בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  טוב, אין דגים בים! נמאס לי כבר...
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: טוב, אין דגים בים! נמאס לי כבר...  (נקרא 5387 פעמים) הדפסה
טלקו

חבר פורום
**

מנותק מנותק

טוב, אין דגים בים! נמאס לי כבר...
« ב- : נובמבר 14, 2019, 00:18:15 AM »
מה לא ניסיתי... הייתי בריפים של יפו וניסיתי ג'ירג'ור... אפילו דגיגונים לא היו שם. זרקתי לחם... נשאר במים עד שנמס מעצמו, אז עברתי למקום אחר. במשך שעתיים חוויתי רק 2 אכילות וזהו. נמאס לי מיפו, יש מלא סרטנים כחולים וערמות של דגי טלוויזיה.

היום נסעתי לת"א... אמרו שכדאי לדוג במזח של חוף הילטון. שעתיים וחצי, 2 אכילות וזהו. נסעתי לנמל ת"א, אותו דבר. מייאש! מייאש! מייאש! פשוט אין דגים בים... מה יהיה?
 IP: [ מחובר ]
TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

בעניין: טוב, אין דגים בים! נמאס לי כבר...
« הגיב #1 ב- : נובמבר 14, 2019, 06:21:26 AM »
מה יהיה ?
תלוי בך , אפשר להתייאש ואפשר לסוע למקומות אחרים
אפשר להמשיך ולנסות
אפשר לדוג קלאמרי , מהנה לא פחות

דייג זה עיסוק שאין בו הבטחה לתוצאות , אבל כשזה מגיע  אין הרגשה טובה יותר
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

« הגיב #2 ב- : נובמבר 14, 2019, 07:14:55 AM »
אפשר הסבר איך אתה דג כי בין הלחם לזירזור הלכתי לאיבוד ...
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : נובמבר 14, 2019, 08:12:35 AM »
יש דגים בים. אם אתה לא תופס, צריך להשתפר... אולי צורת העבודה, אולי בחירת הנקודות, אולי ציוד לא מתאים, והניחוש שלי- השילוב בין אלה.
דיג זה ריצה למרחקים ארוכים, ועד שרואים תוצאות בדרך כלל לוקח זמן של למידה והתקדמות, וצריך אוויר לזה, אבל כדאי גם בתקופה הראשונית למצוא מישהו להצטרף אליו להתלמדות, בדרך כלל זה מקצר את הדרך...
ודבר אחרון- נכון שאתה בטח מת לתפוס דגים גדולים וחזקים כמו שרואים בפייסבוק ובסרטונים ביוטיוב, אבל תפיסות כאלה הן ארוע של פעם ב..., ובין לבין אפשר להינות יפה מאוד גם מהדגים הקטנים וגם מהטלוויזיות, שנותנות עניין יפה בעיקר על ציוד קל מאוד, וגם אחלה של דג בצלחת. אל תזלזל בדג הזה, גם דייגים ותיקים ומנוסים עם רקורד של מפלצות יוצאים לפעמים לטרגט אותו בשביל הכיף, ובנוסף הוא גם דג מעולה בתור פיתיון חי!
נסיים בקלישאה ששלח לי חבר אתמול:

עריכה אחרונה: נובמבר 14, 2019, 08:14:50 AM על ידי Kobiarava
Max

חבר פורום

מנותק מנותק

Buri buri vien to papa

« הגיב #4 ב- : נובמבר 14, 2019, 12:37:44 PM »
אחי הגישה בעייתית . תבוא בגישה של ראית ים , קיבלת את ה"סם" ,נרגעת. בגישה הזאת יבואו דגים.
השבוע האחרון לא היה טוב לסרף ולזרזור , הים היה פחות מ20 סמ . במצב ים כזה הכי טוב לקחת את הבוס להכין בצק מסטיק ללכת לנמל יפו ולתפוס בורי. אתה מוזמן לבוא לנמל מחר בערב נעזור לך ותתפוס . הכי חשוב קח בקלות . *דגים יש בסופר, דייג יש בים*
טלקו

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : נובמבר 14, 2019, 13:40:45 PM »
תודה רבה!
אני אמשח מאוד מאוד להצטרף אליך. תגיד לי איך אוכל ליצור איתך קשר וניפגש בכיף.

אחי הגישה בעייתית . תבוא בגישה של ראית ים , קיבלת את ה"סם" ,נרגעת. בגישה הזאת יבואו דגים.
השבוע האחרון לא היה טוב לסרף ולזרזור , הים היה פחות מ20 סמ . במצב ים כזה הכי טוב לקחת את הבוס להכין בצק מסטיק ללכת לנמל יפו ולתפוס בורי. אתה מוזמן לבוא לנמל מחר בערב נעזור לך ותתפוס . הכי חשוב קח בקלות . *דגים יש בסופר, דייג יש בים*
טלקו

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : נובמבר 14, 2019, 13:41:49 PM »
הכוונה שניסיתי ג'ירג'ור, ראיתי שאין דגים בכלל, אז זרקתי סתם לחם למים כדי לראות אם לפחות יש דגיגונים. גם דגיגונים לא היו, ובנוסף לזה, הלכה הבובה בין הסלעים. חחח היה יום מעצבן ממש.

אפשר הסבר איך אתה דג כי בין הלחם לזירזור הלכתי לאיבוד ...
טלקו

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : נובמבר 14, 2019, 13:42:45 PM »
לקחתי את ההמלצה שלך ברצינות, וקניתי היום בובה לקלמארי. אני אנסה ללכת היום אחרי צהרים לדוג קצת, אולי גם אשתמש בה אם הים יהיה חלש... תודה

מה יהיה ?
תלוי בך , אפשר להתייאש ואפשר לסוע למקומות אחרים
אפשר להמשיך ולנסות
אפשר לדוג קלאמרי , מהנה לא פחות

דייג זה עיסוק שאין בו הבטחה לתוצאות , אבל כשזה מגיע  אין הרגשה טובה יותר
טלקו

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : נובמבר 14, 2019, 13:48:30 PM »
יש מצב שאתה צודק. אני חייב להכיר עוד נקודות, ואולי גם לשפר ציוד, אף על פי שאני משתדל לקנות ציוד טוב...

יש דגים בים. אם אתה לא תופס, צריך להשתפר... אולי צורת העבודה, אולי בחירת הנקודות, אולי ציוד לא מתאים, והניחוש שלי- השילוב בין אלה.
דיג זה ריצה למרחקים ארוכים, ועד שרואים תוצאות בדרך כלל לוקח זמן של למידה והתקדמות, וצריך אוויר לזה, אבל כדאי גם בתקופה הראשונית למצוא מישהו להצטרף אליו להתלמדות, בדרך כלל זה מקצר את הדרך...
ודבר אחרון- נכון שאתה בטח מת לתפוס דגים גדולים וחזקים כמו שרואים בפייסבוק ובסרטונים ביוטיוב, אבל תפיסות כאלה הן ארוע של פעם ב..., ובין לבין אפשר להינות יפה מאוד גם מהדגים הקטנים וגם מהטלוויזיות, שנותנות עניין יפה בעיקר על ציוד קל מאוד, וגם אחלה של דג בצלחת. אל תזלזל בדג הזה, גם דייגים ותיקים ומנוסים עם רקורד של מפלצות יוצאים לפעמים לטרגט אותו בשביל הכיף, ובנוסף הוא גם דג מעולה בתור פיתיון חי!

TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

« הגיב #9 ב- : נובמבר 14, 2019, 15:21:12 PM »
יש מצב שאתה צודק. אני חייב להכיר עוד נקודות, ואולי גם לשפר ציוד, אף על פי שאני משתדל לקנות ציוד טוב...

ועכשיו שזו הודעה 9 שלך , אתה יכול לשלוח הודעה פרטית למקס  קריצה
טלקו

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : נובמבר 14, 2019, 15:24:29 PM »
לצערי אי אפשר לשלוח לו מספר אישי או מייל כי זה לא מעודכן... 

ועכשיו שזו הודעה 9 שלך , אתה יכול לשלוח הודעה פרטית למקס  קריצה
TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

« הגיב #11 ב- : נובמבר 14, 2019, 15:43:24 PM »
תלחץ על השם של MAX כדי להיכנס לפרופיל שלו
למטה תראה "שליחת מסר אישי"
זה יגיע לו כאן בפורום
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

« הגיב #12 ב- : נובמבר 14, 2019, 17:44:08 PM »
יש מלא דגים בים והמצב טוב יותר מבשנים קודמות !

בחירת הנקודות זה עיניין מאוד חשוב !

ציוד מתאים !

בחירת דגי המטרה !

פתיונות !

ומזל.

תתחיל לאט לאט לשנן את זה , בחר נקודות בקפידה , תגיע עם ציוד מתאים , עם הפתיונות המתאימים

בחר לך את דג המטרה , איפה הוא אוהב להסתתר ומה הוא אוהב לאכול ועכשיו נשאר קצת מזל

וזה שלך.

יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
טלקו

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #13 ב- : נובמבר 14, 2019, 20:42:19 PM »
תודה רבה... לצערי לא מצאתי עדיין מקומות טובים במרכז, לא בבת ים, לא בראשון לציון, לא ביפו ולא בת"א. אולי זאת תקופה שצריכה לעבור. לא יודע... הרבה דייגים סביבי מיואשים, חלקם עוסקים בדייג הרבה שנים.

אשמח מאוד להמלצה על מקומות דייג טובים במרכז.

ציוד מתאים !

בחירת דגי המטרה !

פתיונות !

ומזל.

תתחיל לאט לאט לשנן את זה , בחר נקודות בקפידה , תגיע עם ציוד מתאים , עם הפתיונות המתאימים

בחר לך את דג המטרה , איפה הוא אוהב להסתתר ומה הוא אוהב לאכול ועכשיו נשאר קצת מזל

וזה שלך.

אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

« הגיב #14 ב- : נובמבר 15, 2019, 09:29:20 AM »
תודה רבה... לצערי לא מצאתי עדיין מקומות טובים במרכז, לא בבת ים, לא בראשון לציון, לא ביפו ולא בת"א. אולי זאת תקופה שצריכה לעבור. לא יודע... הרבה דייגים סביבי מיואשים, חלקם עוסקים בדייג הרבה שנים.

אשמח מאוד להמלצה על מקומות דייג טובים במרכז.

ציוד מתאים !

בחירת דגי המטרה !

פתיונות !

ומזל.

וזה שלך.

הייתי בשמחה עוזר לך אבל אני לא דג באזור הזה כלל..  וואלה לא יודע
יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »