RedGrouper
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
היי, לא מכיר את המוצר הנ"ל, אבל בדיקה קצרה ברשת מעלה כמה אפשרויות בארץ, חלקן במחירים יותר זולים ממה ששמת. יש סיבה להעדפה לצורה הזו ע"פ עוגן פטריה, חתול, משולשים, להבים שיש פה זמינים? אני תמיד שמח ללמוד משהו חדש 
|
|
|
|
RedGrouper
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני פשוט לא יודע איזה עוגן ינעץ תמיד בחול. במשך שנים הייתה לי סירה לצלילה: אז אני יודע שעוגן רגיל של סירה לא ננעץ בחול (אלא אם נועצים אותו ידנית)
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אני פשוט לא יודע איזה עוגן ינעץ תמיד בחול. במשך שנים הייתה לי סירה לצלילה: אז אני יודע שעוגן רגיל של סירה לא ננעץ בחול (אלא אם נועצים אותו ידנית)
תבדוק את זה, אין לי נסיון איתו, אבל זה המוצר המתאים לחול נטו עוגן חול - קפטן ג'ק
|
|
|
|
|
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לי היה בסירה עוגן חול כמו בתמונה המצורפת - לדעתי מעולה ועשה לי עבודה מצוינת... מניח כי לקיאק אפשר עוגן יותר קטן ממה שהיה לי - אך זו הצורה...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לי היה בסירה עוגן חול כמו בתמונה המצורפת - לדעתי מעולה ועשה לי עבודה מצוינת... מניח כי לקיאק אפשר עוגן יותר קטן ממה שהיה לי - אך זו הצורה...
כתבת שרון "עושה את העבודה", העוגן עשה אצלי עבודה מעולה וגם במזרחית מטורפת... מצרף עוד תמונה שמצאתי באתר של אשדוד ים
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
לקיאק כמעט כל עוגן יתאים.
זרוק אותו על החול בזוית ולא בקו ישר למטה.
גרור אותו מעט שינעץ בקרקע וזהו.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אבי לא מדויק מניסיון שלי הכל טוב עד שמתחילים גלים גם הקטנים ביותר אז הקיאק מתחיל לאלות ולרדת ובכל עליה העודן מתרומם טיפה והקיאק נסחף עם הזרם או הרוח לכן חשוב שיהיה עוגן שיודע להתחפר טוב בחול בעבר עבדתי עם עוגן חתול 2 ק''ג ועברתי לעוגן פיטריה 2.3ק''ג שבניתי לבד מדיסק של משקולת וחתיכה של בוכנה של טרקטור  
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 29, 2019, 18:36:14 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אבי לא מדויק מניסיון שלי הכל טוב עד שמתחילים גלים גם הקטנים ביותר אז הקיאק מתחיל לאלות ולרדת ובכל עליה העודן מתרומם טיפה והקיאק נסחף עם הזרם או הרוח לכן חשוב שיהיה עוגן שיודע להתחפר טוב בחול בעבר עבדתי עם עוגן חתול 2 ק''ג ועברתי לעוגן פיטריה 2.3ק''ג שבניתי לבד מדיסק של משקולת וחתיכה של בוכנה של טרקטור  שחרר יותר חבל , בדוק 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אבי לא מדויק מניסיון שלי הכל טוב עד שמתחילים גלים גם הקטנים ביותר אז הקיאק מתחיל לאלות ולרדת ובכל עליה העודן מתרומם טיפה והקיאק נסחף עם הזרם או הרוח לכן חשוב שיהיה עוגן שיודע להתחפר טוב בחול בעבר עבדתי עם עוגן חתול 2 ק''ג ועברתי לעוגן פיטריה 2.3ק''ג שבניתי לבד מדיסק של משקולת וחתיכה של בוכנה של טרקטור  שחרר יותר חבל , בדוק  לא עוזר כמה שתשחרר כך הקיאק יסחף והחבל ימתח שוב
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אולי בים, בכנרת העוגן שלי לא עזר... עוגן שפיצים.
|
|
|
|
|
אבי לא מדויק מניסיון שלי הכל טוב עד שמתחילים גלים גם הקטנים ביותר אז הקיאק מתחיל לאלות ולרדת ובכל עליה העודן מתרומם טיפה והקיאק נסחף עם הזרם או הרוח לכן חשוב שיהיה עוגן שיודע להתחפר טוב בחול בעבר עבדתי עם עוגן חתול 2 ק''ג ועברתי לעוגן פיטריה 2.3ק''ג שבניתי לבד מדיסק של משקולת וחתיכה של בוכנה של טרקטור   צור, עוגן יפיפה. אוהב את העבודות שלך.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אבי לא מדויק מניסיון שלי הכל טוב עד שמתחילים גלים גם הקטנים ביותר אז הקיאק מתחיל לאלות ולרדת ובכל עליה העודן מתרומם טיפה והקיאק נסחף עם הזרם או הרוח לכן חשוב שיהיה עוגן שיודע להתחפר טוב בחול בעבר עבדתי עם עוגן חתול 2 ק''ג ועברתי לעוגן פיטריה 2.3ק''ג שבניתי לבד מדיסק של משקולת וחתיכה של בוכנה של טרקטור   צור, עוגן יפיפה. אוהב את העבודות שלך. תודה רבה
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
הסוד הוא לא בעוגן, אלא בשרשרת שנקשרת אליו ומשכיבה את העוגן צמוד לקרקע. כלומר, עוגן, שרשרת חבל. ככה זה יעבוד לך
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|