בחיפוש אחר חידושים בתחום הקשרים לדיג, נתקלתי במאמר מעניין שפירט את הבדיקות שערך ארגון הדיג (IGFA) על סוגי קשרים עם חוט 80lb מונו לחוט 50lb בד. FG למרבה ההפתעה הגיע רק ל 82%.. מי שניצח זה קשר ה GT, שהוא הרבה יותר פשוט וגם הגיע ל 100% חוזק
דני, מאוד מעניין, אני מתאמן על זה. יש לך אולי לינק למאמר המקור, מעניינת אותי ההשוואה אותי איך זה ביחס ל DOUBLE UNI הישן והטוב שנראה די דומה ברוב השלבים ? https://www.youtube.com/embed/6VgQLBpwJUY
הקשר שדווח במאמר פשוט החזיק 100%, לא בטוח שהוא מתאים לז'רז'ור חופי שם הטבעות יחסית קטנות, אבל כשאתה בשטח ונקרע השוק לידק, במקום לבזבז זמן יקר - דקה לקשר הזה או קרוב ל10 דק' ל FG (אם רוצים להגיע לתוצאה מקסימלית של 82%) - נראה לי שהבנתם את העניין
-------------------------------
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
הקשר שדווח במאמר פשוט החזיק 100%, לא בטוח שהוא מתאים לז'רז'ור חופי שם הטבעות יחסית קטנות, אבל כשאתה בשטח ונקרע השוק לידק, במקום לבזבז זמן יקר - דקה לקשר הזה או קרוב ל10 דק' ל FG (אם רוצים להגיע לתוצאה מקסימלית של 82%) - נראה לי שהבנתם את העניין
10 דקות ל - FG ? נראה לי יותר מידי זמן
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
10 דקות ל - FG ? נראה לי יותר מידי זמן
3 דקות בלחץ בחושך מוחלט כשקליעים שורקים מעל הראש...