בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
| | |-+  מפגש מגעיל עם חוקרי רט"ג יהירים ובורים (יש עידכונים)
עמודים: 1 2 3 [4] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מפגש מגעיל עם חוקרי רט"ג יהירים ובורים (יש עידכונים)  (נקרא 10470 פעמים) הדפסה
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: מפגש מגעיל עם חוקרי רט"ג יהירים ובורים
« הגיב #45 ב- : אוקטובר 31, 2020, 08:10:54 AM »
היום 27.10.2020, (כלומר שנה לאחר האירוע), יצאתי לים, והורדתי שני חוטים מהסירה, עם בקבוקים כמצופים כשהחוטים קשורים לעמודים של הגגון בסירה, בדיוק כפי שעשיתי לפני שנה. בשעה שמונה בבוקר מגיעים שלושה פקחי רט"ג ובראשם גיא לויאן (אותו אחד שהראל התייעץ איתו טלפונית בזמנו ושקבע שאני לא דג בחכות ולכן זו עבירה), גיא שואל אותי מה תפסת? ואני עונה בינתיים כלום, יש לי רק שני חוטים עם פתיון חי. איזה פיתיון הוא שואל? סרגוס וברקן אני עונה, החוטים קשורים לסירה? כן הנה הם קשורים כאן, יש לך עוד מצופים? לא רק אלו, טוב תודה רבה ושיהיה לך יום טוב.

רק רגע גיא יש לי שאלה אליך, אני אומר, לפני שנה דגתי ככה בדיוק ועיכבתם אותי וחקרתם אותי באזהרה אותי ואת חברי שהיה עימי, מה קורה עם החקירה הזאת? איך זה שלפני שנה זה לא היה בסדר ועכשיו זה כן בסדר?

לא קיבלת קנס הוא שואל? לא, לא קיבלתי דבר.

אם כך הוא אומר אז כנראה שהתיק נסגר. רגע אני אומר, מה זאת נסגר, מה? מצאתם שהייתי בסדר? סגרתם את התיק ואתם נותנים לי שנה שלמה לחשוש ולא לדוג בשיטה הזו ואינכם מודיעים דבר?

זה כמו ראיון עבודה הוא אומר, אם לא חוזרים אליך כנראה שלא התקבלת. אתה יכול לפנות ולבדוק איתם (עם השירות המשפטי של אגף הדיג).

לא תודה אמרתי, בנובמבר יש לי דיון בנושא הטפפים ואז אני אשאל את התובע.

אני בכל זאת אבדוק לך מסיים גיא והולך.

אז אתם מבינים? איזה פקח בור ויהיר מירר לי את החיים לפני שנה בהמצאות מפרי דימיונו, חקר אותי באזהרה, עיכב אותי והשתממש לרעה בכח משרתו ומה קורה? כלום בריבוע העיקר שאני חי במחשבה שאוטוטו אני עומד לקבל קנס.

תתעוררו. תבינו שאנחנו לא הרעים פה.
מצב הזוי  עצבן
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 3 [4] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל: