Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
צר לי לבשר, שהתחילו התקלות... חבר ראשון דיווח שקיבל רישיון אישי ללא מפרץ אילת (למרות שהוא דג רק במפרץ אילת...). אני לא אהיה מופתע אם גם השנה תהיה "תקלת מחשב" 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
קיבלתי ושילמתי באתר מקווה שישלחו את הרישיונות חתומים במהרה בבלסטיק שיתאים לים.
עוזי
מספיק ששילמת ברמת העקרון כי הפקחים מבקשים ת"ז ובודקים במערכת שלהם אבל אם נפלת על פקח "שמגדיל ראש" בגלל עודף מוטיבציה אכלת אותה וכבר היו מקרים
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 12, 2019, 17:14:02 PM על ידי (אלון)
|
|
-------------------------------
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שלי ושל הסערה הגיעו השבוע בשלום. מצאו צבי חלופי  שולמו באינטרנט
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בשעה טובה גם שלי הגיע אתמול. אני מקווה שגם הרשיון פלסטיק ימצא את דרכו בשנה.
ראיתי שפרסמו טיוטה של הצעה לרשיון דייג תירותי, עבור בעלי סירות שמוציאים קבוצות דייגים בתשלום. אבל מה עם רשיון יומי/שבועי למקרה של חבר או אורח מחו"ל שרוצים להצטרף באופן חד פעמי לדייג מהסירה? מישהו יודע אם יש תכנון בכיוון הזה?
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בשעה טובה גם שלי הגיע אתמול. אני מקווה שגם הרשיון פלסטיק ימצא את דרכו בשנה.
ראיתי שפרסמו טיוטה של הצעה לרשיון דייג תירותי, עבור בעלי סירות שמוציאים קבוצות דייגים בתשלום. אבל מה עם רשיון יומי/שבועי למקרה של חבר או אורח מחו"ל שרוצים להצטרף באופן חד פעמי לדייג מהסירה? מישהו יודע אם יש תכנון בכיוון הזה?
למרבה הצער, אגף הדיג כבר הודיעו מראש שהשנה לא יהיו רישיונות פלסטיק. למה? אלוהים יודע, כנראה שגם בלי זה הם מרגישים שיש תמורה בעד האגרה. לעניין רישיונות זמניים, ההצעה שאתה מדבר עליה היא פנטסטית ולכן לא נראה שתתקיים בעתיד הנראה לעין במדינת ה"בוא ננפץ לך את הפנטזיה" המוכרת יותר בתור ישראל... גם במתווה הדיג התיירותי יש מיליון מגבלות מרתיחות, אבל מודל סתם כמו בכל העולם, כזה של "כנס לחנות או לאינטרנט וצא עם רישיון דיג משולם לשבוע" לא נראה שהם בכלל שוקלים לקדם. חלם, כבר אמרנו?!
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 14, 2019, 18:45:12 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
אבל מה עם רשיון יומי/שבועי למקרה של חבר או אורח מחו"ל שרוצים להצטרף באופן חד פעמי לדייג מהסירה? מישהו יודע אם יש תכנון בכיוון הזה?
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 14, 2019, 20:00:47 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
באסה שלא ניתן גם להגיש בקשה לרישיון חדש דרך האינטרנט. מאיפה לעזאזל אני מוצא עכשיו מקום שעושה תמונות פספורט??? 
|
|
|
|
|
|
באסה שלא ניתן גם להגיש בקשה לרישיון חדש דרך האינטרנט. מאיפה לעזאזל אני מוצא עכשיו מקום שעושה תמונות פספורט???  בוא לרחובות. יש את אחרון המוהיקנים בבניין משרד הפנים/בית הדין הרבני, בקומת הקרקע. ואפרופו, בכל סטודיו לצילום יעשו לך תמונות פספורט. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 15, 2019, 20:58:43 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
להבדיל ממכם הלכתי ושילמתי בדואר חשבתי לעצמי איך אני יוכיח לפקח ששילמתי? אם צילמתי בטלפון והלך הטלפון? אם צילמתי ומחקתי בטעות? ויש עוד הרבה אם ככה יש לי את חותמת הדואר על הרישיון ובזה זה נגמר לא צריך להוכיח שום הודעת תשלום ואין כמו דיו על גבי נייר והנה לפני 5 דקות קיבלתי הודעה מאגף הדיג
" יש לשמור הוכחת תשלום בצמוד לרשיון" ובנוסף כדי להקשות ולעכב לדייגים את הדיג עם עוד ועוד טפסים והוכחות הם גם לא ינפקו רשיונות קשיחים
המלצה שלי למי שעדיין לא שילם לכו לדואר ותשלמו רגיל זה יחסוך לכם זמן בבדיקת הרשיונות באמצע הדיג וימנע אי נעימויות במידה ותיעלם לכם הודעת התשלום
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2019, 20:26:22 PM על ידי (אלון)
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
אני שילמתי בדואר בדיוק בגלל הסיבה הזו
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
הקידמה עדיין לא הגיעה במלואה אז אפשר לשלם באינטרנט ביג דיל קשה מאוד לצייד את הפקחים בטבלט שיבדקו רשיונות לפי תעודת זהות בקיצור עשו שירות דוב במקום שירות טוב
|
|
|
|
|
אפשר כבר להגיש בקשות לרשיון חדש ל2020 או שעדיף לחכות לתחילת השנה?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אפשר כבר להגיש בקשות לרשיון חדש ל2020 או שעדיף לחכות לתחילת השנה?
חבל על הזמן, תגיש וכמה שיותר מהר
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|