בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  מיסים, מ.ע.מ.
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מיסים, מ.ע.מ.  (נקרא 2689 פעמים) הדפסה
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: מיסים, מ.ע.מ.
« הגיב #15 ב- : ינואר 13, 2020, 07:33:34 AM »
נראה כי כולנו ולפחות רובנו, למדנו משהו מהשרשור הזה...
גם אתה מאיר, גם אני, ומניע שעוד הרבה חברים...
חן חן לכל מי שתרם מהידע שלנו בנושא....
וללא ספק יש תובנות -
הראשונה שבהן לברר תמיד מול החנות בחו"ל באמצעות איזו חברת שילוח הם שולחים...

אגב, למרות שככלל אינני מזמין ציוד מחו"ל,
לא מבין איך יש מע"מ על חבילת ציוד של פחות מ:70$,
עד היום סברתי כי לסכום הזה של קנייה - אין מע"מ ומכס...

הגשתי טופס ערעור למכס. טופס שהדאר שלח לי, והודיעו שהם, הדאר, לא אחראים לגביית מיסים. .
חזרו אלי מהמכס בקשו פרטי בנק.
רוצים להחזיר לי 25 ש"ח ,  סתם כך, ללא חישוב, פירוט.
אני עוד מתעקש שייתנו לי פירוט. איך, למה, כמה.
נחכה ונראה.
,ח.

מעניין, המכס עובד בשיטת מצליח  עצבן
מחכה לעדכונים בנושא
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

IP: [ מחובר ]
~@מור@~

אם מחפשים אותי - אני בים ;)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אם מחפשים אותי - אני בים ;)

« הגיב #16 ב- : ינואר 13, 2020, 09:27:23 AM »
אני גם עברתי מסכת עינויים כזו (קובי מכיר ממני נראה לי את הטופס הזה של אי שיחרור) ואמרתי להם שלא יראו ממני שקל ויחזירו לשולח. לקח הרבה זמן אבל הוחזר לשולח (PLAT) שהתכתבתי איתו והסברתי לו עוד מבעוד מועד את העניין וביקשתי שלא יזכה אותי ולא יפזר את המוצרים כי אני עדיין רוצה אותם. עדכנו אותי ברגע שהמשלוח חזר אליהם ולאחר שצירפתי מספר מוצרים נוספים הם חילקו לבקשתי את המשלוח ל2 חבילות שונות שכל אחת מהן פחות מ 75$ ושלחו ב ePacket לבקשתי (מאוד ממליץ. היה מהיר הרבה יותר ונח מאוד. לא להתפתות ל EMS שכביכול בתיאוריה אמור להיות המהיר והבטוח מהשניים במחיר של עוד כמה שקלים בודדים).
אז נכון שיצא ששילמתי פעמיים על משלוח והמתנתי עוד פרק זמן עד שקיבלתי את המוצרים שהזמנתי ואם הייתי משלם את כל המסים הכוזבים (או כמו שאני קורא להם - עמלות ואזלין) הייתי מקבל את המוצרים מהר יותר ובערך האותו מחיר אבל מתוך עיקרון הם לא ירוויחו עלי שקל לשקר שלהם!

נ.ב.
גם הגשתי עירעור לדואר ולמכס שלא הניב כלום מעבר להמתנה של כמה ימים נוספים ותשובות של - אנחנו גובים בצורה חוקית ותקנית...
מאיר

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : ינואר 16, 2020, 11:47:26 AM »
אני גם עברתי מסכת עינויים כזו (קובי מכיר ממני נראה לי את הטופס הזה של אי שיחרור) ואמרתי להם שלא יראו ממני שקל ויחזירו לשולח. לקח הרבה זמן אבל הוחזר לשולח (PLAT) שהתכתבתי איתו והסברתי לו עוד מבעוד מועד את העניין וביקשתי שלא יזכה אותי ולא יפזר את המוצרים כי אני עדיין רוצה אותם. עדכנו אותי ברגע שהמשלוח חזר אליהם ולאחר שצירפתי מספר מוצרים נוספים הם חילקו לבקשתי את המשלוח ל2 חבילות שונות שכל אחת מהן פחות מ 75$ ושלחו ב ePacket לבקשתי (מאוד ממליץ. היה מהיר הרבה יותר ונח מאוד. לא להתפתות ל EMS שכביכול בתיאוריה אמור להיות המהיר והבטוח מהשניים במחיר של עוד כמה שקלים בודדים).
אז נכון שיצא ששילמתי פעמיים על משלוח והמתנתי עוד פרק זמן עד שקיבלתי את המוצרים שהזמנתי ואם הייתי משלם את כל המסים הכוזבים (או כמו שאני קורא להם - עמלות ואזלין) הייתי מקבל את המוצרים מהר יותר ובערך האותו מחיר אבל מתוך עיקרון הם לא ירוויחו עלי שקל לשקר שלהם!

נ.ב.
גם הגשתי עירעור לדואר ולמכס שלא הניב כלום מעבר להמתנה של כמה ימים נוספים ותשובות של - אנחנו גובים בצורה חוקית ותקנית...

תודה על המידע.
מצרף עדכון בעניני:(התקבל מהמכס)

שלום
ערכם  הכולל של הטובין הוא 124.26 יורו  שיעור המס הינו 17% מע"מ ולכן המס שהיית אמור לשלם הוא 82 ₪ + 104.13 ₪ עמלות דואר

25 ₪ הפרש מוחזר לך

בברכה

אליה טל
מחלקת תפ"ג
מכס מרכז
פקס 03-9421736
Marat Matzkin

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0542-143064

« הגיב #18 ב- : ינואר 16, 2020, 12:07:22 PM »

נ.ב.

תודה על המידע.
מצרף עדכון בעניני:(התקבל מהמכס)

שלום
ערכם  הכולל של הטובין הוא 124.26 יורו  שיעור המס הינו 17% מע"מ ולכן המס שהיית אמור לשלם הוא 82 ₪ + 104.13 ₪ עמלות דואר

25 ₪ הפרש מוחזר לך

בברכה

אליה טל
מחלקת תפ"ג
מכס מרכז
פקס 03-9421736

מאיר,
כפי שכתבתי בתחילת הדיון שהמע"מ הינו נטו 17% נטו מסכום הכולל של הטובין ועלות המשלוח גם יחד, וכל השאר "עמלות דואר"....
לידיעתך שטעות בסכום המע"מ מוטל גם על הדואר מכיוון שהם החברה המשלחת והסכום נקבע מ"הגשת המסמכים " שלהם .....

היו לי לא מעט "מאבקים" בסניף הדואר המרכזי בתל אביב מול מנהל המכס דאז,  דוד(הצולע) , לפני הקמת בית המיון במודיעין  קריצה, ויאמר לזכותו שבכל אותם "המאבקים" הוא "הבין" אותי.

מארט  אתה בסדר
עריכה אחרונה: ינואר 16, 2020, 12:08:50 PM על ידי Marat Matzkin
-------------------------------
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for