ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה להגשים חלום של כל מי שהתחביב שלו זה דייג דוח עשר ותמונות משהו משהו 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
ERAN GREEN
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
51
רוצה שקט לך לים
|
|
 |
|
|
ויש עוד  ערן ערן.... לשמוע את החוויות כבר הטרפת אותי, אבל לקרוא ולראות את התמונות....  מהדרך שהעברת את החוויות- נראה שעד עכשיו זורם לך האדרנלין בגוף....  לא שקשה להבין את זה- אם הייתי במקומך האדרנלין היה זורם לי בדם לפחות שנה.... אשריך שזכית לחוויה הזו- בהחלט עושה חשק... וכל מה שנותר לך עכשיו זה לחזור אל הים הקטן שלנו- ולצפות לאיזה 2-3 דגים...  אחלה דו"ח  רפי היי אני שמח ששיכנעתה אותי לרשום את הדוח כך הכרתי חבר חדש את שי ממנהלי הפורום תשמע אחלה בן אדם עזר לי בדוח בתמונות ישב איתי 4 שעות בטלפון ממש בעדינות הסביר לי כל דבר חלקנו חוויות מהים ממש בחור 10 אז הנה הדוח כמו שאתה מבין והתמונות מדברות בעד עצמן אני מתמלא מהתמונות באדרנלין וכל פעם נזכר מחדש כאילו זה היה אתמול אז רפי תתארגן לשנה הבאה ספארי דייג בתאילנד חוויה לכל החיים וכן נסתפק בדג 1 או 2 או אבו נאפחה חה חה חה חה גם אני שמח ערן, ששכנעתי אותך להעלות דוח  הגיע הזמן שנרגיש אותך כאן יותר - אתה מתאים למקום והמקום מתאים לך...  לגבי שייקה, לי אתה מספר שהוא אחלה בנאדם?!  ידוע לכל.... אגב, שי אמר אותם דברים עליך...  ובהזדמנות ביחד איתו בסירה שלך...  בשנה הבאה הלוואי שנפגש בתאילנד, עד אז- יהיו לנו עוד כמה ימים ביחד בגזרת נהריה-חיפה...  מקווה ששנה הבאה טיול נוסף ולביינתים נהריה - עכו הדגים היפים שלנו וכן אני כבר סגרתי עם שי שבקרוב יציאה אז גם אתה תתכונן ילא לעבודה אז שיהיה בוקר נפלא אם הרבה דוחות
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
almog118
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תשמע דברים כאלה אני רואה רק באביר הדגים כל הכבוד תותח!!
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
ערן כל הכבוד חוייה מרשימה ביותר ללא ספק אפשר להרגיש אותה דרך הכתיבה שלך בדיוק בנקודה זו היה רובסון גרין בתוכנית אקסטרים פישינג שמשודרת בדיסקברי וגם כן העלה שפמנון כזה ...שנקרא Mekong CatFish . החוויות בדיג בעוברים בחול נראות פשוט כחלום לעומת האפשרויות בחווים בישראל ואני מניח שאחרי חוויות שכאלה לא רוצים לדוג יותר בישראל כי זה לא משתווה ... נהנתי מהכתיבה ומהחוויה שהצלחת להעביר.... 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
נראה שנהנת 
|
|
|
|
|
ערן, עקבתי אחרי הטיול שלך בפייסבוק ונהניתי מכל רגע. שמח שבחרת לשתף את כולם בחוויה שעברת כאן מעל דפי הפורום  נישאר רק שתנחת למציאות שלנו כאן בארץ ותתרגל ליציאות סרק או במקרה הטוב דג או שניים 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 28, 2012, 07:36:27 AM על ידי אדריס אבזאח
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כל מילה בסלע  ערן, עקבתי אחרי הטיול שלך בפייסבוק ונהניתי מכל רגע. שמח שבחרת לשתף את כולם בחוויה שעברת כאן מעל דפי הפורום  נישאר רק שתנחת למציאות שלנו כאן בארץ ותתרגל ליציאות סרק או במקרה הטוב דג או שניים  אל תקטר אדריס, כבר זוכר אותך מוציא גם 4-5...  ו..... 4-5 אצלנו זה כמו 40-50 בתאילנד... 
|
|
|
|
|
איזה דו"ח מדהים ! חווית אקסטרים אמיתית ! מרגישים את ההתרגשות וההנאה בכל מילה ומשפט . שאפו ענק ! 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד שצירפת את התמונות  מדהים !!!! 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
argi
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חלומו הרטוב של כל שוחר דייג באשר הוא זהו חלום שהגשמת לעצמך התענגנו 
|