פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   חכות של MAD MOUSE מאליאקספרס |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חכות של MAD MOUSE מאליאקספרס (נקרא 3206 פעמים) |
הדפסה |
|
|
היי, פתחתי שרשור נוסף לגבי ציוד לדיג חדש מסירה אך לא קיבלתי תשובות כל כך אז אני אמקד את השאלה. אני רוצה סט ראשון לדיג מסירה. הצלחתי להתארגן על רולר דאיווה BG 3000. לגבי החכה קיבלתי המלצה ממישהו שאני סומך עליו לקחת חכה של MAD MOUSE מאליאקספרס, בתור סט ראשון ולא יקר. הבחור טוען שאלו חכות די חזקות. טוען שאין לו נסיון איתן אך שמע המלצות מכמה אנשים. בנוסף יש עליהן ביקורות טובות באתר. הייתי שמח לקבל חוות דעת על המקל הזה. בנוסף שאלה, האם אפשר לדוג בולוס עם חכת גיג של סירה?
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפי הנתונים המוצהרים MAD MOUSE נראים טוב בכל מיני חכות. אבל החכות שראיתי גם מגיעות במחירים שכבר עדיף לדעתי לקנות בארץ. יש לך חכות גיג של בלאק הול החל מ 300 ש"ח, ומייגור קראפט סולפרה ב 500. ואתה יכול ללכת לחנות להרגיש אותן ביד. לגבי דייג בולוס, אפשר עם כל חכה (אפשר גם עם חוט ביד  ). רצוי שתהייה מעט גמישה בשביל ההנאה. אם המטרה היא סרגוסים, פרידות וכולי, אתה יכול לקנות בכל חנות חכה פשוטה ב 100 שקל. גיל
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 09, 2019, 08:56:27 AM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
היי, פתחתי שרשור נוסף לגבי ציוד לדיג חדש מסירה אך לא קיבלתי תשובות כל כך אז אני אמקד את השאלה. אני רוצה סט ראשון לדיג מסירה. הצלחתי להתארגן על רולר דאיווה BG 3000. לגבי החכה קיבלתי המלצה ממישהו שאני סומך עליו לקחת חכה של MAD MOUSE מאליאקספרס, בתור סט ראשון ולא יקר. הבחור טוען שאלו חכות די חזקות. טוען שאין לו נסיון איתן אך שמע המלצות מכמה אנשים. בנוסף יש עליהן ביקורות טובות באתר. הייתי שמח לקבל חוות דעת על המקל הזה. בנוסף שאלה, האם אפשר לדוג בולוס עם חכת גיג של סירה?
צביקה , אני עם MADMOUSE לרולר שוכב , אבל עם טבעות מסתובבות , ככה שהחוט יוצא כמו ברולר ספין. אני מאוד אוהב אותה , חזקה מאוד , לפחות לא נשברה אחרי 20 דקות ריב עם כריש זו החכה
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
צביקה , אני עם MADMOUSE לרולר שוכב , אבל עם טבעות מסתובבות , ככה שהחוט יוצא כמו ברולר ספין. אני מאוד אוהב אותה , חזקה מאוד , לפחות לא נשברה אחרי 20 דקות ריב עם כריש זו החכהזו כבר המלצה טובה 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
כשכבר יש המלצה מניסיון אישי, יש על מה לדבר. אני ממליץ לך לעשות השוואה בין המקל המדובר לבין מקלות מהחברות היותר מוכרות, ראש בראש במגוון הפרמטרים ולא רק המחיר. אם בסוף בשקלול הוא ניצח- מעולה, אם פחות- תוסיף כמה גרושים בשביל הראש השקט... נכון שאם המקל עלה 300 והחזיק שנתיים, הוא עשה את שלו מצויין, אבל אם יש לי מקל שאני מבסוט ממנו, אני לא רוצה שהוא יחזיק לי רק שנתיים, ואם יש לי מקל שאני לא מבסוט ממנו, אני לא רוצה לצאת איתו לים כל פעם ולהינות פחות, אבל לומר לעצמי שחסכתי 200 שקלים....
|
|
|
|
|
כשכבר יש המלצה מניסיון אישי, יש על מה לדבר. אני ממליץ לך לעשות השוואה בין המקל המדובר לבין מקלות מהחברות היותר מוכרות, ראש בראש במגוון הפרמטרים ולא רק המחיר. אם בסוף בשקלול הוא ניצח- מעולה, אם פחות- תוסיף כמה גרושים בשביל הראש השקט... נכון שאם המקל עלה 300 והחזיק שנתיים, הוא עשה את שלו מצויין, אבל אם יש לי מקל שאני מבסוט ממנו, אני לא רוצה שהוא יחזיק לי רק שנתיים, ואם יש לי מקל שאני לא מבסוט ממנו, אני לא רוצה לצאת איתו לים כל פעם ולהינות פחות, אבל לומר לעצמי שחסכתי 200 שקלים....
אתה צודק לגמרי אבל ההנחה של הממליץ הייתה בגלל שאני חסר נסיון לחלוטין בדיג מסירה עדיף בתור מקל ראשון לקחת משהו סביר ובעתיד להשתדרג אם זה יהיה קבוע. הצבתי סכום יותר גבוה אבל אני לא אתנגד לחסוך. לך תדע עוד אצא פעם ראשונה ואחטוף מחלת ים.  או שבכלל לא אוהב את סגנון הדיג.
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אתה צודק לגמרי אבל ההנחה של הממליץ הייתה בגלל שאני חסר נסיון לחלוטין בדיג מסירה עדיף בתור מקל ראשון לקחת משהו סביר ובעתיד להשתדרג אם זה יהיה קבוע. הצבתי סכום יותר גבוה אבל אני לא אתנגד לחסוך. לך תדע עוד אצא פעם ראשונה ואחטוף מחלת ים.  או שבכלל לא אוהב את סגנון הדיג. לאכול משהו קטן שאתה יוצא מהבית בהגעה לחוף חצי כדור טרבמין לפחות שהיציאה הראשונה תלך חלק
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ו... ביציאה הראשונה, קח סט מחבר... לא הייתי קונה סט ג'יג אם לא יצאת לג'יג מעולם. אולי לא תתחבר לדיג מסירה, אולי מחלת ים, אולי העבודה בג'יג תכאיב לך בגב או בכתפיים... מכיר את ההתלהבות מלקנות ציוד חדש, חכה עוד שבוע שבועיים ותתנסה...
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ו... ביציאה הראשונה, קח סט מחבר... לא הייתי קונה סט ג'יג אם לא יצאת לג'יג מעולם. אולי לא תתחבר לדיג מסירה, אולי מחלת ים, אולי העבודה בג'יג תכאיב לך בגב או בכתפיים... מכיר את ההתלהבות מלקנות ציוד חדש, חכה עוד שבוע שבועיים ותתנסה...

|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ניתנו כאן תגובות די ממצות ומכל הכיוונים... מאוד התחברתי לתגובות של גיל וקובי - לגמרי מחזיק באותה גישה... יחד עם זאת - המלצה חיובית של חבר פורום שהתנסה ובוודאי אם זה זוהר - מבחינתי זה בינגו. השאלה צביקה, מה הוא סגנון הדיג שאתה מתכוון לנסות בתחילת הדרך? בנוסף שאלה, האם אפשר לדוג בולוס עם חכת גיג של סירה?
התשובה היא כן, אך הרבה יותר מדויק וממצה זה מה שרשם לך גיל. עם זאת וככל שכוונת למקל שישמש בשני הסגנונות, שים לב שמשקלי הג'יג של המקל יתאימו לסגנון הבולוס אליו אתה מכוון... ובכל מקרה בו הבולוס היה מתבצע על קרקעית סלעית - הייתי כנראה משתמש ברולר שונה לכל סגנון (בהנחה שלג'יג הייתי שם חוט בד איכותי)
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
אני גם עם חכה שלהם ואפילו קניתי עוד אחת חכה מדהימה עם מחיר מצחיק מאד יש לה כבר כמה טסטים טובים בים
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נו צביקה, מה בסוף? קנית את המקל המדובר? אני גם עם חכה שלהם ואפילו קניתי עוד אחת חכה מדהימה עם מחיר מצחיק מאד יש לה כבר כמה טסטים טובים בים
ההמלצה של זוהר + ההמלצה שלך = עשיתם לי חשק לקנות כזו לעצמי.....
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 29, 2019, 15:40:18 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
נו צביקה, מה בסוף? קנית את המקל המדובר? אני גם עם חכה שלהם ואפילו קניתי עוד אחת חכה מדהימה עם מחיר מצחיק מאד יש לה כבר כמה טסטים טובים בים
ההמלצה של זוהר + ההמלצה שלך = עשיתם לי חשק לקנות כזו לעצמי..... מחכה שהרשיון החדש שלי יגיע ומיד אזמין לעצמי אחת. (המשלוח בפדקס אז יקח מהר מאוד) תשודך לדאיווה BG 4000 שנח אצלי במחסן לבינתיים עד שאקנה משהו מתאים יותר.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ההמלצה של זוהר + ההמלצה שלך = עשיתם לי חשק לקנות כזו לעצמי..... מחכה שהרשיון החדש שלי יגיע ומיד אזמין לעצמי אחת. (המשלוח בפדקס אז יקח מהר מאוד) תשודך לדאיווה BG 4000 שנח אצלי במחסן לבינתיים עד שאקנה משהו מתאים יותר. בהצלחה צביקה...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]