על כל זמני המשלוח שלהם לישראל ובתור אחד שהזמין דבר או שניים בחיים מחו"ל זה נראה לי כמו תעלול שיווקי בלבד אני לא מאמין שהסטטיסטיקה שלהם אומרת שאנשים קיבלו משלוחים בזמן ממוצע של 11 ימים וכל מי שמכיר את דואר ישראל יסכים איתי
דבר שני במקרה הזה אין מה להאשים את דואר ישראל כי החבילה אפילו לא נחתה בארץ ולפי מה שאומרים בדואר היא נשלחה רק ב20/1 שזה כאמור יום אחד לפני התאריך המשוער שלהם
עזוב את זה שעל כל מייל לוקח להם לפחות 3 ימים לענות הם אפילו לא מנסים לעזור הם פשוט אומרים חכה בסבלנות
בקיצור כמו שאמרת וצדקת למרות הפרשי המחיר הגדולים מאוד עדיף לקנות בארץ
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : פברואר 04, 2020, 21:54:23 PM »
בס"ד

היי קודם כל תודה על התשובה

בשמחה רבה 

עזוב את זה שעל כל מייל לוקח להם לפחות 3 ימים לענות הם אפילו לא מנסים לעזור הם פשוט אומרים חכה בסבלנות
מסכים אתך שבתור שירות לקוחות זה גרוע מאד, והייתי אומר ממש לא מתקבל

בקיצור כמו שאמרת וצדקת למרות הפרשי המחיר הגדולים מאוד עדיף לקנות בארץ

אין כאן נכון או לא נכון. זה פשוט שיקול שכל אחד ואחד צריך לעשות לעצמו. אני אישית קונה את רוב דברי מהאינטרנט. אבל יודע שאני צריך סבלנות. אני אישית קניתי מ- WaveIn לפחות פעמיים, וקבלתי את המשלוחים די בזמן. לגבי שירות הלקוחות שלהם - אני לא יכול שלא להסכים אתך.
TzvikaR

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : פברואר 05, 2020, 06:55:41 AM »
היי,
יצא לי להזמין מהם לא מעט פעמים. הם מאוד מפוזרים ועושים בלאגן במשלוחים מדי פעם.
פעמיים סיפקו לי מספרי מעקב שלא קיימים, שלחו פעם מוצר שלא הזמנתי בנוסף להזמנה וצורת האריזה שלהם לא ממש מגינה על החבילות.
עם זאת נאמר, כל החבילות תמיד הגיעו. בד"כ זמן משלוח עד טווח זמן של 4-5 שבועות.
כשכן יש מספר מעקב החבילה בד"כ אחרי שנשלחת כבר אחרי 10 ימים מגיעה לארץ וכל עיכוב מעבר לזה הוא תודות לשירותי הדואר הנפלאים שלנו.
פשוט תהיה סבלני אני מאמין שבשבועיים הקרובים זה יגיע.
vaknin
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : פברואר 05, 2020, 13:17:07 PM »
בגדול מה שאתם אומרים שאין מה לעשות זה קורה לכולם וכולם מחכים...
מה שמעצבן פה זה שבכל אתר כמו אלי אקספרס או איביי לדוגמה הם מתחייבים לתאריך ובמידה ולא קיבלת את החבילה הכסף חוזר למרות שברוב המקרים החבילה תגיע בסוף , פה אין עם מי לדבר הם לא מוכנים לעזור בכלום חוץ מלהגיד אנחנו מצטערים חכה בסבלנות
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : פברואר 05, 2020, 13:44:07 PM »
בגדול מה שאתם אומרים שאין מה לעשות זה קורה לכולם וכולם מחכים...
מה שמעצבן פה זה שבכל אתר כמו אלי אקספרס או איביי לדוגמה הם מתחייבים לתאריך ובמידה ולא קיבלת את החבילה הכסף חוזר למרות שברוב המקרים החבילה תגיע בסוף , פה אין עם מי לדבר הם לא מוכנים לעזור בכלום חוץ מלהגיד אנחנו מצטערים חכה בסבלנות

בס"ד
תשמע,
איביי, ועליאקספרס הם פלטפורמות שמביאות במה למוכרים ולא מוכרים בעצמם. הם גובים עמלה מהמוכרים על כל רכישה ורכישה שתבצע. ולכן הם נטו רק לטובת הקונים בצורה בלתי הוגנת בעליל כלפי המוכרים (יש לי כמה חברים שמוכרים שם).
מה שאומר שלאיביי ועלי אקספרס לא אכפת להחזיר לך את הכסף, במידה והמוצר לא הגיע אליך בתוך X ימים, מאחר והם לא רק שלא מפסידים מכך.. אלא העמלה שגבו מהמוכר לא חוזרת מהם למוכר במקרה הזה - כל שזהו נטו הפסד כפול של המוכר (גם החזיר לך את כל הסכום וכם שילם עמלה לפלטפורמה).

ומאמזון, לי לא משתלם להזמין מהם בכלל. למרות שגם הם סוג של פלטפורמה למוכרים - מאחר והרבה מוצרים מאוחסנים אצלם והם אלו שאחרים על האספקה של המוצר, אז במידה שהשליח טוען שהוא סיפק אותו - אז אין לך מה לעשות נגד זה. אין אצל אמזון הגשת תלונה על מוצר שלא הגיע במצבים הללו. ואני יודע את זה מאחר וסיטואציה כזו היתה לי. שלא לדבר שאצלם זה הרבה יותר יקר.

אני לא אוהב שמנצלים אותי ו/או את המוכרים לרעה. הפלטפורמות הללו עושים את כספם כאשר הם מנצלים לרעה את המוכרים. והמוכרים הם בני אדם בסופו של דבר.

בגלל כל אלו, אני אוהב לקנות בחנויות שאפשר לקנות אצלם בפייפאל. בחנויות הטובות זה יהיה יותר זול מאיביי - כי המוכרים לא גובים ממך את עמלת איביי/עליאקספרס (שזה בערך 10% פחות) .
פייפאל - שהוקמה במקור על ידי איביי היא טיפה יותר הוגנת כלפי מוכרים ואינה מפקירה כלל את הקונים.

כל זה לא אמור להוות סניגוריה עבור חנות שאינה מתנהלת נכון, או שנותנת שירות לקוחות כראוי. כך שבסופו של דבר זה מה שקובע בעיניי.
אני פשוט למדתי ליצור קשר עם החנות לפני כן, ופונה אליהם באופן ישיר ומקבל מחיר טוב יותר. ועדיין מוגן ע"י פייפאל. זה בעיניי השיטה המנצחת.

יצא קצת ארוך אבל זה חשוב להסביר את זה.
vaknin
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : פברואר 05, 2020, 13:59:58 PM »
תראה אני מסכים איתך שחייב להיות הוגנים כלפי המוכר כי אחרת מה שיצא זה שהמוכרים יחשבו מראש במחיר המוצר שלהם את הסיכון להפסדים וזה יגרום לעליית מחירים
אבל מצד שני אני כרגע מתנהל מול חנות שהציגה תאריך מסירה "משוער" שדרך אגב הכריע במקרה שלי אם לקנות או לא וכרגע מתנערת ממנו נכון זה רק תאריך משוער אבל גם אם נעזוב את התאריך הזה ונלך על מה שהם אמרו לי אחר כך שזה 15 ימי עסקים גם במועד הזה זה לא הגיע אז מה שקורה עכשיו זה ששילמתי ולא קיבלתי בתאריך שרציתי לקבל מצד שני אין לי מה לעשות לגבי זה אני יכול לקבל את החבילה מחר או בעוד חודשיים וזה כאילו בעיה שלי .
אז אתה צודק אין צורך לאנוס את המוכרים בתנאים נוקשים אבל צריך למצוא את העמק השווה שגם לי בתור קונה תיהיה הגנה כל שהיא
נכון חסכתי בקניה הזאת משהו כמו 400 שקל אבל בדיעבד הייתי קונה בארץ אם הייתי יודע שזה המצב
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2020, 14:01:00 PM על ידי vaknin
b3nj4m1n
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : פברואר 05, 2020, 14:09:57 PM »
הזמנתי מהם כמה דברים ... מקלות גם .
זה תמיד מגיע בערך תוך חודשיים שלושה .
הזמנתי דברים קטנים כמו שפולה הגיע תוך שבוע .
הזמנתי 2 מקלות בהפרש של שבוע .
המקל שהזמנתי שבוע אחרי כבר הגיע ואילו הראשון  בכלל עוד לא נשלח לפי המספר מעקב .

השירות לקוחות שלהם פח אשפה , עונים רק תשובות של העתק הדבק .
אין שום סיכוי לפיצוי\החזר .
מה שכן בסופו שלך דבר כל המוצרים הגיעו.
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : פברואר 05, 2020, 14:18:54 PM »
תראה אני מסכים איתך שחייב להיות הוגנים כלפי המוכר כי אחרת מה שיצא זה שהמוכרים יחשבו מראש במחיר המוצר שלהם את הסיכון להפסדים וזה יגרום לעליית מחירים
אבל מצד שני אני כרגע מתנהל מול חנות שהציגה תאריך מסירה "משוער" שדרך אגב הכריע במקרה שלי אם לקנות או לא וכרגע מתנערת ממנו נכון זה רק תאריך משוער אבל גם אם נעזוב את התאריך הזה ונלך על מה שהם אמרו לי אחר כך שזה 15 ימי עסקים גם במועד הזה זה לא הגיע אז מה שקורה עכשיו זה ששילמתי ולא קיבלתי בתאריך שרציתי לקבל מצד שני אין לי מה לעשות לגבי זה אני יכול לקבל את החבילה מחר או בעוד חודשיים וזה כאילו בעיה שלי .
אז אתה צודק אין צורך לאנוס את המוכרים בתנאים נוקשים אבל צריך למצוא את העמק השווה שגם לי בתור קונה תיהיה הגנה כל שהיא
נכון חסכתי בקניה הזאת משהו כמו 400 שקל אבל בדיעבד הייתי קונה בארץ אם הייתי יודע שזה המצב

בס"ד

מסכים אתך לחלוטין. אבל יש לך הגנה מלאה בתור לקוח.
בשני אפשרויות התשלום אתה מוגן, ומבלי להרגיש רגשות אשמה או מצפון כלפי המוכר.

אפשרות 1
======
אם שילמת בפייפאל, כנס לחשבון הפייפאל שלך תמצא את העסקה שלך ותפתח Dispute. פייפאל בודקים אם המוצר נשלח - ואם הוא עדיין לא נשלח הם מזכים אותך. מה שאומר שכבר ב- 15 הימים הראשונים יכולת לקבל זיכוי. המוכר לא הפסיד כי הוא לא שלח עדיין את המוצר. אבל החנות כן הפסידה לקוח - וכנראה גם עוד כמה לקוחות מאחר ולקוחות פוטנציאליפ אחרים לא ירכשו מהם.

אפשרות 2
=======
אם שילמת בכרטיס אשראי, כנס לאתר אינטרנט שלהם, כנס לצ'ט איתם ותגיש תלונה על העסקה. הם כבר יפנו לחנות בשמך, ויקחו ממך את מספר המעקב. אם זה לא מגיע אליך תוך חודש אז הם יחזירו לך את הכסף.

הרבה אנשים לא יודעים שיש להם הגנה על קניות באינטרנט.
בפייאל זה קל בדיוק כמו באיביי ועלי אקספרס. ולגבי חברת כרטיסי האשראי זה יותר בירוקרטיה, אבל עדיין לא נתקלתי בבעיה. אבל אישית כמו שאמרתי, מעדיף חנויות שמשלמים אצלם בפייפאל.

vaknin
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : פברואר 05, 2020, 14:23:05 PM »
האמת שגם אני מעדיף תמיד לעבוד עם פייפאל הבעיה במקרה הזה הייתה שלא הצלחתי למצוא את המקל בחלק מהחנויות ואיפה שכן מצאתי הציעו אותו מקסימום ב2.4m כנראה שבעולם נפוצים יותר מקלות קצרים מאשר מה שאנחנו רגילים אליהם
אבל בכל מקרה תודה רבה על המידע לא ידעתי שיש אפשרות לפנות לחברת האשראי שתתערב בזה
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : פברואר 05, 2020, 14:49:51 PM »
בס"ד

האמת שגם אני מעדיף תמיד לעבוד עם פייפאל הבעיה במקרה הזה הייתה שלא הצלחתי למצוא את המקל בחלק מהחנויות ואיפה שכן מצאתי הציעו אותו מקסימום ב2.4m כנראה שבעולם נפוצים יותר מקלות קצרים מאשר מה שאנחנו רגילים אליהם
אבל בכל מקרה תודה רבה על המידע לא ידעתי שיש אפשרות לפנות לחברת האשראי שתתערב בזה

אם כך, אני אחדש לך עוד דבר.
במידה ורכשת בחנות ושילמת עם בפייפאל... גם אם היתה לך בעיה ופייפאל לא עזרו לך באופן שציפית, אתה עדיין יכול לפנות לחברת האשראי ולבקש את התערבותם. כי בפועל כמו שפייפאל מתווכים בינך לבין החנות. כך גם חברת האשראי מתווכת בינך לבין פייפאל - כי פייפאל הם אלו שגבו לך כסף בפועל מחברת האשראי.
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2020, 14:51:01 PM על ידי אברהם כהן
TzvikaR

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : פברואר 05, 2020, 14:56:28 PM »
אני מוכן להתערב שהחבילה שלך בארץ כבר לפחות שבועיים.
אין עיכובים במשלוחים מאירופה לארץ. העיכוב מתחיל בארץ תודות לדואר ישראל.

אני כמעט בטוח שהחבילה שלך שוכבת באיזה מחסן מחכה שירגע הלחץ ויסרקו אותה. אני השבוע קיבלתי 2 חבילות מתחילת נובמבר. אני גר בפתח תקווה ושלחו לאשתי מכתב מבלינסון באמצע ינואר הגיע אתמול. כן שבועיים בתוך העיר.
הבעיה זה שאת הדואר אתה בתור נמען לא מעניין לפי אמנת הדואר הבינלאומית הם מחויבים רק למוכר / שולח. אז תקבל מהם תמיד תשובה לקונית שתפנה למוכר ושהוא יפעיל את הביטוח מולם.
בהחלט אתר WAVEINN לא ידוע בשירות  לטובה לאחר הקניה והם גם ינפנפו אותך כי מבחינתם זה נשלח ודואר ישראל אשם.

מניח שכרגע אתה יכול לנשוך שפתיים ולחכות לפחות עוד שבועיים כמה שזה מעצבן זה יגיע בסוף. לא יגיע תפתח תביעה בפייפאל.

לצערי לא רחוק היום שמוכרים מחו"ל יפסיקו לשלוח לארץ בגלל הפסדים וחבילות נעלמות.
חבל.
vaknin
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #13 ב- : פברואר 05, 2020, 15:10:23 PM »
אתה צודק! אבל הוא נקווה ליום שהחנויות בארץ יסתפקו ברווח נורמלי ולא במאות אחוזים ככה הבעיות שלנו יפתרו ולא נצטרך לחכות ליום שדואר ישראל יזיז את התחת שלו
את אותו מקל שהזמנתי ראיתי שבוע שעבר בחנות דייג ברומניה המקל בארץ עולה בערך 590 שקל וברומניה 52 אירו והכי מצחיק שלפי מה שהבנתי החנות שהייתי בה נחשבת ליקרה
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : פברואר 05, 2020, 15:25:40 PM »
בס"ד

...ולא נצטרך לחכות ליום שדואר ישראל יזיז את התחת שלו

מאחר ואין לדואר ישראל תחרות שוק... אז אל תצפה שזה יקרה בקרוב 
כל חברות השילוח הפרטיות עושות אחלה עבודה, גם מספקים הרבה יותר מהר, וגם נאלצים לעבור את כל הבירוקרטיה של מע"מ, מכס, ניהול, מיון ואספקה עד בית הלקוח - דברים שדואר ישראל לעולם לא עשה וגם לא יעשה.
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!