פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   דייג חוף באילת |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דייג חוף באילת (נקרא 2610 פעמים) |
הדפסה |
|
Shamaka
|
מתעניין
מנותקגיל:
42
|
|
שלום. אני יורד לאילת בתאריכם 6 עד 8 לפברואר.. אשמח לדעת מה העונה עכשיו באילת. מיקום מומלץ לג'ירג'ור יהיה מעולה. טיפים יתקבלו בברכה.
תודה מראש שמקה
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
ברוך הבא חבר  יש עכשיו ברקודות בהמות. מזח ההרודס והחוף הצפוני. בהצלחה!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
שלום. אני יורד לאילת בתאריכם 6 עד 8 לפברואר.. אשמח לדעת מה העונה עכשיו באילת. מיקום מומלץ לג'ירג'ור יהיה מעולה. טיפים יתקבלו בברכה.
תודה מראש שמקה
אהלן, שמקה, ברוך הבא. תרגיש חופשי להציג את עצמך, מאחר וזו הודעתך הראשונה פה בפורום. אילת זה המגרש הביתי אצלי, אשמח לתת קצת הכוונה. אתה מתעניין גם בדיג פיתיונות או רק בז'ירז'ור? כרגע עונה די מתה אצלנו במפרץ, בחורף "העמוק" אנחנו בעיקר מטרגטים ברקודות גדולות, אין הרבה דגי מטרה אחרים כרגע בחוף, למעט תיירים מקריים. את הברקודות מומלץ לחפש בעיקר בחופים הצפוניים, גם בשוברי הגלים וגם בחוף עצמו, בשעות השקיעה והחשיכה. מאחר ומדובר בדגים גדולים וחזקים יחסית, מומלץ לעבוד עם סט מדיום ומעלה, ציוד לייט לא יעבוד מול הבהמות האלה. בשעות הזריחה והבוקר אפשר לשחק באולטרא לייט עם דגים קטנים, או לחפש הפתעות בתעלה המובילה ללגונה. אפשר גם לחפש את הברקודות בזריחה או לעבוד ג'יג, אבל סיכויי התקיפות קטנים. אם תרצה למקד את השאלות יותר, תקבל גם תשובות ממוקדות יותר...
|
|
|
|
Shamaka
|
מתעניין
מנותקגיל:
42
|
|
תודה על התשובה. יש לי סט עם סרגוסה 6000 ומקל עד 60 גרם... יש דמוי מומלץ לברקודות? במידה ותופסים . זה דג מוגן?
אגב... איך דייג מסירה בעונה הזו? יש מי שיוצא ולוקח איתו מזדמנים?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תודה על התשובה. יש לי סט עם סרגוסה 6000 ומקל עד 60 גרם... יש דמוי מומלץ לברקודות? במידה ותופסים . זה דג מוגן?
אגב... איך דייג מסירה בעונה הזו? יש מי שיוצא ולוקח איתו מזדמנים?
ההמלצה שלי לברקודות הסוסות זה טופווטרים, פופרים, סטיקבייטים וכו', בעיקר בעבודה איטית- בינונית. אפשר גם דארטרים ומינואים, רק שבחוף הם מגרדים את הקרקעית ואתה מסתכן באיבוד הדמויים. הברקודה הנפוצה- מפוספסת- לא מוגנת, בצו החדש החליטו להכריז על הברקודה הגדולה- לבנה עם כתמים- מוגנת, ומצפים שכל דייג יהיה גם ביולוג ימי ויזהה בחושך איזה סוג ברקודה תפס
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 02, 2020, 20:46:08 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אם תרצה להצטרף ליציאת דיג בסירה בתשלום, יש חבר שמוציא לטרולינג וג'יג, בסירה מטורפת וציוד ברמה גבוהה מאוד. בסירה יכול להיות מעניין עכשיו, יציאות לטונות ודוראדו בטרולינג, אם פוגשים את הלהקות- כיף גדול
|
|
|
|
Shamaka
|
מתעניין
מנותקגיל:
42
|
|
כן . אני מעוניין ליציאה בתשלום. יש לי ציוד לג'יג וטרולינג..
השאלה אם הוא יוצא הסופש הקרוב. לפני שנה סגרתי עם מישהוא שביטל אותי שעתיים לפני היציאה...
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תרים לו טלפון. אם הוא יסגור איתך, אני לא מאמין שיבטל, אלא אם הים לא מאפשר יציאה. אבי- 0542827414 דבר איתו גם על הציוד, אולי יהיה עדיף לך לעבוד עם ציוד שלו ולא להיגרר עם כל הסטים בשביל יציאה של כמה שעות...
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 02, 2020, 20:42:10 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דרך אגב, אני מעביר את הדיון לפורום ז'ירז'ור, לא נראה לי שהוא שייך לפורום פיתיונות....
|
|
|
|
Shamaka
|
מתעניין
מנותקגיל:
42
|
|
זה אבי לוי. נכון? שמעתי עליו הרבה ורק דברים טובים.
יש מישהוא נוסף חוץ ממנו? במידה ולא יסתדר.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אבי הוא היחיד שאני מכיר, שמוציא בצורה מקצועית, על סירת דיג ספורטיבי אמיתית. יש אחרים, או דייגי פנאי שמחלטרים על הדרך, או סירות מסחריות שהן לא סירות דיג, יאכטות שלא נוח לדוג מהן, שמוציאים גם לשייט משפחתי, גם למסיבות רווקים, וגם אם בא לך לדטג...
|
|
|
|
Shamaka
|
מתעניין
מנותקגיל:
42
|
|
תודה רבה
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
ממליץ על אבי בחור זהב כל פעם באילת כשמתאפשר יוצא איתו אין לך מה לקחת ציוד איתך - אתה תעבוד עם סטלות סלטיגות ומקלות מהשורה הראשונה בעולם  וגם מגוון דמויים שלא מבייש חנות דייג 
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תענוג ל תשובות - אלופים אתם, כל הכבוד
|