|
אחלה דוח, ואחלה דגים. בנתיים אצלי הדמויים הכי טובים הם אלה שמצאתי על החוף אחרי סערות  תודה אחרי סערות מוצאים דברים על החוף בסערה האחרונה מצא חסדייה דג בן גוריון במשקל 5 ק"ג אבל היה כבר מאוחר
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
קיוויתי לראות דוח כזה אחרי שמאמון סיפר שנפגשתם. איזה יופי של סרגוס  יוסף - אני מחכה שתגיע לגיזרה שלי אל תשכח לצלצל 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יוסף יא יוסף לא מתיאש ולא מוותר כל הכבוד על ההתמדה  וגם כבוד על הסרגוסים  עוד מעט אני יוצא לגזרת הבונים..בתקווה לדווח לך משם תחזיק לי אצבעות
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
כן היה לי דמוי שמאצתי עם לוקוס של איזה 2 קילו עליו, אבל כמו שאתה אומר היה כבר מאוחר מידי
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של סרגוסים אחד הדגים הטעימים לטעמי ואהובים עליי טעם חזק של ים
|
|
|
|
|
דו"ח מהנה ביותר שאפו על התפיסות היפות ! אחד הדגים הטעימים ביותר שיש ! 
|
|
|
|
|
קיוויתי לראות דוח כזה אחרי שמאמון סיפר שנפגשתם. איזה יופי של סרגוס  יוסף - אני מחכה שתגיע לגיזרה שלי אל תשכח לצלצל  אני לא שוכח עדי הגזרה שלך על הכוונת
|
|
|
|
|
יוסף יא יוסף לא מתיאש ולא מוותר כל הכבוד על ההתמדה  וגם כבוד על הסרגוסים  עוד מעט אני יוצא לגזרת הבונים..בתקווה לדווח לך משם תחזיק לי אצבעות החזקתי ואני ממשיך להחזיק אצבעות 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יוסף יא יוסף לא מתיאש ולא מוותר כל הכבוד על ההתמדה  וגם כבוד על הסרגוסים  עוד מעט אני יוצא לגזרת הבונים..בתקווה לדווח לך משם תחזיק לי אצבעות החזקתי ואני ממשיך להחזיק אצבעות  היה יבש 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הסרגוס הגדול אכן גדול... לא "ערימה" אך החשוב הוא שמורגש מהדו"ח שנהנית.... ואני מניח שאתה "חם" לפצות את עצמך על "הפצצה" שלא נתפסה... התגעגעתי לדוחות שלך יוסף, ונהניתי כרגיל מהדו"ח  ושאלה סקרנית- הדמוי שתפס את הסרגוסים זה הדמוי שייעדת גם ללברקים- או דמוי "ייעודי" לסרגוסים?! תודה רפי זה דמויי שמצאתי אותו על החוף והוא מיועד כנראה לסרגוסים ולוקוסים הים נתן הים לקח
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של דגים ויופי של דוח כל הכבוד 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יוסף, יופי של דוח פותח תאבון. מבחינתי, טרגוט סרגוסים עם דמוי הוא אחד הלהיטים בשבילי לעומת ג'רג'ור דגים אחרים, ועדיף לי על טרגוט סרגוסים עם פתיון גם אם זה מניב פחות...מה שכן, בג'רג'רור סרגוסים מוציאים חתיכות יפות לפעמים ואתה קיבלת יופי של גדלים  מברוק ובתאבון (דג שאני ממש אוהב לאכול) תודה סאמח אני מאוד סקרן לפגוש אותך במיוחד על החוף יאללה, בכיף. תשלח לי מספר טלפון במסר ונתאם משהו. לא יצא לי לג'רג'ר בתקופה אחרונה אבל יש כוונה כזאת...
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחלה דוח ובהצלחה במציאת הדמוי שוב פעם...  אזור סלעי צפוף או מפוזר? עומק משוער? קצף?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אחלה דוח ובהצלחה במציאת הדמוי שוב פעם...  אזור סלעי צפוף או מפוזר? עומק משוער? קצף? סוג של מפרצון רובו המוחלט חול עם סלע גדול באמצע עומק 2 מטר
|
|
|
|
|
יוסף יופי של תפיסות סרגוסים בזירזור יוצא מהכלל דוח ממצא וחומר למידה. יוסף מיותר להוסיף שהיום יש בשוק קרוב ל139 דימויים שאיתם אפשר לדוג סרגוסים להם נועדו. כך שהמצב לא אבוד,במיוחד הדימוי sorcerer 35 std רוצח סרגוסים ואין שני לו.
הדייג והים מהצפון
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|