פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   old school baby- חזרה למקורות (עודכנה תפיסה נוספת) |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: old school baby- חזרה למקורות (עודכנה תפיסה נוספת) (נקרא 9698 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שיגעת את הלברק שיגעת  איזה יופי של יציאה לדג ספציפי עם תוצאות יפות מאוד,רואים שאתה מכיר את הדג היטב ועשית לו ביהס,תמיד נהנה מהדוחות מהגיזרה שלך, והילד שמבסוט מהדג שאבא הביא שווה המון, כמו שעשית עבודה לא מסודרת ולא מונוטונית עם טוויצים או משיכות מופרעות וברקסים סוחטות תקיפות לברק בים שקוף ורגוע המשך הצלחות תותח  תודה איש יקר. קומפלימנטים כאלה ממך זה....  תמיד חייבים להתאים את עצמנו לתנאים ולהתנהגות הדג, אחרת נחזור הביתה בידיים ריקות... לגבי הילד, אני כבר מזהה שהוא דייג לעתיד, משתגע מהדגים שמגיעים הביתה, יש לו כבר צעצועי דיג וגם קצת עודפים משלי עוברים אליו- דמויים שנשברה להם הכפית, או כאלה שלא הצליחו לשכנע אותי ביעילותם, רולר סיני שקיבלתי לתיקון מחבר ונמצא שמצבו לא מצדיק את המאמץ, ועוד....  יקח קצת זמן, אבל ביום מן הימים הוא ישים אותי בכיס הקטן, אם רק נשכיל להשאיר משהו בים גם בשבילו... הזמן עובר מאוד מהר קובי ,לא מספיקים לקלוט שיש לנו ילד והוא כבר הופך לנער ואז לגבר ויביא לאימא דגים לארוחה והוא יהפוך לפרטנר הכי טוב שלך לדייג  רק שתזכו לבריאות והנאה אחד מהשני לשנים רבות וארוכות.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2019, 16:32:36 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
העיקר שיש לך מוצץ ללברק  קשקשן עלק עבר שבוע בלי ים.. לצערי לא צילמתי כדי להוכיח אחרת 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
העיקר שיש לך מוצץ ללברק  קשקשן עלק עבר שבוע בלי ים.. לצערי לא צילמתי כדי להוכיח אחרת  חוצפן, נפגשנו בחמישי, היום יום רביעי, מבחינתי זה שבוע! אתה פותח עליי עיניים??? 
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
חוצפן, נפגשנו בחמישי, היום יום רביעי, מבחינתי זה שבוע! אתה פותח עליי עיניים???  טוב נו... חס וחלילה פותח עיניים, מיצר על זה שלא יצא לנו להפגש עוד ולא עשינו אפילו תמונה 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
קובי, אחלה לברק ליציאה בקטנה  , אבל כבודו במקומו מונח לדו"ח נפרד 
|
-------------------------------
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דגים, ותענוג של דו"ח. מתמצת בצורה הטובה ביותר את המשמעות של דייג לברקים. גם בים התיכון זו מלחמת מוחות, ומסתבר שבאילת היתרון הוא לצד הדגים  ולא פחות מהדו"ח עצמו, נהנתי לקרוא את התגובות והתשובות שלך. כל הכבוד ותודה, גיל
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 19, 2019, 09:56:21 AM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
ליגה אח יקר 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תודה רבה, חברים, על כל המחמאות. אני תמיד שמח לשתף, לטעמי זו המהות בפורום. לא מאמין ב"סודות" בדיג- הים לא שלי, הדגים לא שלי, וגם הטכניקה והשיטות הן לא שלי... במשך השנים הפקתי המון תובנות מהדוחות פה, בין היתר, וגם מקריאה באתרים מהארץ והעולם, צפיה בסירטונים וגם מאנשים אחרים בשטח. אם מישהו יקח 2 משפטים מהדו"ח שלי ויחזור בזכותם הביתה עם דג- זכיתי ובענק!
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 19, 2019, 20:49:47 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
איזה דו"ח עם רמת פירוט של מקצוען, כל הכבוד ממש תענוג
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דווח דייג שבעולם  אחלה דגים אחלה ארוחות ערב ושיחקתה אותה עים העקיצה של הדג השני 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה רבה, חברים, על כל המחמאות. אני תמיד שמח לשתף, לטעמי זו המהות בפורום. לא מאמין ב"סודות" בדיג- הים לא שלי, הדגים לא שלי, וגם הטכניקה והשיטות הן לא שלי... במשך השנים הפקתי המון תובנות מהדוחות פה, בין היתר, וגם מקריאה באתרים מהארץ והעולם, צפיה בסירטונים וגם מאנשים אחרים בשטח. אם מישהו יקח 2 משפטים מהדו"ח שלי ויחזור בזכותם הביתה עם דג- זכיתי ובענק!
מה עוד אפשר לומר אחרי הדברים האלו.... 
|
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
עושה לי חשק להתחיל לזרזר בים חחחח אהבתי את הדו"ח,ואת האמת לא יודע איך פספסתי אותו.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עושה לי חשק להתחיל לזרזר בים חחחח אהבתי את הדו"ח,ואת האמת לא יודע איך פספסתי אותו.
תודה, ליאור. אין על הים.... 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
האמת קובי , גם אני רק עכשיו נפלתי על הדו"ח המצויין הזה  והאמת שדי הופתעתי שלא עלו מהנקודה הזו יותר דוחות. אני רק 400 ק"ג מאילת אבל מכיר את הנקודה הזו יופי (אל תפנו אלי , לא תקבלו אותה  ). נקודה מאוד קטנה למקסימום 2 אנשים. ראיתי שם לא פעם לברקים מטיילים באיזור ואני יכול לומר לך בלי לנסות לדוג אותם שם שמדובר בדג מאודדדדד חשדן על גבול האפתי לכל מה שמתרחש סביבו. להוציא לברק בנקודה הזו צריך לגעת כבר באומנות ואם הוצאת כבר את השני אז זה ברמה של רב אומן. אני מציע לכל מי שחושב לנסות לברקים בנקודה והוא לא מהאיזור של העיר אילת - לוותר ! חבל על הזמן שלכם , עדיף לנסות טוניות , פלמידות , ברקודות ועוד.. הסיכוי הרבה יותר גבוה לתפיסה.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|