פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   מחלת הדוראדו )) |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מחלת הדוראדו )) (נקרא 3511 פעמים) |
הדפסה |
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז איך בעצם תופסים את הדג הזה , המלצות טיפים , או צורות של ריגים יתקבלו בברכה , תודה מראש
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אז איך בעצם תופסים את הדג הזה , המלצות טיפים , או צורות של ריגים יתקבלו בברכה , תודה מראש
מכלי שייט מאוד פשוט.. מהחוף הרבה יותר מאתגר  אז מאיפה אתה רוצה להביא אותו ? מהקיאק / סירה ? איפה אתה יוצא לדוג בדר"כ ?
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
ריג פשוט של חצאית סקוויד ממנה יוצאים שני קרסי צוואר ארוך מידה 6, אחד מעל השני רצועות קלאמרי בקרסים אם עדיין לא תפסת אחד, אבל אתה יודע שהם באיזור , אז תגרור את הרצועה עד שאחד ייתפס לאחר מכן אתה יכול פשוט לזרוק 5 מטר ממך והם יבואו
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מכלי שייט מאוד פשוט.. מהחוף הרבה יותר מאתגר  אז מאיפה אתה רוצה להביא אותו ? מהקיאק / סירה ? איפה אתה יוצא לדוג בדר"כ ? בזמן האחרון אני נתקל בלהקות שלהם (קטנים, בערך 40 ס"מ) בעבודה מהחוף. מאתגר חבל על הזמן, הם לא מוכנים לתקוף לי ג'יגים או דמויים. האחד שכן ננעל לי, על ניקל 'האלקו טוויסטי', נתן סלטה כשהנפתי אותו מחוץ למים והשתחרר... הם עוקבים ורודפים באקסטזה, כאילו מתחרים ביניהם, אבל לא תוקפים, ואחרי 3-4 רדיפות כאלה הם מאבדים עניין וממשיכים הלאה...
|
|
|
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני דג מסירה באשדוד , הבנתי שהם מסתובבים על יד מצופים ?
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אני דג מסירה באשדוד , הבנתי שהם מסתובבים על יד מצופים ?
ליאור, כמו שרשמו לך החברים. תסתובב ליד הבויות מול ח"ח או העמודים שבמים ותחפש אותם.
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
האם יש כבר דיווחים ותצפיות על דוראדו בים התיכון ?
אני מדבר על אלו שברדוד (20-40 מטר) ..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני משתמש בריג הזה  שים לב מאוד דומה למה שזוהר המליץ רק שאני עובד עם קרס אחת מסוג סירקל ועליה רצועת קלמארי ברוחב 1 ס''מ ואורך של 5 ס''מ אומנם פחות נעילות ביחס למספר התקיפות אבל כמעת ואין בריחות בגלל הצורה המעוקלת שים לב הדג הזה קופץ די הרבה באוויר וגורם לרפיון בחוט מה שמביא ללא מעט בריחות
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם הם רודפים ולא תוקפים כדאי להשתמש בדגיגים על הקרס הם לא יוכלו להתאפק עוזי
|
|
|
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב ננסה , תודה לכולם
|
|
|
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה עדיף ? ליזרוק מהסירה או ליגרור ?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אם אתה רואה אותם וזה קורה לפעמים אז תתחיל לזרוק להם אם לא תתחיל לגרור עד שתעלה על הלהקה ותקבץ אותה סביב בשלב הזה אתה יכול להתחיל לזרוק להם עד שהם מפסיקים לתקוף ואז לחזור שוב לגרירה בכדי לקבץ אותם שוב או רק לגרור אישית עובד רק בגרירה לפעמים משאיר ג׳יג קטן במקל השני שמסתרך צמוד לקיאק בעומק של מטר עד שנים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בהזדמנות אפרט - כרגע לחוץ בזמן, זה בגדול הדיג הכי פשוט שיש.... בכל אופן ליאור, תציץ ביומן דו"חות הדיג תשים שנת 2018 ודג המטרה דוראדו, בחלק מהדו"חות יש הרבה פירוט כולל הצגת ריגים אותו דבר יש בשנת 2017... 2016... וגם לפני... בודאות - בחלק מהם היו דיונים ונשפך המון ידע מקצועי, גם אני שפכתי שם הסברים... ועוד כמה חבר'ה... תוכל להנות מקריאת דו"חות מעניינים ובחלקם תמצא ים של מידע...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בכל מקרה ובקצרה: אישית מעדיף טרולינג על רצועות קלמארי ללא עופרת... אם תפסת - במקרה שיש להקה מלווה אז פשוט מורידים בתורנות רצועת קלמארי ללא עופרת, כאשר תמיד יש דג במים... כי הוצאת הדג - והלהקה קצת נעלמת... אם נעלמו הדגים - חוזרים על מסלול התפיסה עוד פעמיים-שלוש...
|
|
|
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|