פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   מפגש מגעיל עם חוקרי רט"ג יהירים ובורים (יש עידכונים) |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מפגש מגעיל עם חוקרי רט"ג יהירים ובורים (יש עידכונים) (נקרא 10469 פעמים) |
הדפסה |
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
ראובן נעזוב רגע את כל השטויות מסביב ונגיע לעיקר אני עדיין בדעה שיוון שהחוק מפרט בדיוק מה הן שיטות הדייג האסורות , עד שתפפ,מטקה,פלאפון או סכו"ם לא יוגדרו בחוק ובתקנות כשיוטת אסורותף הרי הן מותרות.
אותי לימדו שגם בבית משפט לא להתבייש לקום ולשאול את השופט שאלה מאוד פשוטה " תראה לי בחוק איפה רשום שאסור"
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ראובן נעזוב רגע את כל השטויות מסביב ונגיע לעיקר אני עדיין בדעה שיוון שהחוק מפרט בדיוק מה הן שיטות הדייג האסורות , עד שתפפ,מטקה,פלאפון או סכו"ם לא יוגדרו בחוק ובתקנות כשיוטת אסורותף הרי הן מותרות.
אותי לימדו שגם בבית משפט לא להתבייש לקום ולשאול את השופט שאלה מאוד פשוטה " תראה לי בחוק איפה רשום שאסור"
אתה צודק במאת האחוזים, זה בדיוק מה שטענתי בבית המשפט בנושא התפפים, והשופטת שאלה את התובע בשני הדיונים, תראה לי בחוק מה ההגדרה לחכה, ובשני המקרים התובע גימגם ולא ידע להשיב, והשופטת בכל זאת בחרה להמשיך במשפט.
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אתה צודק במאת האחוזים, זה בדיוק מה שטענתי בבית המשפט בנושא התפפים, והשופטת שאלה את התובע בשני הדיונים, תראה לי בחוק מה ההגדרה לחכה, ובשני המקרים התובע גימגם ולא ידע להשיב, והשופטת בכל זאת בחרה להמשיך במשפט. אם חושבים על זה , דייג חופי לא שונה ממה שאתה עושה בשניהם מכינים ריג שיהיה קבוע במים ולא נוגעים בכלום עד שיש חיווי שמשהו נתפס אז אם אי פעם , שהגיהנום ייקפא כמו שאומרים , ותהיה אסדרה מלאה לדייג כולל דייג מהחוף, כולם יהיו עבריינים לפי פרשנות רט"ג
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אתה צודק במאת האחוזים, זה בדיוק מה שטענתי בבית המשפט בנושא התפפים, והשופטת שאלה את התובע בשני הדיונים, תראה לי בחוק מה ההגדרה לחכה, ובשני המקרים התובע גימגם ולא ידע להשיב, והשופטת בכל זאת בחרה להמשיך במשפט. אם חושבים על זה , דייג חופי לא שונה ממה שאתה עושה בשניהם מכינים ריג שיהיה קבוע במים ולא נוגעים בכלום עד שיש חיווי שמשהו נתפס אז אם אי פעם , שהגיהנום ייקפא כמו שאומרים , ותהיה אסדרה מלאה לדייג כולל דייג מהחוף, כולם יהיו עבריינים לפי פרשנות רט"ג בוא ואעצים את מה שאתה אומר, הרטג טוענים שדיג עם חוט ביד אינו חכה, אם אני אמשיך את ההגיון הזה אז אם דיג עם חוט אינו חכה הרי שכל מי שמכניס חוטים מהחוף ממטקות או מכורכר חייב ברישיון, שכן רק מי שדג בחכה מהחוף פטור ברישיון, ואם חוט אינו חכה הוא חייב ברישיון, ולכן אם הנושא יגיע לבית המשפט בין יתר טיעוני אטען לאכיפה בררנית, כדי להראות להם את האבסורד שבדרך מחשבתם.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ראובן, פשוט הזוי מה שקורה שם 
|
|
|
|
|
אסור שמעתם כזה של רטג יעבור ללא תביעה על הטרדה מצד הדייג,אחרת הם ימשיכו להטריד ולהמציא
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
 |
|
|
הגעתי למשחק הזה "קצת" באיחור....
שמע, אנני יודע מה המצב כרגע בכלל, אבל לדעתי יש לעמותת יעד עניין ברור לקחת על חשבון כולנו (אני מוכן לתרום כסף עבור העניין וכמוני עוד כמה אני מאמין) את הנושא לבית המשפט עד למיצוי הדין עם העבריינים מרט"ג.
אני סבור שהם כאלו גם אם הם חושבים שהם מנסים "להציל" את הים מהאימה שאתה מטיל. הבקיאות שלך בנושאים שיגעה את הפקח שהובך מספר רב של פעמים, היית חד וזה מה שעירער אותו, "לצערך" היית חד לאורך כל התהליך כולל בחקירה.
לחקירה מגיעים החוקרים עם תסריט מוכן מראש ועם משחקי תפקידים, הם ידעו שאתה חד ועדיין זילזלו ביכולות שלך ושילמו על זה בהבכה נוספת.
אני מוריד את הכובע בפינך.
ועכשיו לנושא התביעה - אני מקווה שתיקח את הנושא ותתבע אותם (או שמכורח זה שהם יפסידו במשפט) והם יצטרכו לשלם לך פיצוי על הזמן, אפילו פיצוי של שקל אחד.
אם אכן תקבל פיצוי, אני ושאר הדייגים כאן נדאג שכל הרשתות החברתיות ידעו כי יש לכבד את הדייג והדייג את הפקח.
רוב המפגשים שלי עם הפקחים כאן בצפון היו נעימים ונגמרו מקסימום בהסבר טוב ע"י הפקח.
אבל לצערי יש כמה פקחים שקיבלו כח והם משתמשים בהם בצורה מעוותת.
מחכה לשמוע את המשך הסיפור בקוצר רוח !
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שמע, אנני יודע מה המצב כרגע בכלל, אבל לדעתי יש לעמותת יעד עניין ברור לקחת על חשבון כולנו (אני מוכן לתרום כסף עבור העניין וכמוני עוד כמה אני מאמין) את הנושא לבית המשפט עד למיצוי הדין עם העבריינים מרט"ג.
אני סבור שהם כאלו גם אם הם חושבים שהם מנסים "להציל" את הים מהאימה שאתה מטיל. הבקיאות שלך בנושאים שיגעה את הפקח שהובך מספר רב של פעמים, היית חד וזה מה שעירער אותו, "לצערך" היית חד לאורך כל התהליך כולל בחקירה.
לחקירה מגיעים החוקרים עם תסריט מוכן מראש ועם משחקי תפקידים, הם ידעו שאתה חד ועדיין זילזלו ביכולות שלך ושילמו על זה בהבכה נוספת.
ועכשיו לנושא התביעה - אני מקווה שתיקח את הנושא ותתבע אותם (או שמכורח זה שהם יפסידו במשפט) והם יצטרכו לשלם לך פיצוי על הזמן, אפילו פיצוי של שקל אחד.
אם אכן תקבל פיצוי, אני ושאר הדייגים כאן נדאג שכל הרשתות החברתיות ידעו כי יש לכבד את הדייג והדייג את הפקח.
רוב המפגשים שלי עם הפקחים כאן בצפון היו נעימים ונגמרו מקסימום בהסבר טוב ע"י הפקח.
זו מלחמה סזיפית, אבל אני מתכוון לנצח בה. רפי עומד לצידי, ועוד חבר עו"ד מייעץ לי, נראה לי שהרט"ג במקרים שלי הם בדרך ללא מוצא, תפקידי לשכנע את הרשות השופטת שהצדק לצידי. אני מקווה שאצליח. תודה על תמיכת חברי הפורום.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
זו מלחמה סזיפית, אבל אני מתכוון לנצח בה. רפי עומד לצידי, ועוד חבר עו"ד מייעץ לי, נראה לי שהרט"ג במקרים שלי הם בדרך ללא מוצא, תפקידי לשכנע את הרשות השופטת שהצדק לצידי. אני מקווה שאצליח. תודה על תמיכת חברי הפורום. מסכים עם כל מילה שכתבת מור.... ולעצם העניין - ראובן מקבל ליווי צמוד שלנו, ושל עורכי דין שבקיאים בהליכים הפליליים... הוגשו מטעמו טיעונים מפורטים.... - בקרוב ייסרקו ויועלו כאן... השופטת כנראה לא הבינה ורוצה לשמוע עדויות... אני מאמין ומקווה שראובן יצליח במשפט... ואז גם תגיע התביעה... בכל אופן שוקלים לבצע מהלך מטעם י.ע.ד... כשיהיה מה לעדכן - נעדכן...
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
מפגש מגעיל עם פקחי רט"ג יהירים ובורים
ביום ראשון 20.10.2019 נפגשנו עם פקחי רט"ג שבטוחים שהם יודעי כל, ואינם מבינים עד כמה הם בורים וחסרי ידע. מעשה שהיה כך היה: אני וחברי מ. מפורום הדיג, יצאנו לבולוס בוקר, במטרה לתפוס פיתיונות ולהורידם על חי. העלנו סרגוסים בינוניים ויפים, ולאחר שהכנסנו אותם לפח עם משאבת חמצן, עלינו לנקודה ב 26 מטרים כדי להורידם על חי. את הדגים החיים אני מוריד עם חוט המלופף על כורכר (מטקה) ולאחר שמגיע לקרקעית מרים כמה מטרים וקושר לחוט מצוף (בקבוק של ליטר וחצי) ומשחרר עם חוט כדי להרחיק את הדג מהסירה, לאחר שהגעתי למרחק הרצוי אני עוצר את החוט על ידי קשירתו לעמוד של הגגון בסירה, כך הורדתי שלושה חוטים עם דגים חיים. בינתיים חברי מ. דג עם רולר ומקל בקדמת הסירה, כל זאת כשאנחנו עוגנים במקום אחד. לחברי יש רישיון דיג ספורטיבי, ולי יש בנוסף לרישיון הדיג הספורטיבי גם רישיון דיג ספורטיבי לסירה, המתיר לי לדוג עם עד 12 חכות מהסירה. כשבפועל, דגנו עם ארבע חכות. עם אור ראשון הגיעה אלינו סירת רט"ג ועליה שלושה פקחים: הראל רז אלון דן (או רן הכתב שלהם לא ברור) אילוי יאנג מתנדב מחו"ל שאינו דובר עיברית כאשר הגיעו אלינו, חברי מ. הרים את חכתו שעליה היה סרגוס קטן. הפקחים בקשו רישיונות, והראנו להם את הרישיונות שבידנו. הפקח הראל שאל מה אלו החוטים עם הבקבוקים, שמאחורי הסירה, ועניתי לו חוט עם קרס אחד ודג חי לפיתיון הקשור לסירה. הוא ביקש שנרים חוט אחד כדי לראות, ואכן הוא נוכח שזה בדיוק כמו שאמרתי לו, חוט מחובר לסירה עם קרס אחד. ואז באה הברקה ראשונה של מר הראל, הוא אומר לנו אתם יודעים שמידת המינימום לסרגוס היא 11 ס"מ. כן אנחנו יודעים אני עונה. הראל ממשיך בבורותו ואומר הסרגוס הזה ש מ. זה עתה הרים אין לא 11 ס"מ. יש לכם עוד דגים? כן אני עונה, כאן בדלי עם משאבת חמצן, הראל ממשיך: אני מבקש שתמדדו את הסרגוסים ותשחררו את כל הקטנים, ובאדיבותו הוא נותן לנו סרט מדידה. אני מעיר ל"מר יודע הכל" כי על פי התקנות מותר להחזיק דגים הקטנים מהמידה החוקית, במשקל של 1 ק"ג לאדם, אם הם משמשים לפתיון מידי. הראל "יודע הכל" אומר לי אתה טועה, אין דבר כזה בפקודה, ואני מכיר את הפקודה טוב ממך. אני מתעקש ואומר שאני מסרב לשחרר את הדגים, כי אני פועל על פי חוק, וכי אשחרר אותם רק בסיום הדיג כאשר לא יהיה לי צורך בהם. הראל רז "יודע הכל" אומר לי הנה הפקודה, ומוציא לי את חוברת ההסבר של רט"ג. אמרתי למר "יודע הכל" זו אינה הפקודה זו פרשנות שלכם לפקודה. לאחר דין ודברים אלו, עזבו אותנו הפקחים היהירים והמשיכו בדרכם. (ובמאמר מוסגר אומר, כי מר יהיר טעה בטביעת העין שלו שכן אותו סרגוס קטן לדבריו נמדד לשם הספורט על ידנו ואורכו היה 14 ס"מ)
לאחר כשעה הם חוזרים הראל "יודע הכל" אומר לי, בקשר לדגים הקטנים, בדקתי ואתה צודק, לדעתי, מוסיף היהיר, צריך לתקן את החוק, תודה שהסבת את תשומת ליבי, אני אפעל לתיקון החוק. ואז הם יוצאים בהברקה מדהימה, שיטת הדיג עם החוט והבקבוקים כמצופים אינה חוקית ואתם דגים בניגוד לרישיון. ולפיכן אנו רוצים לחקור אותכם באזהרה. שאלתי, מדוע? אני רשאי לדוג עם 12 חכות. והמתנשא אומר לי, בדקתי עם הממונה עלי, ששמו גיא לויאן, והוא קבע שזה תפפים וזה אסור כי זה קרוב למערך חכות (שארק) שאלתי אתה יודע מה ההגדרה בחוק למערך חכות? כן עונה חברו "מספר קרסים הקשורים על חוט אחד" אז איך אתם מפרשים חוט אחד עם קרס אחד כמערך חכות? אין תשובה. שאלתי את מר "יודע הכל" מדוע אתה חושב שאני לא דג בחכות? והוא אמר לי בטיפשותו, יש בחוק הגדרה לחכות, כאן כבר קפצו לי הפיוזים ובקשתי שיראה לי מהי ההגדרה בחוק לחכות והוא לא ענה. חברי מ. רצה להקליט אותם והם אסרו זאת עליו, והודיעו לנו שאנחנו מעוכבים לחקירה באזהרה: אמרתי ליהיר, אני מסרב להיחקר בלב ים, אני מבקש להיוועץ עם עו"ד ולהגיע מוכן לחקירה. מר הראל רז, פולט את חכמת השנה, יש לך 20 דקות להתייעץ עם עו"ד. עניתי, אין לי כרגע עו"ד ובתוך 20 דקות כשאני בלב ים לא אוכל למצוא עו"ד המתמצא בפקודת הדיג. היהיר ענה לי שזה מה שהוא מחויב לתת לי 20 דקות. אמרתי לו אם כך אני מסרב להיחקר, ושוב הוא פולט חכמה: אני אזמין את השיטור הימי, בבקשה תזמין אני עונה לו. ואז הם מתרחקים מתייעצים בטלפון, חוזרים ואומרים אנחנו נחקור אתכם כעת, אין צורך בשיטור הימי. מר "יהיר יודע הכל" שואל את הפרטים שלי ומקבלם, ומודיע לי שאני חשוד בדיג בשיטה אסורה, בדיג בשיטה בלתי מוכרת, בדיג בניגוד לרישיונות הדיג שבידי. ואז אדון "יהיר יודע הכל" מגיע לשורה שהוא חייב לשאול לפי החוק "אתה רשאי להיוועץ עם עו"ד, האם אתה רוצה להתייעץ עם עו"ד?" כן אני אומר אני רוצה להתייעץ עם עו"ד ואתה לא מאפשר לי, הוא עונה, נתתי לך 20 דקות ולא ניסית ליצור קשר עם עו"ד. ואני שב ואומר לו 20 דקות בלב ים אינם מספיקים למצוא עו"ד ולהתייעץ עימו. אז את מסרב לחתום? הוא שואל, כן תכתוב שאני מסרב לחתום. ואז הוא רושם משהו ושואל, באיזה שיטה דגת היום, אמרתי לו בחכה מהסירה עם חוט ביד, ואז הוא מנסה לשאול עוד שאלה ואני עוצר את "מר יהיר יודע הכל" ואומר, מה אתה מנסה לחקור אותי באזהרה למרות שלא נתת לי להתייעץ עם עו"ד? אני מסרב להמשיך לענות. ושוב הוא רושם מספר דברים, ואומר לי אתה רוצה שאקריא לך מה רשמתי, ואני עונה לו לא, אז תחתום בבקשה. ואני עונה לו אני לא חותם. ואז מגיע קטע מרשים במיוחד. הפקח אלון רן, מגיש לי טופס עיכוב ואומר לי תחתום פה, אני מביט בטופס והוא ריק לגמרי ומסומן בו רק איקס במקום המיועד לחתימה. מה זה אני שואל? אני לא חותם על טופס ריק, אם אתה רוצה שאחתום תמלא אותו כמו שצריך. מר "יהיר יודע הכל" לוקח אליו את הטופס וממלאו ומגיש לי לחתימה. אני רואה שזו הצהרה שבעיכוב לא נגרם נזק ולא חסר דבר, ובדיוק את הנושא הזה הוא לא מילא כי לדבריו לא בוצע חיפוש. אני חותם, ומנסה להוסיף הערה שלי בכתב יד. זה לא הולך ככה מרים קולו היהיר, אתה רק צריך לחתום. אם כך, אני לא חותם ומוחק את החתימה ואת ההערה. לפני שאנו נפרדים מהוד מלכותם, אני אומר, למה אתם מתעסקים בשטויות, לא חבל שדבר כזה יגיע לבית המשפט ויבזבז את זמנכם וזמני. אני משלם מיסים וחבל לי על הבזבוז, גם אני משלם מיסים עונה היהיר, נכון אני עונה, אבל כשאתה מגיע לבית המשפט אתה מקבל משכורת וזה הבזבוז. היהיר מוסיף אמירה אידיוטית, אם צריך אני אגיע עם הסירה לבית המשפט. ובטרם נפרד הוא מזהיר אותנו, בפקודה שלדעתי אינה חוקית: "אני מבהיר לכם שאסור לכם לדוג יותר בשיטה הזו" מר יהיר, כמו שהודית בטעותך בנושא הדגים הקטנים לפיתיון, עוד תאלץ להודות בטעותך בנושא דיג בחוטים מהסירה. ואז יהיר אמר שטות נוספת שמאפיינת אותו, אני אשמח ללמוד מטעויות, כן מר "יודע הכל" אתה תשמח ללמוד מטעויות אבל למה על חשבוני. מגעילים נמאסתם דרך אגב, בסיום הדיג שוחררו כל הסרגוסים (גם אלו שמעל לגודל החוקי)
חוצפנים שחצנים מגעילים בושה וחרפה שככה הם מיתנהגים 
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
זוכרים את המפגש עם פקחי רט"ג הבורים? אשר חקרו אותי באזהרה כיון שהורדתי חוטים לאינטיאסים מהסירה וקשרתי לכל חוט מצוף בצורת בקבוק 1.5 ליטר, החוטים היו מחוברים לסירה וקשורים לעמודי הסככה. פקחי רט"ג טענו שאסור לי לדוג כך כי זה לא חכות. עיכבו אותי לחקירה ואף חקרו אותי באזהרה.
אז שימו לב לקוריוז הבא, כשנה לפני קרות המקרה הזה דגתי עם טפפים, וכמובן פקחים שקיבלו את הסמכתם רק חודש לפני, עיכבו אותי לחקירה וטענו שאני דג במערך חכות (שארק), בעקבות זאת קיבלתי ברירת קנס וביקשתי להישפט, המשפט ממשיך גם בימים אלו (שנתיים ורבע מאז קרות המקרה) במשפט זה אני מייצג את עצמי בהדרכתו הברוכה של רפי.
הדיון האחרון הוקדש לעדי התביעה. בחקירה הנגדית שאלתי את פקח רט"ג הבכיר מר זיו בירמן אם גליל פלסטיק שעליו חוט נחשב כחכה אז מדוע טפף אינו נחשב כחכה?
הנה תשובתו המלומדת כפי שהיא מופיעה בפרוטוקול המשפט, קיראו והתפלצו:
ש. האם הגליל הזה הוא חכה? ת. אני לא יודע מה זה חכה, לא חכה, אני יכול להגיד לך דבר מאוד פשוט, ברגע שיורד החוט עם הקרס מהסירה אנחנו לא מתווכחים אם יש לזה גם מקל או חצי מקל, או מוט, ברגע שיש חוט מסירה אז ברור שזו חכה, לא מתייחס לאורך החכה, רולר או לא רולר. לא נכנס לרזי הדברים..
הבנתם? לא נכנסים לרזי הדברים, אז דבילים ומרושעים שכמותכם, מדוע עיכבתם אותי לחקירה כשהורדתי מטקות מהסירה ומדוע עד היום אתם לא מודיעים לי באופן רישמי שטעיתם ואתם לא אמורים להיכנס לרזי הדברים.
פשוט בורים, מגעילים, יהירים ומרושעים.
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2020, 10:52:03 AM על ידי ruviva
|
|
|
|
|
|
ברגע שהוא פתח את הפה הייתי שואל אותו האם לפני כן הוא צחצח היטב את השיניים!..... מארט 
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
היום 27.10.2020, (כלומר שנה לאחר האירוע), יצאתי לים, והורדתי שני חוטים מהסירה, עם בקבוקים כמצופים כשהחוטים קשורים לעמודים של הגגון בסירה, בדיוק כפי שעשיתי לפני שנה. בשעה שמונה בבוקר מגיעים שלושה פקחי רט"ג ובראשם גיא לויאן (אותו אחד שהראל התייעץ איתו טלפונית בזמנו ושקבע שאני לא דג בחכות ולכן זו עבירה), גיא שואל אותי מה תפסת? ואני עונה בינתיים כלום, יש לי רק שני חוטים עם פתיון חי. איזה פיתיון הוא שואל? סרגוס וברקן אני עונה, החוטים קשורים לסירה? כן הנה הם קשורים כאן, יש לך עוד מצופים? לא רק אלו, טוב תודה רבה ושיהיה לך יום טוב.
רק רגע גיא יש לי שאלה אליך, אני אומר, לפני שנה דגתי ככה בדיוק ועיכבתם אותי וחקרתם אותי באזהרה אותי ואת חברי שהיה עימי, מה קורה עם החקירה הזאת? איך זה שלפני שנה זה לא היה בסדר ועכשיו זה כן בסדר?
לא קיבלת קנס הוא שואל? לא, לא קיבלתי דבר.
אם כך הוא אומר אז כנראה שהתיק נסגר. רגע אני אומר, מה זאת נסגר, מה? מצאתם שהייתי בסדר? סגרתם את התיק ואתם נותנים לי שנה שלמה לחשוש ולא לדוג בשיטה הזו ואינכם מודיעים דבר?
זה כמו ראיון עבודה הוא אומר, אם לא חוזרים אליך כנראה שלא התקבלת. אתה יכול לפנות ולבדוק איתם (עם השירות המשפטי של אגף הדיג).
לא תודה אמרתי, בנובמבר יש לי דיון בנושא הטפפים ואז אני אשאל את התובע.
אני בכל זאת אבדוק לך מסיים גיא והולך.
אז אתם מבינים? איזה פקח בור ויהיר מירר לי את החיים לפני שנה בהמצאות מפרי דימיונו, חקר אותי באזהרה, עיכב אותי והשתממש לרעה בכח משרתו ומה קורה? כלום בריבוע העיקר שאני חי במחשבה שאוטוטו אני עומד לקבל קנס.
תתעוררו. תבינו שאנחנו לא הרעים פה.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ראובן, אל תהסס, תלונה על הפקח על התעמרות ושימוש בסמכות שלא לצורך, ואולי גם תביעה נזיקית אישית!
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
ראובן, אל תהסס, תלונה על הפקח על התעמרות ושימוש בסמכות שלא לצורך, ואולי גם תביעה נזיקית אישית!
אני לגמרי עם קבי. שילמדו לא להרחיב את החוק בפירות דמיונם ולא להרחיב לעצמם סמכות. למען יראו וייראו וגם כי בהחלט מגיע לך פיצוי עוגמת נפש על כל ההליך הארוך והמיותר הזה. מעבר לכך שהזמן שלך גם שווה כסף. בהצלחה אח יקר.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3] 4
|