UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפיסה מרשימה באמצעים דלים אם זה המזליקו שלך תתארגן על רולר שוכב רציני לא כל יום פורים בהצלחה עוזי
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה זה המיפלץ הזה ?  שיחקת אותה ביג טיים כבוד גדול על איך שהיצלחת להוציא את המיפלצת  אחלה דווח דייג שבעולם אחלה דג 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
מפלצת ובציוד כזה כל הכבוד 
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
דג מטורף אחלה דוח אבל ממלי לך לא לצאת לבד הים לא צפוי ... ובמיוחד שאתה מביא כאלו מפלצות ...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דרך אגב , מעניין אותי אם זה רק אני שחשבתי על זה ... רואים את כל הסאפים מאחור ? הם של קבוצת הסאפים שאישתי חותרת איתם.... רק תארו לעצמכם , 50 נשים בגיל העמידה על סאפ וכל אחת גוררת חוט לטרולינג - זה חייב לעבוד.
רק תאר לעצמך שרון, מה קורה אם דג כזה היה מגיע על חכה או חוט שמישהי בגיל העמידה היתה גוררת מהסאפ..  מתאר לעצמי שבהתאם לרעיון שלך היו תקיפות ללא ספק - והרבה... אך לא הייתי סומך על מה שיקרה אם דג כמו שתפסת היה מגיע ומתחיל להלחם על חייו... אלמלא זה היה יכול להיות גם מסוכן לגולשת - זה היה בהחלט משעשע... שווה סרטון 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דרך אגב, ראיתי בעבר סרטונים של טרולינג מסאפ, דייגים שהתקינו סטנדים וגררו עם מקל שניים, ותפסו דגים!
|
|
|
|
|
 אש אחי! אחלה תפיסה דג טעים בטירוף,תהנה!
|
|
|
|
|
כל הכבוד באמת דג משובח.תהנה ממנו.
|
|
|
|
|
כל הכבוד באמת דג משובח.תהנה ממנו.
|
|
|
|
|
מדהים איזה דג!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
כשהמזל לצידך הוא שם עד הסוף כנראה  סט פשוט עם 150 מטר חוט 40 ליברה , גיג זול , בלי פיש איך ידעת איפה הנקודה ולתקן אליה שוב ?  ואז לקבל כזאת הפתעה נעימה בדמות פלמידה לבנה במשקל דו"ס. כל הכבוד
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
איך ידעת איפה הנקודה ולתקן אליה שוב ?  ואז לקבל כזאת הפתעה נעימה בדמות פלמידה לבנה במשקל דו"ס. כל הכבוד שאלה מתבקשת 
|
|
|
|
|
וואווו. כל הכבוד. מפלץ אמיתי כללי המשחק הם סבלנות נחישות והרבה חוט. תותח
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
|
|
|
|
|
איזה חתיכה יפה.... פייט מהסרטים (מניסיון) ואוליי הדג הכי טעים בים! אלוף שהבאתה אותו 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
דג מהסרטים, לא רואים כאלו כל יום....שפו ענק.
כמה מילים על זהירות: אני כול לומר לך שהעניין עם היד היה טעות קשה שיכלה להיגמר מאד לא טוב, לגבי 2 ידיים זה כבר סכנת חיים, בקלות המצב יכל להיגמר אחרת לחלוטין, כמו שציינת.
גם תפיסה מהזנב של הדג הזה היא מסוכנת אבל יותר בטוחה.
השבוע ראיתי סרטון ששני אנשים מרימים דג כזה שעדיין חי, מצטלמים איתו ואז הוא מחליט לתת נשיקה בצאוור לאחד מהם, את סוף הסרטון לא ראו.... במקרה אחר שן של הדג שעברה ונגעה קלות ברגל של דייג פתחה אותה לגמרי עם כמה תפרים טובים.
לדעתי הכי טוב היה, אם הוא כבר בשחילר והחלטת לקחת הביתה, סכין מהעין כלפי מעלה לכיוון הראש ולגמור עניין, מכאן העניין הרבה יותר בטוח. דג כזה שמשתולל על קיאק או על סירה עם קרסים ושיניים - לא מתכון טוב.
מקווה שתקבל באהבה.
לא מוריד במילימטר מהדג האדיר שהבאת כאן, שוב שאפו ענק, נשאר רק לקנא.
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|