בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
| | |-+  רולר ספינינג לגיג לייט - סטראדיק, קאבו או בכלל ביאומסטר
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: רולר ספינינג לגיג לייט - סטראדיק, קאבו או בכלל ביאומסטר  (נקרא 1478 פעמים) הדפסה
GilH99
חבר פורום
*

מנותק מנותק

היי,
אחרי שהאוקומה אקליפס ששימשה אותי כעשור לגיג לייט החלה להתפורר, ולא הצלחתי למצוא את החלפים, החלטתי שהגיע הזמן להתחדש.
אני מחפש רולר שיכיל 300 מטר חוט 30 ליברה, ורצוי במשקל של עד 400 גרם. כך שמבחינת הגודל אני מכוון ל 5000.
האופציות שעלו הן:
Strasic 5000 sw
Quantum cabo
אוקומה אזרוס
ועכשיו אני חושב על הביאומסטר sw...

השאלה אם הביאומסטר שווה את התוספת במחיר (כ 400 ש"ח יותר)
ויצאתי מעט מבולבל מהמודלים אבל להבנתי הדגם שנמכר כיום הוא מ 2013, ורק מידה 6000 יצאה ב 2016. כך שיש מצב שבקרוב ייצא שגם חדש.

אז אם מישהו משתמש באחד מהרולרים ויכול לתת חוות דעת, אשמח לשמוע. או הצעות לרולרים אחרים.

תודה מראש,
עריכה אחרונה: אוקטובר 01, 2019, 21:11:49 PM על ידי GilH99
 IP: [ מחובר ]
SHAYU**
חבר פורום
*

מנותק מנותק

טוב גיל...

כיוון שאף אחד לא ענה אני אומר שתלך על האוקומה אזורס, ולא, לא בגלל שאני הצעתי לך ללכת עליו..בעצם כן בגלל זה מוציא לשון.

שי
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

ממליץ להגדיר מסגרת תקציב ולפתוח את הראש. יש הרבה רולרים טובים בשוק במחירים מופחתים היום, ותיכף גם מתחילה עונת הסיילים ברשת...
אני חסיד של דאיווה, לדעתי לצרכים שלך יתאים רולר במידת דאיווה 3500/4000 בהתאם לקיבולת החוט (אותו גוף בדרך כלל ורק שפולה שונה). אני אישית מכניס בשפולה 3500 300 מטר חוט 30 ליברה בלי בעיה.
לא הייתי הולך על רולר עם גוף מחומרים אקזוטיים כמו ה-ci4 של שימאנו או zion של דאיווה LT בדגמים הזולים יותר, אני מאמין שגוף כזה לא יאכל יפה את האימפקט של עבודת ג'יג לאורך זמן.
מכונות עם גוף אלומיניום כמו שימאנו ביומאסטר, טווין פאואר או סרגוסה, יתאימו כמו כפפה בכפוף למגבלת המחיר, ובדאיווה המבחר גדול, שוב בהתאם למסגרת התקציב.
תתחדש!
GilH99
חבר פורום
*

מנותק מנותק

תודה שי וקובי,

אתחיל מהסוף...אתמול לא התאפקתי וקניתי את הביאומסטר SW 5000PG.

שי, שקלתי את האוקומה, וגם ראיתי אותה בחנות, אבל החלטתי שבתור זקן אני יכול להתפנק בעניין המשקל.
מצד שני קיבלתי את העיצה שלך מדיון אחר לגבי החוט. ה Dual X-wire בדרך  גיחוך

קובי, אני גם אוהב את דיוואה, בגלל זה הסרטייט במבצע של פלאט קרץ לי מאוד. אבל גם פה המשקל שיחק תפקיד. וגם התזמון שאני עוד מחכה לחכה שתגיע מהם.
גם על הסרטוגה חשבתי, אבל גם הוא שוקל יותר ממה שכיוונתי אליו. הטווין פאוור נפסל בגלל שלא רציתי להוציא כל כך הרבה, כשכמות היציאות שלי בסירה לא גדולה.

כמו שכתבתי, בסוף הלכתי על הביאומסטר, בעיקר בגלל המשקל, ועכשיו הוא נמכר באוקטופוס ב 1050 ש"ח, שזה אחלה מחיר לדעתי (אני מניח שזה בגלל שבקרוב כנראה ייצא דגם חדש). אם אפשר לקנות בארץ במחיר דומה (או במקרה הזה אפילו נמוך) למחיר בחו"ל, אז אני מעדיף לקנות פה.
על הסטראדיק SW ויתרתי למרות שהוא דגם חדש, כי הביאומסטר הרגיש לי יותר מוצק ביד (ד"א דווקא המחיר של הסטרדיק בארץ לעומת חו"ל גבוה בכ-600 ש"ח, כנראה בגלל שזה הדגם החדש).

שוב תודה על התגובות,
ושי...עכשיו צריך לארגן סירה  גיחוך

shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

גיל, יתכן שאתה מראה סימני חזרה לים וסירה 

תתחדש על הביומסטר, אני הייתי הולך עליו  (אני אוהב את השימנו קריצה)
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

SHAYU**
חבר פורום
*

מנותק מנותק

תודה שי וקובי,

אתחיל מהסוף...אתמול לא התאפקתי וקניתי את הביאומסטר SW 5000PG.

שי, שקלתי את האוקומה, וגם ראיתי אותה בחנות, אבל החלטתי שבתור זקן אני יכול להתפנק בעניין המשקל.
מצד שני קיבלתי את העיצה שלך מדיון אחר לגבי החוט. ה Dual X-wire בדרך  גיחוך

קובי, אני גם אוהב את דיוואה, בגלל זה הסרטייט במבצע של פלאט קרץ לי מאוד. אבל גם פה המשקל שיחק תפקיד. וגם התזמון שאני עוד מחכה לחכה שתגיע מהם.
גם על הסרטוגה חשבתי, אבל גם הוא שוקל יותר ממה שכיוונתי אליו. הטווין פאוור נפסל בגלל שלא רציתי להוציא כל כך הרבה, כשכמות היציאות שלי בסירה לא גדולה.

כמו שכתבתי, בסוף הלכתי על הביאומסטר, בעיקר בגלל המשקל, ועכשיו הוא נמכר באוקטופוס ב 1050 ש"ח, שזה אחלה מחיר לדעתי (אני מניח שזה בגלל שבקרוב כנראה ייצא דגם חדש). אם אפשר לקנות בארץ במחיר דומה (או במקרה הזה אפילו נמוך) למחיר בחו"ל, אז אני מעדיף לקנות פה.
על הסטראדיק SW ויתרתי למרות שהוא דגם חדש, כי הביאומסטר הרגיש לי יותר מוצק ביד (ד"א דווקא המחיר של הסטרדיק בארץ לעומת חו"ל גבוה בכ-600 ש"ח, כנראה בגלל שזה הדגם החדש).

שוב תודה על התגובות,
ושי...עכשיו צריך לארגן סירה  גיחוך

היום ראיתי את הים, ובכלל כל הסופש עשה לי ולאסי גירודים.

יאללה צריך לארגן משהו עם מישהו

שי
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בחרת היטב, גיל, תתחדש ותהינה, והלוואי ותשמע אותו צורח בהקדם....
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

מאחר וכבר בחרת וקנית - אז אין מה להמליץ...
תתחדש גיל
ובצירוף איחולים שהרולר החדש יככב בדו"ח דיג חדש שלך עם תפיסה מרשימה בירה

-------------------------------
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for