פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   מפגש מגעיל עם חוקרי רט"ג יהירים ובורים (יש עידכונים) |
עמודים: [1] 2 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מפגש מגעיל עם חוקרי רט"ג יהירים ובורים (יש עידכונים) (נקרא 10471 פעמים) |
הדפסה |
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
מפגש מגעיל עם פקחי רט"ג יהירים ובורים
ביום ראשון 20.10.2019 נפגשנו עם פקחי רט"ג שבטוחים שהם יודעי כל, ואינם מבינים עד כמה הם בורים וחסרי ידע. מעשה שהיה כך היה: אני וחברי מ. מפורום הדיג, יצאנו לבולוס בוקר, במטרה לתפוס פיתיונות ולהורידם על חי. העלנו סרגוסים בינוניים ויפים, ולאחר שהכנסנו אותם לפח עם משאבת חמצן, עלינו לנקודה ב 26 מטרים כדי להורידם על חי. את הדגים החיים אני מוריד עם חוט המלופף על כורכר (מטקה) ולאחר שמגיע לקרקעית מרים כמה מטרים וקושר לחוט מצוף (בקבוק של ליטר וחצי) ומשחרר עם חוט כדי להרחיק את הדג מהסירה, לאחר שהגעתי למרחק הרצוי אני עוצר את החוט על ידי קשירתו לעמוד של הגגון בסירה, כך הורדתי שלושה חוטים עם דגים חיים. בינתיים חברי מ. דג עם רולר ומקל בקדמת הסירה, כל זאת כשאנחנו עוגנים במקום אחד. לחברי יש רישיון דיג ספורטיבי, ולי יש בנוסף לרישיון הדיג הספורטיבי גם רישיון דיג ספורטיבי לסירה, המתיר לי לדוג עם עד 12 חכות מהסירה. כשבפועל, דגנו עם ארבע חכות. עם אור ראשון הגיעה אלינו סירת רט"ג ועליה שלושה פקחים: הראל רז אלון דן (או רן הכתב שלהם לא ברור) אילוי יאנג מתנדב מחו"ל שאינו דובר עיברית כאשר הגיעו אלינו, חברי מ. הרים את חכתו שעליה היה סרגוס קטן. הפקחים בקשו רישיונות, והראנו להם את הרישיונות שבידנו. הפקח הראל שאל מה אלו החוטים עם הבקבוקים, שמאחורי הסירה, ועניתי לו חוט עם קרס אחד ודג חי לפיתיון הקשור לסירה. הוא ביקש שנרים חוט אחד כדי לראות, ואכן הוא נוכח שזה בדיוק כמו שאמרתי לו, חוט מחובר לסירה עם קרס אחד. ואז באה הברקה ראשונה של מר הראל, הוא אומר לנו אתם יודעים שמידת המינימום לסרגוס היא 11 ס"מ. כן אנחנו יודעים אני עונה. הראל ממשיך בבורותו ואומר הסרגוס הזה ש מ. זה עתה הרים אין לא 11 ס"מ. יש לכם עוד דגים? כן אני עונה, כאן בדלי עם משאבת חמצן, הראל ממשיך: אני מבקש שתמדדו את הסרגוסים ותשחררו את כל הקטנים, ובאדיבותו הוא נותן לנו סרט מדידה. אני מעיר ל"מר יודע הכל" כי על פי התקנות מותר להחזיק דגים הקטנים מהמידה החוקית, במשקל של 1 ק"ג לאדם, אם הם משמשים לפתיון מידי. הראל "יודע הכל" אומר לי אתה טועה, אין דבר כזה בפקודה, ואני מכיר את הפקודה טוב ממך. אני מתעקש ואומר שאני מסרב לשחרר את הדגים, כי אני פועל על פי חוק, וכי אשחרר אותם רק בסיום הדיג כאשר לא יהיה לי צורך בהם. הראל רז "יודע הכל" אומר לי הנה הפקודה, ומוציא לי את חוברת ההסבר של רט"ג. אמרתי למר "יודע הכל" זו אינה הפקודה זו פרשנות שלכם לפקודה. לאחר דין ודברים אלו, עזבו אותנו הפקחים היהירים והמשיכו בדרכם. (ובמאמר מוסגר אומר, כי מר יהיר טעה בטביעת העין שלו שכן אותו סרגוס קטן לדבריו נמדד לשם הספורט על ידנו ואורכו היה 14 ס"מ)
לאחר כשעה הם חוזרים הראל "יודע הכל" אומר לי, בקשר לדגים הקטנים, בדקתי ואתה צודק, לדעתי, מוסיף היהיר, צריך לתקן את החוק, תודה שהסבת את תשומת ליבי, אני אפעל לתיקון החוק. ואז הם יוצאים בהברקה מדהימה, שיטת הדיג עם החוט והבקבוקים כמצופים אינה חוקית ואתם דגים בניגוד לרישיון. ולפיכן אנו רוצים לחקור אותכם באזהרה. שאלתי, מדוע? אני רשאי לדוג עם 12 חכות. והמתנשא אומר לי, בדקתי עם הממונה עלי, ששמו גיא לויאן, והוא קבע שזה תפפים וזה אסור כי זה קרוב למערך חכות (שארק) שאלתי אתה יודע מה ההגדרה בחוק למערך חכות? כן עונה חברו "מספר קרסים הקשורים על חוט אחד" אז איך אתם מפרשים חוט אחד עם קרס אחד כמערך חכות? אין תשובה. שאלתי את מר "יודע הכל" מדוע אתה חושב שאני לא דג בחכות? והוא אמר לי בטיפשותו, יש בחוק הגדרה לחכות, כאן כבר קפצו לי הפיוזים ובקשתי שיראה לי מהי ההגדרה בחוק לחכות והוא לא ענה. חברי מ. רצה להקליט אותם והם אסרו זאת עליו, והודיעו לנו שאנחנו מעוכבים לחקירה באזהרה: אמרתי ליהיר, אני מסרב להיחקר בלב ים, אני מבקש להיוועץ עם עו"ד ולהגיע מוכן לחקירה. מר הראל רז, פולט את חכמת השנה, יש לך 20 דקות להתייעץ עם עו"ד. עניתי, אין לי כרגע עו"ד ובתוך 20 דקות כשאני בלב ים לא אוכל למצוא עו"ד המתמצא בפקודת הדיג. היהיר ענה לי שזה מה שהוא מחויב לתת לי 20 דקות. אמרתי לו אם כך אני מסרב להיחקר, ושוב הוא פולט חכמה: אני אזמין את השיטור הימי, בבקשה תזמין אני עונה לו. ואז הם מתרחקים מתייעצים בטלפון, חוזרים ואומרים אנחנו נחקור אתכם כעת, אין צורך בשיטור הימי. מר "יהיר יודע הכל" שואל את הפרטים שלי ומקבלם, ומודיע לי שאני חשוד בדיג בשיטה אסורה, בדיג בשיטה בלתי מוכרת, בדיג בניגוד לרישיונות הדיג שבידי. ואז אדון "יהיר יודע הכל" מגיע לשורה שהוא חייב לשאול לפי החוק "אתה רשאי להיוועץ עם עו"ד, האם אתה רוצה להתייעץ עם עו"ד?" כן אני אומר אני רוצה להתייעץ עם עו"ד ואתה לא מאפשר לי, הוא עונה, נתתי לך 20 דקות ולא ניסית ליצור קשר עם עו"ד. ואני שב ואומר לו 20 דקות בלב ים אינם מספיקים למצוא עו"ד ולהתייעץ עימו. אז את מסרב לחתום? הוא שואל, כן תכתוב שאני מסרב לחתום. ואז הוא רושם משהו ושואל, באיזה שיטה דגת היום, אמרתי לו בחכה מהסירה עם חוט ביד, ואז הוא מנסה לשאול עוד שאלה ואני עוצר את "מר יהיר יודע הכל" ואומר, מה אתה מנסה לחקור אותי באזהרה למרות שלא נתת לי להתייעץ עם עו"ד? אני מסרב להמשיך לענות. ושוב הוא רושם מספר דברים, ואומר לי אתה רוצה שאקריא לך מה רשמתי, ואני עונה לו לא, אז תחתום בבקשה. ואני עונה לו אני לא חותם. ואז מגיע קטע מרשים במיוחד. הפקח אלון רן, מגיש לי טופס עיכוב ואומר לי תחתום פה, אני מביט בטופס והוא ריק לגמרי ומסומן בו רק איקס במקום המיועד לחתימה. מה זה אני שואל? אני לא חותם על טופס ריק, אם אתה רוצה שאחתום תמלא אותו כמו שצריך. מר "יהיר יודע הכל" לוקח אליו את הטופס וממלאו ומגיש לי לחתימה. אני רואה שזו הצהרה שבעיכוב לא נגרם נזק ולא חסר דבר, ובדיוק את הנושא הזה הוא לא מילא כי לדבריו לא בוצע חיפוש. אני חותם, ומנסה להוסיף הערה שלי בכתב יד. זה לא הולך ככה מרים קולו היהיר, אתה רק צריך לחתום. אם כך, אני לא חותם ומוחק את החתימה ואת ההערה. לפני שאנו נפרדים מהוד מלכותם, אני אומר, למה אתם מתעסקים בשטויות, לא חבל שדבר כזה יגיע לבית המשפט ויבזבז את זמנכם וזמני. אני משלם מיסים וחבל לי על הבזבוז, גם אני משלם מיסים עונה היהיר, נכון אני עונה, אבל כשאתה מגיע לבית המשפט אתה מקבל משכורת וזה הבזבוז. היהיר מוסיף אמירה אידיוטית, אם צריך אני אגיע עם הסירה לבית המשפט. ובטרם נפרד הוא מזהיר אותנו, בפקודה שלדעתי אינה חוקית: "אני מבהיר לכם שאסור לכם לדוג יותר בשיטה הזו" מר יהיר, כמו שהודית בטעותך בנושא הדגים הקטנים לפיתיון, עוד תאלץ להודות בטעותך בנושא דיג בחוטים מהסירה. ואז יהיר אמר שטות נוספת שמאפיינת אותו, אני אשמח ללמוד מטעויות, כן מר "יודע הכל" אתה תשמח ללמוד מטעויות אבל למה על חשבוני. מגעילים נמאסתם דרך אגב, בסיום הדיג שוחררו כל הסרגוסים (גם אלו שמעל לגודל החוקי)
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 27, 2020, 16:20:40 PM על ידי ruviva
|
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לכל פקחי הרט"ג הנמצאים כאן בפורום, קיראו והשכילו:
גודל מזערי של דגים תק' תשכ"ז-1967 תק' תשע"ז-2016 6. (א) לא ידוג אדם, לא ימכור ולא יחזיק ברשותו כל דג מן המינים המפורטים בתוספת הראשונה, שגדלו קטן מן הגודל שצויין בה, הנמדד מקצה פיהו של הדג ועד קצה זנבו כשהדג מונח בשכיבה; הוראות תקנת משנה זו לא יחולו על דגים במשקל כולל שאינו עולה על קילוגרם אחד, הנדוגים או מוחזקים לצורך שימוש מיידי כפיתיון לדיג בחכה.
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בשיטת הדיג הזו למעשה אתם כמו דייגי בוס עם מצוף. רק המצוף שלכם הוא בקבוק. חבר את החוט מהמצוף לחכה שיושבת במיתקן חכה ואתה מסודר אתה דג עם חכה ומצוף בים-זו שיטה מותרת
עוזי
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
למדו פטנט חקירה באזהרה האם לכל פקח מותר בכלל לפנות לאדם כנחקר באזהרה? ואני לא מתיחס כרגע לזה שאסור לו לחקור באזהרה בלב ים וללא עורך דין לנחקר
האמת עברו את כל הגבולות האפשריים ויש מקום לתביעה נגדית על התרדה והפעלת שררה בלב ים
מתוך אתר של עורך דין פלילי אלון ארז:
זומנת לחקירה? דע את הזכויות שלך
כאמור, כל שוטר שהוסמך לכך או כל קצין משטרה, בעלי הסמכות לזמן אדם לחקירה במידה ויש בידיהם יסוד להאמין כי אותו אדם יכול לשפוך אור על הנסיבות. יחד עם זאת, במידה ונחקר זומן כחשוד, ישנה חובה להזהיר אותו בגין אופי החשדות ולמסור לו את זכויותיו על פי חוק.
על אף שחקירה במשטרה עשויה להפתיע ולהעלות אצל חשודים טריים חששות רבות, חשוב שלא להקל ראש בנושא, היות וכל עדות עשויה להכריע את גורלכם, ועל כן, להיות מודעים לזכויותיכם.
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 22, 2019, 18:42:52 PM על ידי (אלון)
|
|
-------------------------------
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
מה אגיד לך מעצבן ומעצבן ועוד יותר .... זה סתאם התעסקות בשטויות עם אנשים אוהבי ים ששומרים על הדגה ועוד יותר עצוב שעל דברים שהם לא עברה על החוק מטרידים אותך בבתי משפט אזהרות וכו
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ישר כח גדול על זה שעמדת על ף הזכויותשלך. אני מנסה לחשוב מה היה קורה אם שוטר היה מנסה לחקור באזהרה בצורה לא חוקית?? ובטח שלא יתנו לצלם אותו. הפקחין האלה חבורת טיפשים חסרי ידע שחבל שקיבלו סמכות מהמדינה
|
|
|
|
|
כל הכבוד על האורך רוח מרתיח ההתנהלות שלהם ועוד יוצא מרתיח שהפקחים מונחים לפעול על פי"חוק" שהוא בעצם חוברת של חברה להגנת הטבע.... זוועות בים... שאינם מכירים את החוק אותו הם אוכפים שהם מחפשים בנרות ומתעקשים להציק,כשלא מצליחים הולכים וברגע שמבליחה בהם איזה רעיון מטופש ככל שיהיה,יחזרו וינסו את 'שיטת מצליח,לא הולך,לא נורא ננסה שוב.... פשוט נורא תהיה חזק אח
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
בעתיד ... על סירה שלך שהיא רכוש וקניין שלך מותר לך לצלם גם אם אדון פקח לא אוהב את זה ... ואם יש לו בעיה שיזמין שיטור ..( שיסביר לו ) אם היית מצלם את חוסר המקצועיות שלו וההטרדה של הליכה וחזרה אולי היית יכול אפילו לדרוש פיצוי על הטרדה כל שוטר או פקח כפוף לחוק ולא יכול להמציא חוקים ותאמין לי שאם שופט היה רואה את חוסר הידע של החוקים שהם צריכים לאכוף .... היה זוכר זאת גם למקרים אחרים
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
פגמים מהותיים בשיטת האכיפה של חוקי הדיג
החל מ 2018 הועברו סמכויות האכיפה של פקודת ותקנות הדיג, ממשרד החקלאות לרט"ג. משרד החקלאות מתקצב את פעולות האכיפה התקנים והציוד של רט"ג.
רט"ג הקימו צוותים שבפועל החלו לעבוד במאי 2018
הצוותים האלו חסרי ניסיון ואת הנסיון המעשי הם צוברים על גב בדייגים.
אולם לא זאת הבעיה, הבעיה נעוצה בשיטת העבודה.
פקח רט"ג נתקל בים בדיג, שלדעתו מבצע עבירה.
פקח הרט"ג משתדל לחקור באזהרה את הדיג במקום האירוע גם אם זה בלב ים.
על פי החוק, חוקר הרט"ג מודיע למבצע העבירה לכאורה, כי זכותו להתייעץ עם עו"ד.
הדיג, בדרך כלל אזרח תמים שלא נתקל מעולם בעבר עם רשויות החוק וסבור שהוא לא ביצע כל עבירה, מתפתה לחתום שהוא מוותר על התייעצות עם עו"ד. וזו טעות חמורה מאוד כפי שתבינו בהמשך.
פקח הרט"ג, שמח וטוב לב על שביצע את משימתו ביעילות ובהצלחה, מעביר את החומר לממונה עליו.
הממונה רושם סיכום של החומר ואת חוות דעתו ומעביר ליועץ המשפטי של אגף הדיג.
כאן המקום לומר כי הרט"ג ממונים רק על האכיפה, כלומר על איסוף החומר הראשוני ולא על ההחלטה אם בוצעה עבירה, על זה ממונה אגף הדיג.
היועץ המשפטי בוחן את החומר ונחשו מה? יש בפניו רק את הצד של רט"ג אין מי שיציג בפניו את צד האזרח התמים (למעט מה שאמר האזרח בחקירה) וכאן כבר ברור לכם מה יחליט היועץ, נכון מאוד, הוא יתמוך בעמדת רט"ג.
מכאן עובר החומר למפקח באגף הדיג, הרושם על בסיס תיק החקירה והמלצת היועץ המשפטי, ברירת קנס הנשלחת לאזרח.
לאחר כארבעה חודשים עד חצי שנה מיום האירוע, נוחתת בתיבת הדואר של האזרח התמים הודעת ברירת הקנס.
עכשיו בפני האזרח עומדות שלוש אפשרויות:
לשלם ולגמור עיניין (ובכך אתה מודה בביצוע העבירה)
לפנות במכתב לאגף הדיג להסביר את עמדתך ולבקש ביטול הקנס (בוקרה פיל מישמיש תקבלו ביטול)
להודיע כי ברצונך להישפט דבר שיאריך את התהליך בכשנתיים נוספות, יעלה לך בימי עבודה בהוצאות עו"ד בלחץ נפשי ועוד ועוד ועדיין אינך בטוח שתצא זכאי.
ולכן רוב האזרחים מעדיפים לסגור עיניין ולשלם.
אז מה הפגמים בשיטה?
1. יש כאן את משחק הטלפון השבור, פקיד אחד מעביר לפקיד אחר וזה בתורו מעביר לבא אחריו עד שהתוצאה הסופית שונה לחלוטין ממה שבאמת קרה במציאות, כשבכל התהליך אין יצוג לאזרח הקטן.
2. מרגע החקירה באזהרה ועד לקבלת ברירת הקנס, אתה הדיג שרוי בחשכה, אתה לא יודע מה קורה עם התיק שלך, נניח לצורך הדיון שהיועץ המשפטי מצא שלא עברת עבירה, האם אתה חושב שמישהו יטרח ליצור איתך קשר ולומר תהיה רגוע אתה בסדר, או שרק ישלחו את התיק לגניזה?
3. נחזור רגע אחד לחקירה באזהרה, חשבתם לרגע מדוע מתעקשים לחקור אתכם באופן מידי? זה רק כדי לעשות וי על דרישת החוק. אם תבקשו להתייעץ עם עו"ד כל התהליך מבחינת רט"ג מתעכב, וזה לא טוב להם, ביזבוז ימי עבודה שאותם הם יכולים להשקיע בלדוג אזרחים תמימים נוספים.
כל השיטה היא עקומה מיסודה ובנויה על שיטת "מצליח" אנחנו נחקור באזהרה, נשלח ברירת קנס כי מימלא הרוב ישלמו כדי לא להסתבך בבירוקרטיה, ואם ירצו להישפט נטיל הכל לפתחו של בית המשפט ולמי השופט יאמין? לנו לאוכפי החוק המכובדים וליועץ המשפטי המעונב? או לאזרח פשוט ותמים שאינו יודע כיצד להתנהל בבית המשפט?
ואם בדרך טעות השופט יזכה את האזרח, אז לא קרה כלום אנחנו את עבודתינו עשינו.
ונתונים סטטיסטיים מראים כי בתי המשפט מזכים רק 10% וב 90% הם מוצאים את האזרח אשם, כך שההימור מצד אוכפי המערכת הוא לטובתם ומעודד את ההליך המעוות הזה.
רוצים להפסיק את טרור הרט"ג?
זה פשוט מאוד
1. בקשו להיחקר רק לאחר היוועצות עם עו"ד.
2. אם אתם בים בקשו להיחקר במועד מאוחר יותר ומקום נורמלי ולא בתנאי הטבע.
3. אם קיבלתם הודעת קנס, בקשו להישפט
4. אם כולנו נעשה כך, נמוטט את המערכת המעוותת, אמנם כדיג בודד תצטרך להשקיע מספר ימי עבודה בנוכחות בבית המשפט, אולם פקחי הרט"ג והתובעים של אגף הדיג לא יוכלו להרים ראש והם יבלו את כל זמנם בבתי המשפט במקום להציק לאזרחים תמימים בים.
כך מתחילות מהפכות אזרחיות.
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
ןתצלמו !!!! אתם לא מבינים כמה זה חשוב לצלם את חוסר המקצועיות שלהם זה מה שיוכיח שאתם לא אשמים ( כי בבית המשפט הם ידעו לטעון יפה מאוד בשטח ובחוק הם חלשים )
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
המקרה מרתיח, לא יודע מאיפה בכלל להתחיל... טיפשות, בורות ויוהרה, משולבים בשנאה אמיתית לדייגים ולדיג. פעם חבר לימד אותי, שמה שיותר גרוע מאידיוט, זה אידיוט עם מוטיבציה, ופה אנחנו נתקלים שוב ושוב בחתיכת מוטיבציה... כל הכבוד על זה שלא התכופפת ולא ויתרת, אני מקווה שאחרי שתזוכה מאשמה גם תתבע בתביעת נזיקין אישית את מר שחצן ועוזרו...
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אני שמח שזכרת את הסעיף החוק אני זוכר שהעליתי את זה כמה וכמה פעמים בקבוצה של סירות שאני נמצא בה כי הייתי בטוח שאין להם מושג מה אומר החוק ומי שמחליט איזו שיטה היא חוקית או לא זה אגף הדייג , לא רט"ג , לא חלה"ט ולא אנשי שקר כלשהם. פרק 4 בתקנות הדייג קובע מהן השיטות האסורות , ומה שלא אסור .. מותר. עד כמה שזה יישמע אבסורד, אתה יכול לדוג עם סכו"ם וזה יהיה מותר.
השאלה שלי היא לגבי צילום היום גם שוטר תעבורה לא יכול לדרוש מאזרח לסגור את מצלמת הדרך שלו כאשר הוא עוצר אותו, ולא פעם זה הציל נהגים משוטרים ,שבוא נקרא להם, לא משהו. אין לפקחי רט"ג סמכויות על מעבר למה שיש לשוטרים , אז מאיפה להם הזכות לומר לך לסגור את המצלמה ?
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2019, 05:26:13 AM על ידי TookTook
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
פשוט  הגישה שלהם. מתנשאים ויהירים וחושבים שיודעים הכל. בגלל כאלו אנשים דפוקים, הם רק יוצרים אנטי לא שום דבר אחר
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אני שמח שזכרת את הסעיף החוק אני זוכר שהעליתי את זה כמה וכמה פעמים בקבוצה של סירות שאני נמצא בה כי הייתי בטוח שאין להם מושג מה אומר החוק ומי שמחליט איזו שיטה היא חוקית או לא זה אגף הדייג , לא רט"ג , לא חלה"ט ולא אנשי שקר כלשהם. פרק 4 בתקנות הדייג קובע מהן השיטות האסורות , ומה שלא אסור .. מותר. עד כמה שזה יישמע אבסורד, אתה יכול לדוג עם סכו"ם וזה יהיה מותר.
השאלה שלי היא לגבי צילום היום גם שוטר תעבורה לא יכול לדרוש מאזרח לסגור את מצלמת הדרך שלו כאשר הוא עוצר אותו, ולא פעם זה הציל נהגים משוטרים ,שבוא נקרא להם, לא משהו. אין לפקחי רט"ג סמכויות על מעבר למה שיש לשוטרים , אז מאיפה להם הזכות לומר לך לסגור את המצלמה ?
בדיוק ... צריך להציג אותם כמו שהם כחברה לא מקצועיים שלא יודעים את לשון החוק וככה אולי לגרום לשינוי אני באמת אשמח שהם ילמדו את החוקים ויעשו אכיפה אמיתית כי הים שלנו צריך את זה וחבל שהמשאבים שלהם מבוזבזים על להציק למי שלא צריך במקום לעשות עבודה נגד עבריינים אמיתיים שיש לא מעט ...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש לי הרבה מה לכתוב על זה..... אתפנה ואכתוב גם אכתוב...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3 4