פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
   קציצות דגים |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קציצות דגים (נקרא 3670 פעמים) |
הדפסה |
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
בהמשך לסרט התפיסה, ניקוי ובישול שלי מ כאן המצרכים:500 גרם דג מפולט. 1 בצל בינוני מגורד בפומפיה וסחוט. 1 תפוח אדמה בינוני מגורד וסחוט. 1 שן שום מגורדת דק/קצוצה. חופן פטרוזיליה קצוצה 1 כף מחוקה קמח מצה/פרורי לחם 1 ביצה תבלינים1/4 כפית מלח פלפל שחור לפי הטעם פפריקה מתוקה כמון אופן ההכנה:- לקצוץ את הדג עם הסכין לחתיכות קטנות - להוסיף את הביצה + בצל + תפוח אדמה + פטרוזיליה + קמח מצה + שום + תבלינים. - לערבב את הכל בקערה - לטעום חתיכה ולתקן את התבלון. - להכין קציצות מהתערובת. - לשים במקרר למשך חצי שעה - ניתן לצלות על מנגל או מחבת פסים משומנת מעט או מחבת רגילה עם שמן כ 3 דקות מכל צד. - ניתן להגיש עם פירה או להוסיף לרוטב עגבניות
|
-------------------------------
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
ניסיתי, יצא מעולה. אחרי זה בישלתי רוטב עגבניות (טוב נו, היא בישלה לי) וערבבתי. היה מעולה.
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
ניסיתי, יצא מעולה. אחרי זה בישלתי רוטב עגבניות (טוב נו, היא בישלה לי) וערבבתי. היה מעולה.
שמח לשמוע תוסיף את המתכון לרוטב העגבניות שלה
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
שרגא, מתכון ששווה לנסות רק תיקון קטן... לא טועמים עם ביצה חיה, ניתן לטעום לפני הביצה ואחרי שרואים שהטעם טוב, מוסיפים את הביצה. היום בגלל ריבוי הסלמונלה וחיידקים אחרים אין לאכול ביצה חיה ! גם לא לשטוף ביצה והמקפידים גם לא אוכלים ביצה עין וכו'. טיפ קטן לקיבה שקטה 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
המתכון נשמע מעולה ואני בהחלט מתכוון לבדוק אותו בהקדם האפשרי ובעיקר לבחון אותן על הילדים שלי, שלא מוכנים לאכול קציציות של דג לבן לצערי, אולי בגלל שהטונית יותר בשרית לא תהיה להם בעיה איתה (הם כן אוכלים טונית נאה וצרובה, אז יש סיכוי טוב לקציצה). כל מה שצריך עכשיו זה טונית ספייר, ואם לא אז אולי אנסה עם סקיפג'ק.... תודה על השיתוף!
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
המתכון נשמע מעולה ואני בהחלט מתכוון לבדוק אותו בהקדם האפשרי ובעיקר לבחון אותן על הילדים שלי, שלא מוכנים לאכול קציציות של דג לבן לצערי, אולי בגלל שהטונית יותר בשרית לא תהיה להם בעיה איתה (הם כן אוכלים טונית נאה וצרובה, אז יש סיכוי טוב לקציצה). כל מה שצריך עכשיו זה טונית ספייר, ואם לא אז אולי אנסה עם סקיפג'ק.... תודה על השיתוף!
סקיפ ג'ק יכול להיות מעניין . צריך רק לתפוס אחד קודם  בהצלחה
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא, מתכון ששווה לנסות רק תיקון קטן... לא טועמים עם ביצה חיה, ניתן לטעום לפני הביצה ואחרי שרואים שהטעם טוב, מוסיפים את הביצה. היום בגלל ריבוי הסלמונלה וחיידקים אחרים אין לאכול ביצה חיה ! גם לא לשטוף ביצה והמקפידים גם לא אוכלים ביצה עין וכו'. טיפ קטן לקיבה שקטה  עד היום לא קרה לי כלום  בתור ילד, הייתי שותה לפעמים ביצה חיה עם קצת מלח
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
שרגא, מתכון ששווה לנסות רק תיקון קטן... לא טועמים עם ביצה חיה, ניתן לטעום לפני הביצה ואחרי שרואים שהטעם טוב, מוסיפים את הביצה. היום בגלל ריבוי הסלמונלה וחיידקים אחרים אין לאכול ביצה חיה ! גם לא לשטוף ביצה והמקפידים גם לא אוכלים ביצה עין וכו'. טיפ קטן לקיבה שקטה  עד היום לא קרה לי כלום  בתור ילד, הייתי שותה לפעמים ביצה חיה עם קצת מלח בתור ילד גם לא לקחת חיסון לשפעת..... העולם נעשה רע יותר משנה לשנה ברור שלא כל פעם שתאכל ביצה תקבל סלמונלה - פשוט המלצת משרד הבריאות היא להימנע כדי להפחית את הסיכון.
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא, מתכון ששווה לנסות רק תיקון קטן... לא טועמים עם ביצה חיה, ניתן לטעום לפני הביצה ואחרי שרואים שהטעם טוב, מוסיפים את הביצה. היום בגלל ריבוי הסלמונלה וחיידקים אחרים אין לאכול ביצה חיה ! גם לא לשטוף ביצה והמקפידים גם לא אוכלים ביצה עין וכו'. טיפ קטן לקיבה שקטה  עד היום לא קרה לי כלום  בתור ילד, הייתי שותה לפעמים ביצה חיה עם קצת מלח בתור ילד גם לא לקחת חיסון לשפעת..... העולם נעשה רע יותר משנה לשנה ברור שלא כל פעם שתאכל ביצה תקבל סלמונלה - פשוט המלצת משרד הבריאות היא להימנע כדי להפחית את הסיכון. ידוע
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
סקיפ ג'ק יכול להיות מעניין . צריך רק לתפוס אחד קודם  בהצלחה אצלנו במפרץ זה פחות בעיה... עכשיו זו העונה שלהם וכשפוגשים את הלהקה הם נתפסים יפה מאוד. "אלבקור אילתי" 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
סקיפ ג'ק יכול להיות מעניין . צריך רק לתפוס אחד קודם  בהצלחה אצלנו במפרץ זה פחות בעיה... עכשיו זו העונה שלהם וכשפוגשים את הלהקה הם נתפסים יפה מאוד. "אלבקור אילתי"  חחח תהנו איתם הם אחלה לשימורים 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נשמע לא קשה מידי להכנה ודי פשוט - כמו שאני אוהב... ואם אלדד טעם ויצא לו טוב - זה בכלל חותמת של "טעים מאוד"  בהחלט על הכוונת, מתכוון לנסות 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שרגא, מתכון ששווה לנסות רק תיקון קטן... לא טועמים עם ביצה חיה, ניתן לטעום לפני הביצה ואחרי שרואים שהטעם טוב, מוסיפים את הביצה. היום בגלל ריבוי הסלמונלה וחיידקים אחרים אין לאכול ביצה חיה ! גם לא לשטוף ביצה והמקפידים גם לא אוכלים ביצה עין וכו'. טיפ קטן לקיבה שקטה  עד היום לא קרה לי כלום  בתור ילד, הייתי שותה לפעמים ביצה חיה עם קצת מלח בתור ילד גם לא לקחת חיסון לשפעת..... העולם נעשה רע יותר משנה לשנה ברור שלא כל פעם שתאכל ביצה תקבל סלמונלה - פשוט המלצת משרד הבריאות היא להימנע כדי להפחית את הסיכון. בקטע של הביצה - לגמרי עם מור! גם אני בתור ילד אכלתי הרבה "ביצה רכה" - ביצה חיה עם מלח... ולא כל אכילת ביצה חיה תביא סלומונלה... אך ההסתברות בהחלט קיימת.... וצריך לזכור: כשהיינו ילדים לא היו תקשורת ומודעות, לדעתי הרבה חטפו אז הרעלות קייבה וכמה הלכו לעולמם בגלל הביצה הרכה עם הסלומונלה, רק שלא ממש ידעו ממה וגם לא ממש פורסם...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]