בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  old school baby- חזרה למקורות (עודכנה תפיסה נוספת)
עמודים: 1 2 3 [4] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: old school baby- חזרה למקורות (עודכנה תפיסה נוספת)  (נקרא 9680 פעמים) הדפסה
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: old school baby- חזרה למקורות (עודכנה תפיסה נוספת)
« הגיב #45 ב- : פברואר 26, 2020, 19:31:26 PM »
האמת קובי , גם אני רק עכשיו נפלתי על הדו"ח המצויין הזה 

והאמת שדי הופתעתי שלא עלו מהנקודה הזו יותר דוחות.

אני רק 400 ק"ג מאילת אבל מכיר את הנקודה הזו יופי (אל תפנו אלי , לא תקבלו אותה  ).

נקודה מאוד קטנה למקסימום 2 אנשים.

ראיתי שם לא פעם לברקים מטיילים באיזור ואני יכול לומר לך בלי לנסות לדוג אותם שם

שמדובר בדג מאודדדדד חשדן על גבול האפתי לכל מה שמתרחש סביבו.

להוציא לברק בנקודה הזו צריך לגעת כבר באומנות ואם הוצאת כבר את השני

אז זה ברמה של רב אומן.

אני מציע לכל מי שחושב לנסות לברקים בנקודה והוא לא מהאיזור של העיר אילת - לוותר !

חבל על הזמן שלכם , עדיף לנסות טוניות , פלמידות , ברקודות ועוד..

הסיכוי הרבה יותר גבוה לתפיסה.

עלית פה על פואנטה, אבי, שקשורה לכותרת של הדו"ח...
הדו"ח נקרא חזרה למקורות, כי כשרק התחלתי לז'רז'ר, הייתי פוקד את הנקודה הזו המון בחיפוש אחרי הלברקים, ודגתי שם כמה וכמה כאלה. בזמנו לא שלטתי בג'יג, ובעיקר דגתי עם סיליקונים ומינואים. חוויתי הרבה אכזבות בים הפתוח, וגם הפסד צורם מול דג חזק מאוד, ולעומת זאת את הלברקים שם למדתי, הצלחתי לדוג אותם מדי פעם, ההצלחות בתחילת הדרך מאוד מדרבנות, וכמובן שגם עצם החזרה הביתה עם דג טרי...
במשך השנים התרחקתי משם, גם כי חיפשתי אתגרים אחרים, דגים גדולים שיודעים לרוץ ולא מתמסרים בקלות, וגם כי התמקדתי בציוד למשקלי זריקה גבוהים יותר, והסטים הכבדים היו לא רלוונטים לז'אנר. לפני כחצי שנה קניתי סט אולטרא לייט כדי להרחיב את הרצועה, וגם כדי להינות מריצות ואדרנלין גם בעונות בהן הדגים הגדולים לא בשטח...
הלברק באילת מאוד מאתגר, מצריך למידה של דפוסי הטריפה שלו, מה התנאים המועדפים עליו ומה הטכניקה היעילה לטירגוט שלו, הוא דורש דיוק ומקצועיות, ואם תגיע בזמן הלא נכון, הוא יצחק לך בפרצוף, יעבור בזילזול ליד הדמוי שלך, ולא משנה מה תעשה- לא יתקוף.
אחרי פירסום הדו"ח שלפתי שם עוד 2-3 לברקים, אבל לא ראיתי טעם למחזר בדוחות נוספים, וכבר נדדתי הלאה מהנקודה, כדי לחפש את האתגר הבא, שלא ישעמם....
 IP: [ מחובר ]
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #46 ב- : פברואר 26, 2020, 19:45:04 PM »
בס"ד

טוב, אני גם לא ראיתי את הדו"ח כשעלה (אבל לי יש על כך פתק תירוץ מההורים  מוציא לשון)

ללא ספק דו"ח משובח. אולי יעלה את המוטיבציה לכל אלו האילתיים שנכשלו בעבר, וינסו לדוג את הדג הזה שוב.
דו"ח מאד מלמד, ואני יודע שאם הייתי אילתי הייתי הולך למקום בשביל לנסות וללמוד ולהתמקצע בזה.

אני רואה בדוח הזה יתרון גדול מאד - דווקא בגלל המיקוד שלו. כלומר הרבה פעמים רואים דוחות שנרשם בסופו של דבר רק מה שהצליח - מבלי להסביר מה שגרם להצלחה (ויכול להיות שאולי הדייג בעצמו לא ידע - מזל).
מהגם שלפעמים כותבים דברים בסגנון של "ניסיתי כמה דמויים שונים" או כל מיני וריאציות שונות לזה.

כאן קראתי והצלחתי איכשהו להבין את מה שאתה רואה מעל פני המים, ובעקבות זאת מה ניסית, מה לא הצליח,  ואיך הגבת אליהם בזמן אמת עד לתפיסה המיוחלת.
שאפו קובי. אין ספק שלמדתי ממך דבר גדול היום - ואני משוכנע שאני עוד יחזור לדו"ח הזה לקרוא אותו שוב בשעת השין.  אתה בסדר
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
Moratias2906

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #47 ב- : נובמבר 21, 2020, 16:10:40 PM »
דוח מרשים ויפה תודה על השיתוף ובתאבון !
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 3 [4] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!