פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דגים זה לא בריא ? כתבה חדשה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דגים זה לא בריא ? כתבה חדשה (נקרא 1847 פעמים) |
הדפסה |
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
כרגיל כתבה שכל מטרתה הוא זריעת פחד בציבור אנימלס או תנו לחיות או כל הארגונים המפגרים למיניהם יש להם מטרה אחת שהציבור יאכל כמה שפחות בשר או דגים כי מבחינתם זה רצח כנראה שזאת כתבה ממומנת ע"י אחד מהארגונים האלה
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ה"כתבה" היא בסך הכל מאמר ממומן שנכתב ע"י תזונאית של עמותת 'אנימלס', זה אפילו לא מוסתר בשום צורה. המטרה מבחינתם היא אחת- הפחתת עד הפסקת צריכת מזון מן החי, ולשמה כל האמצעים כשרים. הדוברת היא אשת אנימלס, המחקרים שמצוטטים הם מחקרים של אנימלס, ואפילו את תגובת מגדלי הדגים ניפנפו בביטול. אין שום ספק שהמטרה בכתבה היא אחת- לייצר פחד בציבור, ובכך להפחית את צריכת הדגים בחגים המתקרבים. התחילו בתזונת חסר (לכאורה הזכירו באופן סלקטיבי את הדגים שמכילים כמות זניחה של אומגה 3), המשיכו בחומרים רעילים (כמו פלסטיק וכספית), וסיימו בטפילים וחיידקים מחוללי מחלות ועד הפלות ותמותת עוברים.... למרבה הצער, הציבור שקורא את הכתבה מקבל אותה כתורה מסיני ובולע את הבולשיט שמאכילים אותו הטבעונים ההזויים של אנונימוס!
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ה"כתבה" היא בסך הכל מאמר ממומן שנכתב ע"י תזונאית של עמותת 'אנימלס', זה אפילו לא מוסתר בשום צורה.
תחלס לא התעמקתי כדי לראות את זה זה היה ברור כמו שמש באמצע היום
|
|
|
|
|
עוד פעם פרופוגנה טבעונית, נמאס לנו מהשקרים שלהם.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מכיוון שזו כתבה אינטרסנטית, חבל לבזבז את הזמן לקרוא אותה.
אם זה היה מדעי ניטראלי, אז שווה התייחסות.
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מהיום לא אוכל יותר דגים  תופס , הורג וזורק לים  שחלילה מישהו אחר יתפוס ויאכל  עוד פעם פרופוגנה טבעונית, נמאס לנו מהשקרים שלהם.
יש להם קשרים בתקשורת , תארגן קשרים ונעלה גם אנחנו כל יום כתבה נגדית.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ללא שום קשר לכתבה, אני כבר הרבה שנים לא נוגע בדגי בריכות מים מתוקים,או יותר נכון מים מסריחים. כאחד שמצלם טבע ובעיקר ציפורים, אני מסתובב הרבה בשטחים של מדגה בכל מיני אזורים בארץ, ואני רואה איך זה נראה ומריח. ומה הם מאכילים את הדגים וכמה חומרי הדברה וכל מיני כימיקלים מוסיפים למים בהם הדגים חיים. שלא לדבר על הרבה פגרי דגים צפים במים עם ריחות ממש לא מעוררי תאבון.
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
ללא שום קשר לכתבה, אני כבר הרבה שנים לא נוגע בדגי בריכות מים מתוקים,או יותר נכון מים מסריחים. כאחד שמצלם טבע ובעיקר ציפורים, אני מסתובב הרבה בשטחים של מדגה בכל מיני אזורים בארץ, ואני רואה איך זה נראה ומריח. ומה הם מאכילים את הדגים וכמה חומרי הדברה וכל מיני כימיקלים מוסיפים למים בהם הדגים חיים. שלא לדבר על הרבה פגרי דגים צפים במים עם ריחות ממש לא מעוררי תאבון.
דוב, לצערי אני מתעמק לאחרונה בפקודת הדיג ובתקנות הדיג, ומשכה את עיני הערתך על הרבה פגרי דגים צפים במים, ואני רוצה להביא לידיעתך את התקנה הבאה בתקנות הדיג (ציטוט מפורום יעד בעריכתו של רפי) מסירת הודעה על מחלת דגים (תיקונים: 1941, התשנ"ח) 13. (1) אדם היודע על התפרצותה או מציאותה של כל מחלת-דגים או תמותת דגים יוצאת דופן במים פרטיים או במים ציבוריים, ואינו מודיע על כך מיד בכתב לפקיד-הדיג הראשי, ייחשב לו הדבר לעבירה. (2) כל אימת שפשטה מחלת-דגים בכל אזור-מים פרטיים או מים ציבוריים או שנוצרו תנאים המעודדים היווצרות מחלת דגים, רשאי פקיד-הדיג הראשי, לפי ראות עיניו, לצוות כי ינקטו באותה פעולה או כי יוטלו כל אותם התנאים שימצא לנכון כדי להדביר את המחלה או למנעה, ופעולה כזאת יכולה לכלול, במקום שיש צורך בכך, את השמדתם של הדגים, והרקת הבריכות. ההוצאות הדרושות לשם ביצוע של כל הפעולות מהפעולות האלה וכן הטלת כל תנאי מהתנאים הללו תחולנה על בעלי הדגים, שלא תהיה להם כל זכות שהיא לקבל פיצויים בעד אותם הדגים שפקיד-הדיג הראשי ימצא צורך להשמידם.
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
דוב, לצערי אני מתעמק לאחרונה בפקודת הדיג ובתקנות הדיג, ומשכה את עיני הערתך על הרבה פגרי דגים צפים במים, ואני רוצה להביא לידיעתך את התקנה הבאה בתקנות הדיג (ציטוט מפורום יעד בעריכתו של רפי) מסירת הודעה על מחלת דגים (תיקונים: 1941, התשנ"ח) 13. (1) אדם היודע על התפרצותה או מציאותה של כל מחלת-דגים או תמותת דגים יוצאת דופן במים פרטיים או במים ציבוריים, ואינו מודיע על כך מיד בכתב לפקיד-הדיג הראשי, ייחשב לו הדבר לעבירה. (2) כל אימת שפשטה מחלת-דגים בכל אזור-מים פרטיים או מים ציבוריים או שנוצרו תנאים המעודדים היווצרות מחלת דגים, רשאי פקיד-הדיג הראשי, לפי ראות עיניו, לצוות כי ינקטו באותה פעולה או כי יוטלו כל אותם התנאים שימצא לנכון כדי להדביר את המחלה או למנעה, ופעולה כזאת יכולה לכלול, במקום שיש צורך בכך, את השמדתם של הדגים, והרקת הבריכות. ההוצאות הדרושות לשם ביצוע של כל הפעולות מהפעולות האלה וכן הטלת כל תנאי מהתנאים הללו תחולנה על בעלי הדגים, שלא תהיה להם כל זכות שהיא לקבל פיצויים בעד אותם הדגים שפקיד-הדיג הראשי ימצא צורך להשמידם. תמיד טוב לדעת שיש חוקים כאלה ואחרים אני לא אתלונן על אף אחד מכמה סיבות. 1. נותנים לי להסתובב בשטח הפרטי שלהם ולא אעשה להם בעיות אני בטוח שהם יודעים מה לעשות ויש פקחים שאמורים לעשות את העבודה הזאת ומקבלים שכר על כך. 2.דבר שני לא אבזבז את זמני לכתוב ואחר כך תבוא לפה תלך לשם להצהיר להעיד ולבזבז את זמני שאף אחד לא משלם לי עליו,וזה מנסיון עבר. 3. במדינה שלנו יכול אחר כך לקבל תביעות או איומים ומי יגן עלי המדינה?   ? אין מצב לא בוטח ברשויות. אני פשוט לא אוכל דגי בריכה וזהו וממליץ למי שאני מכיר שימנע כמה שאפשר מהם. אני יודע שזה נשמע לא טוב אבל זאת דעתי והבחירה שלי בדברים כאלה.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מסכים עם כל מילה.... לכל היותר פעמיים-שלוש בשנה חוטא בטעימה של מושט (שישי בערב אצל אמא) - כמו עוד הרבה רעלים שמכניס לגוף... מה שבטוח, דגי ברכות מהארץ זה יותר לא בריא מאשר בריא
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
קראתי ברפרוף כי מהר מאוד הבנתי מה הקטע - וחבל לבזבז זמן... ואז ראיתי את התגובה הזו של קובי ה"כתבה" היא בסך הכל מאמר ממומן שנכתב ע"י תזונאית של עמותת 'אנימלס', זה אפילו לא מוסתר בשום צורה. המטרה מבחינתם היא אחת- הפחתת עד הפסקת צריכת מזון מן החי, ולשמה כל האמצעים כשרים. הדוברת היא אשת אנימלס, המחקרים שמצוטטים הם מחקרים של אנימלס, ואפילו את תגובת מגדלי הדגים ניפנפו בביטול. אין שום ספק שהמטרה בכתבה היא אחת- לייצר פחד בציבור, ובכך להפחית את צריכת הדגים בחגים המתקרבים. התחילו בתזונת חסר (לכאורה הזכירו באופן סלקטיבי את הדגים שמכילים כמות זניחה של אומגה 3), המשיכו בחומרים רעילים (כמו פלסטיק וכספית), וסיימו בטפילים וחיידקים מחוללי מחלות ועד הפלות ותמותת עוברים.... למרבה הצער, הציבור שקורא את הכתבה מקבל אותה כתורה מסיני ובולע את הבולשיט שמאכילים אותו הטבעונים ההזויים של אנונימוס!
מסכים לכל מילה (כפי שקורה כמעט עם כל מה שקובי כותב)  תעמולנית של ארגון טבעוני קיצוני שמנבה לכוון להפחתת "הפגיעה בדגים"... מזכיר לי בפגישה במשרד להגנת הסביבה לגבי המינים המוגנים, נציג תנו לחיות לחיות ביקש לתמוך בהכרזה כי כואב לדגים ודיג זו התעללות... טוב נו, הבנו את הקטע וממקום כזה - כבר לא מעניין מה התעמולנית קשקשה שם...
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
קראתי ברפרוף כי מהר מאוד הבנתי מה הקטע - וחבל לבזבז זמן... ואז ראיתי את התגובה הזו של קובי ה"כתבה" היא בסך הכל מאמר ממומן שנכתב ע"י תזונאית של עמותת 'אנימלס', זה אפילו לא מוסתר בשום צורה. המטרה מבחינתם היא אחת- הפחתת עד הפסקת צריכת מזון מן החי, ולשמה כל האמצעים כשרים. הדוברת היא אשת אנימלס, המחקרים שמצוטטים הם מחקרים של אנימלס, ואפילו את תגובת מגדלי הדגים ניפנפו בביטול. אין שום ספק שהמטרה בכתבה היא אחת- לייצר פחד בציבור, ובכך להפחית את צריכת הדגים בחגים המתקרבים. התחילו בתזונת חסר (לכאורה הזכירו באופן סלקטיבי את הדגים שמכילים כמות זניחה של אומגה 3), המשיכו בחומרים רעילים (כמו פלסטיק וכספית), וסיימו בטפילים וחיידקים מחוללי מחלות ועד הפלות ותמותת עוברים.... למרבה הצער, הציבור שקורא את הכתבה מקבל אותה כתורה מסיני ובולע את הבולשיט שמאכילים אותו הטבעונים ההזויים של אנונימוס!
מסכים לכל מילה (כפי שקורה כמעט עם כל מה שקובי כותב)  תעמולנית של ארגון טבעוני קיצוני שמנבה לכוון להפחתת "הפגיעה בדגים"... מזכיר לי בפגישה במשרד להגנת הסביבה לגבי המינים המוגנים, נציג תנו לחיות לחיות ביקש לתמוך בהכרזה כי כואב לדגים ודיג זו התעללות... טוב נו, הבנו את הקטע וממקום כזה - כבר לא מעניין מה התעמולנית קשקשה שם... רפי אני מתפלא עלייך איך לא עלית על זה כבר בהתחלה  כנראה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]