פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   בוקר חורפי של טוניות ניקוי ובישול |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: בוקר חורפי של טוניות ניקוי ובישול (נקרא 2705 פעמים) |
הדפסה |
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא ידידי יציאה עקיצה מהמעלה הראשונה זכיתם לשלל יפה אקשן והכל בחלון זמנים קצר  המנות נראות פגז מקווה שנתראה בקרוב  תודה מקווה שתתפנה לים קצת
|
-------------------------------
|
|
|
|
אחרי השבוע הסוער הזה ואחרי שהמשלחת האיטלקית חזרה למונטובה המילואים נגמרו היום רק צריך שהצינון יעבור ואז..............  נראה את הדגים צוחקים בקרוב איש יקר 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
אחרי השבוע הסוער הזה ואחרי שהמשלחת האיטלקית חזרה למונטובה המילואים נגמרו היום רק צריך שהצינון יעבור ואז..............  נראה את הדגים צוחקים בקרוב איש יקר  
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
איזה תענוג של פתיחה ליום , עקיצה ב 20 דקות, יופי של טוניות , בתאבון שרגא
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
איזה תענוג של פתיחה ליום , עקיצה ב 20 דקות, יופי של טוניות , בתאבון שרגא
תודה
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אז ככה, בנקודות כדי שלא אשכח: 1. בריין יעזור, אפשר לעשות בריין יבש או בריין רטוב, בכל מקרה עדיף לא להגזים עם המלח ואפשר גם 50/50 מלח וסוכר, כי המלח נוטה להשתלט על הטעם אח"כ. (בסלמון למשל, גם ב 50/50 זה ייצא מלוח מדי, אני עברתי ל 70/30). 2. מעניין יהיה לעשות "לקס" טונית, אני אנסה בפעם הבאה שנתפוס אחת גדולה מספיק. 3. מעשנה ולא מעשנת :-) 4. מעבר לטמפ' החיצונית, מאוד חשוב לבדוק (וכמובן לציין לנו) מה הייתה טמפ' ההוצאה, על מנת לתכנן טמפ' יעד טובה. העישון הוא רק משחק של איזון טמפ'/זמן. מעניין יהיה לעשות את הטוניות גם עם כמה סוגי עצים/שבבים ולראות איזה מתאים לה יותר. יש לי דובדבן שמחכה פה לניסוי הבא. 5. לפני שבוע וחצי מתנו מחום אצלך עם קצר, ועכשיו חרמונית עם קבינה ספוגה... משעשע... 6. פירות הדר לסביצ'ה יכלת למלא שקית אצלי  7.טוב, אין לי באמת 7... אחלה דו"ח ותן מתכון מתומצת לסביצ'ה אלדד מחזיק ממך כמומחה לעישון סוף שבוע האחרון אצלי : עישון סלמון טונית לבנה עופות חזה אוז ואסדו לפי עצות ומתכונים שלך יצאו ללקק את השפתיים. כמובן גם לא נישכח את מד החום האלחוטי שהבאתי בזכות ההצעה שלך ששדרג את המעקב אחרי התקדמות העישון. תודה מכל המשפחה עוזי
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 10, 2020, 00:22:01 AM על ידי Eldad79
|
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
אז ככה, בנקודות כדי שלא אשכח: 1. בריין יעזור, אפשר לעשות בריין יבש או בריין רטוב, בכל מקרה עדיף לא להגזים עם המלח ואפשר גם 50/50 מלח וסוכר, כי המלח נוטה להשתלט על הטעם אח"כ. (בסלמון למשל, גם ב 50/50 זה ייצא מלוח מדי, אני עברתי ל 70/30). 2. מעניין יהיה לעשות "לקס" טונית, אני אנסה בפעם הבאה שנתפוס אחת גדולה מספיק. 3. מעשנה ולא מעשנת :-) 4. מעבר לטמפ' החיצונית, מאוד חשוב לבדוק (וכמובן לציין לנו) מה הייתה טמפ' ההוצאה, על מנת לתכנן טמפ' יעד טובה. העישון הוא רק משחק של איזון טמפ'/זמן. מעניין יהיה לעשות את הטוניות גם עם כמה סוגי עצים/שבבים ולראות איזה מתאים לה יותר. יש לי דובדבן שמחכה פה לניסוי הבא. 5. לפני שבוע וחצי מתנו מחום אצלך עם קצר, ועכשיו חרמונית עם קבינה ספוגה... משעשע... 6. פירות הדר לסביצ'ה יכלת למלא שקית אצלי  7.טוב, אין לי באמת 7... אחלה דו"ח ותן מתכון מתומצת לסביצ'ה אלדד מחזיק ממך כמומחה לעישון סוף שבוע האחרון אצלי : עישון סלמון טונית לבנה עופות חזה אוז ואסדו לפי עצות ומתכונים שלך יצאו ללקק את השפתיים. כמובן גם לא נישכח את מד החום האלחוטי שהבאתי בזכות ההצעה שלך ששדרג את המעקב אחרי התקדמות העישון. תודה מכל המשפחה עוזי וואו, איזה כיף לשמוע, עשית לי את הסופ"ש - שלח תמונות והזמנות 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
 |
|
|
אז ככה, בנקודות כדי שלא אשכח: 1. בריין יעזור, אפשר לעשות בריין יבש או בריין רטוב, בכל מקרה עדיף לא להגזים עם המלח ואפשר גם 50/50 מלח וסוכר, כי המלח נוטה להשתלט על הטעם אח"כ. (בסלמון למשל, גם ב 50/50 זה ייצא מלוח מדי, אני עברתי ל 70/30). 2. מעניין יהיה לעשות "לקס" טונית, אני אנסה בפעם הבאה שנתפוס אחת גדולה מספיק. 3. מעשנה ולא מעשנת :-) 4. מעבר לטמפ' החיצונית, מאוד חשוב לבדוק (וכמובן לציין לנו) מה הייתה טמפ' ההוצאה, על מנת לתכנן טמפ' יעד טובה. העישון הוא רק משחק של איזון טמפ'/זמן. מעניין יהיה לעשות את הטוניות גם עם כמה סוגי עצים/שבבים ולראות איזה מתאים לה יותר. יש לי דובדבן שמחכה פה לניסוי הבא. 5. לפני שבוע וחצי מתנו מחום אצלך עם קצר, ועכשיו חרמונית עם קבינה ספוגה... משעשע... 6. פירות הדר לסביצ'ה יכלת למלא שקית אצלי  7.טוב, אין לי באמת 7... אחלה דו"ח ותן מתכון מתומצת לסביצ'ה אלדד מחזיק ממך כמומחה לעישון סוף שבוע האחרון אצלי : עישון סלמון טונית לבנה עופות חזה אוז ואסדו לפי עצות ומתכונים שלך יצאו ללקק את השפתיים. כמובן גם לא נישכח את מד החום האלחוטי שהבאתי בזכות ההצעה שלך ששדרג את המעקב אחרי התקדמות העישון. תודה מכל המשפחה עוזי וואו, איזה כיף לשמוע, עשית לי את הסופ"ש - שלח תמונות והזמנות  הזמנות זה תמיד טוב
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]