פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   טוב, אין דגים בים! נמאס לי כבר... |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: טוב, אין דגים בים! נמאס לי כבר... (נקרא 5386 פעמים) |
הדפסה |
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
תודה רבה... לצערי לא מצאתי עדיין מקומות טובים במרכז, לא בבת ים, לא בראשון לציון, לא ביפו ולא בת"א. אולי זאת תקופה שצריכה לעבור. לא יודע... הרבה דייגים סביבי מיואשים, חלקם עוסקים בדייג הרבה שנים. אשמח מאוד להמלצה על מקומות דייג טובים במרכז. יש מלא דגים בים והמצב טוב יותר מבשנים קודמות !
בחירת הנקודות זה עיניין מאוד חשוב !
ציוד מתאים !
בחירת דגי המטרה !
פתיונות !
ומזל.
תתחיל לאט לאט לשנן את זה , בחר נקודות בקפידה , תגיע עם ציוד מתאים , עם הפתיונות המתאימים
בחר לך את דג המטרה , איפה הוא אוהב להסתתר ומה הוא אוהב לאכול ועכשיו נשאר קצת מזל
וזה שלך.
אני דג באותם אזורים ומבטיח לך שאם תבוא בשעות הנכונות ועם הפתיון הנכון תתפוס זריחה ושקיעה ועבודה נכונה
|
-------------------------------
|
|
|
טלקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
אני מנסה לחשוב מה לא נכון אני עושה. אני הולך בעיקר בשעות הצהרים עד אחרי השקיעה, לוקח איתי קלמארי או שרימפסים, קרסים טובות, חוטים טובים... לא מצליח להבין מה עוד צריך... יש לי סבלנות כשהפתיונות במים... אני שם כמות נדיבה של פתיון. לא יודע... לא מצליח להבין. אני מקווה להצליח להצטרף למקס, ואפילו גם אליך וללמוד. אם יש לך זמן ובא לך, אשמח להודעה בפרטי. תודה!!!  תודה רבה... לצערי לא מצאתי עדיין מקומות טובים במרכז, לא בבת ים, לא בראשון לציון, לא ביפו ולא בת"א. אולי זאת תקופה שצריכה לעבור. לא יודע... הרבה דייגים סביבי מיואשים, חלקם עוסקים בדייג הרבה שנים. אשמח מאוד להמלצה על מקומות דייג טובים במרכז. יש מלא דגים בים והמצב טוב יותר מבשנים קודמות !
בחירת הנקודות זה עיניין מאוד חשוב !
ציוד מתאים !
בחירת דגי המטרה !
פתיונות !
ומזל.
תתחיל לאט לאט לשנן את זה , בחר נקודות בקפידה , תגיע עם ציוד מתאים , עם הפתיונות המתאימים
בחר לך את דג המטרה , איפה הוא אוהב להסתתר ומה הוא אוהב לאכול ועכשיו נשאר קצת מזל
וזה שלך.
אני דג באותם אזורים ומבטיח לך שאם תבוא בשעות הנכונות ועם הפתיון הנכון תתפוס זריחה ושקיעה ועבודה נכונה
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
יש לי תחושה שאתה לא נעמד נכון אל מול הזרם החוזר
|
|
|
|
|
דגים יש , סבלנות והרבה לימוד על תוואי הקרקע. תתחיל מהקטנים תולעת ,קרס 12 תזהה מיקום ,שאל את עצמך את השאלות הנכונות ותצליח . דייג חייב להסיק מסקנות כל הזמן ולהשתפר מיציאה ליציאה !!
|
|
|
|
טלקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
סבלנות זה בהחלט שם המשחק... התחלתי עם קטנים, הכרתי פלוס מינוס כמה מקומות טובים. ואפילו יצאתי עם מקס התותח פעם אחת. זה המקום לשבח את הבחור היקר והאלוף הזה. מאוד נהנתי להיות בחברתו. צריך להכיר עוד מקומות טובים לדייג.  דגים יש , סבלנות והרבה לימוד על תוואי הקרקע. תתחיל מהקטנים תולעת ,קרס 12 תזהה מיקום ,שאל את עצמך את השאלות הנכונות ותצליח . דייג חייב להסיק מסקנות כל הזמן ולהשתפר מיציאה ליציאה !!
|
|
|
|
|
אם אתה חושב שאתה יודע לדוג ובתל אביב אין דגים יכול להיות שאתה צודק. לפני שנתיים אחרי עונה מאוד חלשה בתל אביב וסביבתה התחלתי להצפין לאיזור חדרה וצפונה. אני אשקר אם אני אגיד שכל יציאה חזרתי עם שחילר מלא. אז לא, אבל האמת שכמות התפיסות עלתה פי 5 בלי להגזים ולא שיניתי שום דבר בטכניקה שלי או בציוד. מצב הדגה בתל אביב פשוט זוועה. ואני אומר לך את זה לצערי הרב מכמה סיבות: בעיקר דייגי רשתות מיפו בכמויות (הם בעצמם כבר בקושי תופסים), מכמורות, סירות דיג ספורטיבי 100 מטר מהחוף, כל שובר 200 דייגים, מיעוט ריפים ועוד. בלי קשר להרגשה משיחה עם כמה צוללנים שבדיוק ביקרו בחנות של דוגית להשלמת ציוד הבנתי שדי מדבר יבש שם למטה . . אז התחושה שלך לא משקרת. מוזמן לקרוא דוח שלי על להקת גומברים גדולה שאיך שהגיעה לחוף באה רשת ולקחה אותם אז תבין את כוונתי. מציע לך לנסות להצפין ממכמורת והלאה, עוד 15 דקות נסיעה אבל שווה את זה לדעתי.
|
|
|
|
טלקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
מצוין! כבר חשבתי שבאמת משהו לא בסדר איתי בעניין הזה. הייתי השבוע ושבוע שעבר במזח בבת ים, היה שם יחסית נחמד מאוד, היו לשם שינוי דגים.... בעיקר קטנים (שזה גם טוב), ובעיקר טלויזיות (שזה גם טוב), ואחד מהחברים טפס טרחון (שברח לו ממש בחוף). אני באמת אנסה קצת להצפין, גם אני חושב שבצפון יש יותר דייג. ממש תודה על החיזוק! אם אתה חושב שאתה יודע לדוג ובתל אביב אין דגים יכול להיות שאתה צודק. לפני שנתיים אחרי עונה מאוד חלשה בתל אביב וסביבתה התחלתי להצפין לאיזור חדרה וצפונה. אני אשקר אם אני אגיד שכל יציאה חזרתי עם שחילר מלא. אז לא, אבל האמת שכמות התפיסות עלתה פי 5 בלי להגזים ולא שיניתי שום דבר בטכניקה שלי או בציוד. מצב הדגה בתל אביב פשוט זוועה. ואני אומר לך את זה לצערי הרב מכמה סיבות: בעיקר דייגי רשתות מיפו בכמויות (הם בעצמם כבר בקושי תופסים), מכמורות, סירות דיג ספורטיבי 100 מטר מהחוף, כל שובר 200 דייגים, מיעוט ריפים ועוד. בלי קשר להרגשה משיחה עם כמה צוללנים שבדיוק ביקרו בחנות של דוגית להשלמת ציוד הבנתי שדי מדבר יבש שם למטה . . אז התחושה שלך לא משקרת. מוזמן לקרוא דוח שלי על להקת גומברים גדולה שאיך שהגיעה לחוף באה רשת ולקחה אותם אז תבין את כוונתי. מציע לך לנסות להצפין ממכמורת והלאה, עוד 15 דקות נסיעה אבל שווה את זה לדעתי.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם תסתכל ביומן דו"חות הדיג, תראה טלקו שיש תפיסות ובכל הסגנונות... כפי שנרשם קודם - צריך לדעת היכן לחפש והיכן למצוא אותם... דיג זה מזמן לא רק לזרוק פתיון לים... זה מכלול שלם ולטעמי בהחלט יש כאן היבטים מדעיים... אם תתעמק ותנסה להבין את הדברים - תגלה עולם עשיר... ועל הדרך תראה יותר ויותר תפיסות... בפורום יש לא מעט חבר'ה שבתחילת דרכם בקושי תפסו - וכיום חוגגים בתפיסות מרשימות... בהצלחה  נ.ב. כשאתה מצטט ומגיב - אם תרצה שתגובתך תופיע מתחת לציטוט ולא מעליו - לאחר שמופיע לך הקטע המצוטט - תנסה לשים את הסמן מצד שמאל של הסוגריים המרובעים בתחתית הדף - ואז תלחץ על ENTER כך שהסמן ירד שורה מתחת לציטוט, ואז תרשום את התגובה... למרות שזה בסדר גם ככה...
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2019, 15:27:57 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
טלקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
תודה רבה, לאחרונה יש התעוררות קלה בעניין הדייג. אבל בהחלט צריך למצוא אזורים נוספים. אני עובד על זה.  אם תסתכל ביומן דו"חות הדיג, תראה טלקו שיש תפיסות ובכל הסגנונות... כפי שנרשם קודם - צריך לדעת היכן לחפש והיכן למצוא אותם... דיג זה מזמן לא רק לזרוק פתיון לים... זה מכלול שלם ולטעמי בהחלט יש כאן היבטים מדעיים... אם תתעמק ותנסה להבין את הדברים - תגלה עולם עשיר... ועל הדרך תראה יותר ויותר תפיסות... בפורום יש לא מעט חבר'ה שבתחילת דרכם בקושי תפסו - וכיום חוגגים בתפיסות מרשימות... בהצלחה  נ.ב. כשאתה מצטט ומגיב - אם תרצה שתגובתך תופיע מתחת לציטוט ולא מעליו - לאחר שמופיע לך הקטע המצוטט - תנסה לשים את הסמן מצד שמאל של הסוגריים המרובעים בתחתית הדף - ואז תלחץ על ENTER כך שהסמן ירד שורה מתחת לציטוט, ואז תרשום את התגובה... למרות שזה בסדר גם ככה...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם תסתכל ביומן דו"חות הדיג, תראה טלקו שיש תפיסות ובכל הסגנונות... כפי שנרשם קודם - צריך לדעת היכן לחפש והיכן למצוא אותם... דיג זה מזמן לא רק לזרוק פתיון לים... זה מכלול שלם ולטעמי בהחלט יש כאן היבטים מדעיים... אם תתעמק ותנסה להבין את הדברים - תגלה עולם עשיר... ועל הדרך תראה יותר ויותר תפיסות... בפורום יש לא מעט חבר'ה שבתחילת דרכם בקושי תפסו - וכיום חוגגים בתפיסות מרשימות... בהצלחה  נ.ב. כשאתה מצטט ומגיב - אם תרצה שתגובתך תופיע מתחת לציטוט ולא מעליו - לאחר שמופיע לך הקטע המצוטט - תנסה לשים את הסמן מצד שמאל של הסוגריים המרובעים בתחתית הדף - ואז תלחץ על ENTER כך שהסמן ירד שורה מתחת לציטוט, ואז תרשום את התגובה... למרות שזה בסדר גם ככה... תודה רבה, לאחרונה יש התעוררות קלה בעניין הדייג. אבל בהחלט צריך למצוא אזורים נוספים. אני עובד על זה.  התעוררות נשמע טוב... זה אומר שתפסת בשעה טובה? מסקרן מה היא אותה התעוררות  נ.ב. כמו ששמת לב, סידרתי לך את הציטוט למטה  אבל אם אתה מעדיף את תגובתך מעל הקטע המצוטט - זו בחירתך וזה בסדר גמור..
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 30, 2019, 06:35:54 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
טלקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
אם תסתכל ביומן דו"חות הדיג, תראה טלקו שיש תפיסות ובכל הסגנונות... כפי שנרשם קודם - צריך לדעת היכן לחפש והיכן למצוא אותם... דיג זה מזמן לא רק לזרוק פתיון לים... זה מכלול שלם ולטעמי בהחלט יש כאן היבטים מדעיים... אם תתעמק ותנסה להבין את הדברים - תגלה עולם עשיר... ועל הדרך תראה יותר ויותר תפיסות... בפורום יש לא מעט חבר'ה שבתחילת דרכם בקושי תפסו - וכיום חוגגים בתפיסות מרשימות... בהצלחה  נ.ב. כשאתה מצטט ומגיב - אם תרצה שתגובתך תופיע מתחת לציטוט ולא מעליו - לאחר שמופיע לך הקטע המצוטט - תנסה לשים את הסמן מצד שמאל של הסוגריים המרובעים בתחתית הדף - ואז תלחץ על ENTER כך שהסמן ירד שורה מתחת לציטוט, ואז תרשום את התגובה... למרות שזה בסדר גם ככה... תודה רבה, לאחרונה יש התעוררות קלה בעניין הדייג. אבל בהחלט צריך למצוא אזורים נוספים. אני עובד על זה.  התעוררות נשמע טוב... זה אומר שתפסת בשעה טובה? מסקרן מה היא אותה התעוררות  נ.ב. כמו ששמת לב, סידרתי לך את הציטוט למטה  אבל אם אתה מעדיף את תגובתך מעל הקטע המצוטט - זו בחירתך וזה בסדר גמור.. אוקי, תודה רבה. כן, בשעה טובה תפסתי כמה סרגוסים, אחד מהם היה ממש גדול ויפה, ועוד טלויזיות גדולות, ואפילו לברק מנוקד אחד.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
|
|
|
|
טלקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
לאט לאט אני לומד. להבא אדאג למלא דו"ח. לא יוצא לי לצאת הרבה לדוג לאחרונה, אז אני מקווה שבעזרת השם כבר ביציאה הבאה אדאג למלא דו"ח שמן ושמח. 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|