פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   שמח לחזור אחרי יותר מחצי שנה העדרות... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שמח לחזור אחרי יותר מחצי שנה העדרות... (נקרא 3103 פעמים) |
הדפסה |
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד שלום לכל החברים, נראה כאילו שנים לא הייתי כאן. למרות שזה "רק" חצי שנה (לערך). התגעגתי מאד למקום, אך ההיעדרות היתה מסיבה שלא היתה כ"כ תלויה בי. זאת היתה סוג של מחלה לא ידועה בעולם הרפואה המערבי שדי נטרלה אותי, וזה עוד בלשון המעטה. אבל תודות לאל, אחרי תקופה לא קלה שעברתי (ועדיין עוד עובר אותה), הייתי אמור לסבול ממנה עוד לשנה הקרובה, אך בזכות תפילות ואנשים טובים המצב החל מאד להשתפר בשבועות האחרונים, ועכשיו המצב הרבה הרבה הרבה יותר טוב. כעת אני חוזר לאט לאט לשגרה. אך לדייג אין עדיין מצב. רפי, אני רוצה לומר לך תודה רבה על כל הטלפונים בהם דרשת בשלומי... זה היה מאד מחמם את הלב, ורק הוכיח לי כמה המקום הזה הוא לא מקום בו אנשים "מתחבאים" מאחורי מסך ומקלדת  יכול לומר בפה מלא שזה כיף לחזור 
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
פליפר
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך שובך אברהם זה זמן רב שהיית חסר ,ולא ידעתי איך לשאול לשלומך ומה קורה איתך קיוויתי להודעת חזרה שלך לשגרה,וכך עשית בתור חבר שמופיע על בסיס קבוע בהודעות הפורום,אין ספק שהעדרותך הורגשה ! מאחל לך בריאות ואריכות ימים,הרבה זמן ים (ככל האפשר מבחינה גיאוגרפית מצידך) והרבה הרבה הודעות תורמות ופוריות 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
בריאות ורק בריאות - מעל הכל  שמח לשמוע שאתה בכיוון הנכון , שרק ימשיך ככה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ברוך שובך ברוך רופא חולים
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד ברוך שובך אברהם זה זמן רב שהיית חסר ,ולא ידעתי איך לשאול לשלומך ומה קורה איתך קיוויתי להודעת חזרה שלך לשגרה,וכך עשית בתור חבר שמופיע על בסיס קבוע בהודעות הפורום,אין ספק שהעדרותך הורגשה ! מאחל לך בריאות ואריכות ימים,הרבה זמן ים (ככל האפשר מבחינה גיאוגרפית מצידך) והרבה הרבה הודעות תורמות ופוריות  תודה רבה, וללא ספק החוסר של החברים מכאן היה מורגש גם לי. בריאות ורק בריאות - מעל הכל  שמח לשמוע שאתה בכיוון הנכון , שרק ימשיך ככה  תודה רבה, אמן ואמן. עכשיו יש לי להשלים הממממממון פערים ברוך שובך ברוך רופא חולים
תודה רבה, וכן למר
|
|
|
|
Max
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
Buri buri vien to papa
|
|
ברוך השב אברהם  עוד לא הספקנו להכיר אני די חדש בפורום .. וכמובן בריאות מעל הכל ,הכי חשוב .
|
|
|
|
|
טוב לשמוע ממך, ברוכים השבים. החלמה מהירה והמון בריאות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מה לעזעזל הולך פה? לפני שבוע ההודעה של צור ועכשיו ההודעה שלך רגע זה פורום בריאות או פורום דיג  אברהם חסרונך באמת הורגש פה בריאות בריאות ורק בריאות ושנזכה לדוח דיג שלך במהרה
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד ברוך השב אברהם  עוד לא הספקנו להכיר אני די חדש בפורום .. וכמובן בריאות מעל הכל ,הכי חשוב . קודם כל תודה רבה. ואת השלב של "לא הכרנו" אז עברנו ברגע זה. ומעכשיו אנחנו כן  טוב לשמוע ממך, ברוכים השבים. החלמה מהירה והמון בריאות.
תודה רבה יפתח, לפני כמה חודשים בדיוק פניתי אליך, כי רציתי להתייעץ אתך בנושא מסוים. מדהים עד כמה שהחיים מקבלים להם ספין מבלי לתכנן מה לעזעזל הולך פה? לפני שבוע ההודעה של צור ועכשיו ההודעה שלך רגע זה פורום בריאות או פורום דיג  אברהם חסרונך באמת הורגש פה בריאות בריאות ורק בריאות ושנזכה לדוח דיג שלך במהרה אלון אחי, קודם כל כן, פורום דייג זה פורום בריאות... זה אותו הדבר. לגבי דוח דייג, יקח עוד קצת זמן. עוד לא מצליח לתפעל את היד כמו שצריך, בגלל שהכתף עוד מחלימה. אבל בע"ה בקרוב. באמת שגם לי החברים כאן היו חסרים.
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
ברוך רופא חולים 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
התגעגנו אברהם כיף שחזרת ורק בריאות
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
טוב שחזרת רק בריאות ! החלמה מהירה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אברהם, ברוך השב אלינו  רק בריאות והחלמה מהירה 
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המון בריאות אברהם, אין ספק שגם ברגעים הקשים טוב שיש את הדייג, שתהיה לנו מוטיבציה להחלים  גיל
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|